Тема за flood-ене
Публикувано: 25 November 2008 - 04:09 PM
1во. Lizata, не си толкова дребна. Не ми направи такова впечатление като те видях. Направи ми впечатление, че си... ядосана? ;D
2ро. Имам цайси за очила и сега даже съм с тях.
3то. ИСКАМ СНЯЯЯЯЯЯЯЯГ :'(
4то. Теди, как са кецовете? Добре.?... Ок ;D
5то. Казах ли, че ИСКАМ СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯГ :'(

Публикувано: 25 November 2008 - 04:26 PM
Цитат
2ро. Имам цайси за очила и сега даже съм с тях.
3то. ИСКАМ СНЯЯЯЯЯЯЯЯГ :'(
Iмаш цайси за ОЧИЛА ;D ,ами колко струват едни такива цайси :P ии 2-ро и аз искам сняяг,със Сара да се въргалямее,,оо кеф :'(
Публикувано: 25 November 2008 - 04:35 PM
Цитат
Цитат
Нейл арт? :rolleyes:
на кратко - декориране на нокти :blink: ама ми стана интерсно дали има някое девойче от тук. ако пише по форум за нейл арт може да се знаем или поне да сме се засичали :rolleyes: може и да няма... :(
Публикувано: 25 November 2008 - 04:38 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 04:41 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Нейл арт? :rolleyes:
на кратко - декориране на нокти :blink: ама ми стана интерсно дали има някое девойче от тук. ако пише по форум за нейл арт може да се знаем или поне да сме се засичали :rolleyes: може и да няма... :(
Стана ми интересно, разкажи моля те повече, и за този сайт и за нейл арт :blink:
Публикувано: 25 November 2008 - 04:42 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 04:55 PM
Цитат
това на снимката как е позинало :sarkastichen:
CaRrY , нямах точно определ сайт предвид, а въобще някой...мога ли да покажа сними пт нета?че не ми се пише дълго...
Публикувано: 25 November 2008 - 04:55 PM
При употреба на ПС мозъкът следи всяка точка от изображенията, които се появяват на екрана, т.е. всяко изображение е сбор от точки, и мозъка ни, в частност окото следи всяка една точка на това изображение, което довежда до някаква частична увреденост на окото. Точно очилата спомагат окото да възприема по- леко този натиск. Най- извявен е процеса при хора, които работят с графични програми от типа на Corel Draw, Photoshop и т.н (към които се числя и аз). "Благодарение" на тези ми дейности в момента стигам до почти 1 диоптер с екстра астигматизъм.
Тази информация получих от лекаря, който направи последният ми преглед на очите.
Това е мое мнение. :blink:
Публикувано: 25 November 2008 - 05:03 PM
Цитат
Цитат
това на снимката как е позинало :sarkastichen:
CaRrY , нямах точно определ сайт предвид, а въобще някой...мога ли да покажа сними пт нета?че не ми се пише дълго...
Ако не те мързи..
Публикувано: 25 November 2008 - 05:12 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 05:19 PM
Цитат
само пример, незнам на кой са...та никой ли няма :(
А въъъъъъъъъъъъъ...
С това как се мие под? Или чиния? Другото дето искам да питам...ме е срам...

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 25 November 2008 - 05:20 PM
Ама вече много ме мързи.
Пък и от как имам Парис на два пъти си чупя нокът много жестоко (от средата на пръста още, примерно хвана пръчка по-непохватно и тя скочи да ми я дърпа и ... :rolleyes: )
И въобще след игри редовно са пълни с пръст ;D
Но във форуми за това не съм писала, просто съм разглеждала в някои теми за да си харесам модели:)
Ето ви пример, как тъй няма да знаете какво е ;D

Публикувано: 25 November 2008 - 05:21 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 05:24 PM
Цитат
С това как се мие под? Или чиния? Другото дето искам да питам...ме е срам...
Е, не се мие естествено. Пък за другото - не знам. ;D

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +