Тема за flood-ене
Публикувано: 24 November 2008 - 06:13 PM
Цитат
-Честито имате момче.
След малко пак излиза:
-Честито имате и момиче.
И така 6-7 пъти. Накрая излиза целия потен, трепери и крещи на сестрите:
-Гасете лампите , май пълзят към светлината
Докторке къде го намери това :D :D :D много е яко :D
Здравейте и от мен,какви мина деня,моя беше много забевен и освен това за пореден път се обедих че глупоста не ходи по животните,а по хората :- в училище ми беше доста тъпо,но после ми стана гот ;D
Разходих белката (Ърни),ходих и се постригах (вече това на главата ми запрелича на коса ;D ;D ) После по пазаратите с мама и накрая обедовечерях ;D
Публикувано: 24 November 2008 - 06:24 PM
После си хванахме трамвая и отидохме до един магазин за дрехи взех си черна блузка със някакви сърца и син анцунг и едни маратонки си взех след това се качихме пак на трамвая и се прибрахме и така .
Публикувано: 24 November 2008 - 06:49 PM
Другият от Трий хил (чернокосия) беше по-готин (за мен де). B)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 24 November 2008 - 06:54 PM
Цитат
После си хванахме трамвая и отидохме до един магазин за дрехи взех си черна блузка със някакви сърца и син анцунг и едни маратонки си взех след това се качихме пак на трамвая и се прибрахме и така .
Тва после си хванахме .. ми звучи като ... И после си хванахме нови гаджта ;D ;D ;D
Публикувано: 24 November 2008 - 06:57 PM
Цитат
Цитат
Тва после си хванахме .. ми звучи като ... И после си хванахме нови гаджта ;D ;D ;D
Публикувано: 24 November 2008 - 06:58 PM
Цитат
Другият от Трий хил (чернокосия) беше по-готин (за мен де). B)
Това с ХОТЕЛИЕРИТЕ беше върха :yahoo: ;D ;D ;D ;D
А тоя клуб... :angry:

Публикувано: 24 November 2008 - 07:13 PM
Цитат
И още как ;D ;D ;D
Публикувано: 24 November 2008 - 07:16 PM
Цитат
Публикувано: 24 November 2008 - 07:20 PM