Тема за flood-ене
Публикувано: 23 November 2008 - 06:55 PM
А,хора "Мулен Руж" е страхотен филм! :yahoo: Влюбих се в него.А и все пак Иън Макгрегър и Никол Кидман... :izcherven:
Гледал ли го е някой?
Гледал ли го е някой?

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 23 November 2008 - 07:08 PM
Гледайте и Нинджата от Бевърли Хилс Не е възможно! Толкова съм се смяла! ;D

Публикувано: 23 November 2008 - 07:10 PM
Тъкмо си събирам материял за идната седмица. ;D Нещо мюзикълите съм ги подхванали.Вече съм си приготвила "Sweeny Todd" (фенче съм на Тим Бъртън и Джони Деп) но си представям,какъв мюзикал ще бъде въпреки,че го водят и за такъв. :P А и за по-натам сигурно и "Чикаго" ще гледам. ;D

Публикувано: 23 November 2008 - 09:55 PM
Малко края му хванах,но го гледах за трети път фила с Чат :P
Публикувано: 23 November 2008 - 10:31 PM
Ъъъ Пепеляшката..Ъм ще ме извинявате скъпи набори и по-малки подрастващи но тея лигавички тийн комедий хич не ме радват. ;D Еми извинявайте,знам,че на повечето средностатистически тийнейджърки им харесват такъв тип филми ама аз както винаги съм изключение от всички класаций. :rolleyes: Просто ми е много лигави,а пък и двата са блондини.Нищо лично де. ;D А и Чад..еми не ме кефи.Не ме горете на кладата. ;) Виж тези по-долу за мен са `убави. ;D

Публикувано: 23 November 2008 - 10:45 PM
Аз бих каза кви са тея мацки в подписа. ;) Ама няма да се заяждам. ;D Не знам,кое им е старото? Или - да вече са стари но за мен са мнооого по-стойности от мистър Чад.А и първия - Мат Шот си е млад. :rolleyes:

Публикувано: 24 November 2008 - 02:05 PM
Аааа като казахте комедия, който не е гледал полицейска академия... :- Трябва да видите майкъл уинслоу ;)
Публикувано: 24 November 2008 - 03:27 PM
Този никнейм заема първо място в собствения ми топ 10 за прякори.
moliadrugarkata
За справка:
А, са обадени на moliadrugarkata!
moliadrugarkata
За справка:
А, са обадени на moliadrugarkata!

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +