Тема за flood-ене
Публикувано: 23 November 2008 - 01:55 PM
Цитат
rimela айде да се менкаме ;D
goldroks, по-лесно е да разменим кучетата за гостуване - с куриерска фирма! ;D
Обещавам, че ще заведа Роксана при най-дълбоките и девствени преспи в парка! Обзалагам се, че ще е по-послушна от моята.... ;)
А виж ти как ще се оправяш с Линда - не те знам! Като начало ще ти трябват антифони за ушите! ;D
Публикувано: 23 November 2008 - 01:57 PM
Цитат
Цитат
rimela айде да се менкаме ;D
goldroks, по-лесно е да разменим кучетата за гостуване - с куриерска фирма! ;D
Обещавам, че ще заведа Роксана при най-дълбоките и девствени преспи в парка! Обзалагам се, че ще е по-послушна от моята.... ;)
А виж ти как ще се оправяш с Линда - не те знам! Като начало ще ти трябват антифони за ушите! ;D
;D
В Ст. Загора пече като през юли! Хасково било същото положение. Ужас!

Публикувано: 23 November 2008 - 05:07 PM
http://paper.standar....p...le=217408 Ей това имах впредвид :blink: Някой да знае къде тука в София се продават? :sos:
Публикувано: 23 November 2008 - 06:55 PM
А,хора "Мулен Руж" е страхотен филм! :yahoo: Влюбих се в него.А и все пак Иън Макгрегър и Никол Кидман... :izcherven:
Гледал ли го е някой?
Гледал ли го е някой?

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 23 November 2008 - 07:08 PM
Гледайте и Нинджата от Бевърли Хилс Не е възможно! Толкова съм се смяла! ;D

Публикувано: 23 November 2008 - 07:10 PM
Тъкмо си събирам материял за идната седмица. ;D Нещо мюзикълите съм ги подхванали.Вече съм си приготвила "Sweeny Todd" (фенче съм на Тим Бъртън и Джони Деп) но си представям,какъв мюзикал ще бъде въпреки,че го водят и за такъв. :P А и за по-натам сигурно и "Чикаго" ще гледам. ;D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.