Тема за flood-ене
Публикувано: 01 December 2008 - 09:43 PM
Таа що пак темата за любовта?И аз понеже бавно загрявам,в кой е била влюбена? ;D
Не разбрах.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 01 December 2008 - 10:13 PM
Цитат
Ами той през нощта беше повърнал едно огромно количество (в което си познах с какво се е налапал през деня тайно от нас), а вторият път беше едно течничко кашесто и вътре му беше зъбчето. Да ходя ли на лекар?

Публикувано: 01 December 2008 - 10:14 PM
едит: Значи едно такова,както е нашийника и на верижка се прикачва една причка,която пада пред краката на кучето. ;D

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 01 December 2008 - 11:00 PM
Според мен не би трябвало да има повод за притеснения от падащите зъби...
Може би е повърнал, понеже се е налапал с тези забранени специалитети...
Маги, ха намери, че ми е интересно. А каква е целта им?
Хващат пръчката/ летвата/ квото е там и бой по каската на вълка... ;D

Публикувано: 01 December 2008 - 11:03 PM
Цитат
Хващат пръчката/ летвата/ квото е там и бой по каската на вълка... ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 December 2008 - 11:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 01 December 2008 - 11:16 PM
Мерси предварително (ако се съгласиш де ;D )
Айде флудъри лека и мека от мене :P :blink: ;)
Публикувано: 01 December 2008 - 11:31 PM

Публикувано: 01 December 2008 - 11:43 PM

Публикувано: 02 December 2008 - 12:07 AM
На снимката е каракачанско куче от Родопите. Спъвачката е на къс синджир, за което пак могат да се заядат. Тя трябва да е на нивото на краката, така че да спъва животното и да не може да тича след дивеча( :huh:). Овчарите слагат тези псевдо спъвачки за парлама, защото с истински такива, за кучетата ще е трудно да си вършат работата. А в Родопите хищници дал бог, и без истински кучета, си оставаш без стока... :-
Пусто не може да не се изкажа, като става дума за овчарски песове. ;D
Публикувано: 02 December 2008 - 10:02 AM
Публикувано: 02 December 2008 - 02:38 PM
Пък тези спъвачки - ако вълк нападне овцете (или въобще добитъка), кучето няма да може да тича достатъчно бързо след него за да го хване и каква е ползата? :rolleyes:
А като се налага да се минава покрай такива овчарски кучета направо си умирам от страх като започнат да лаят. Има ли вероятност да нападнат съвсем невинен човек? :o

Публикувано: 02 December 2008 - 02:44 PM
И дано скоро да имаш негови снимки :yahoo:
Вие как сте флудъри,какви минама деня?
Аз като се пребрах от даскало,взех кучето и по зоомагазините да търся от неговият шампооан :P поне намерих,изчеткахго и запрелича на шпиц ;D И сега си яде кокъла някъде ;D
Публикувано: 02 December 2008 - 02:45 PM
Няма невинни хора- има такива, които са прекалено близо до стадото и за кучетата те са опасност, има и културни хора, които знаят, че не трябва да се приближават до стадо, охранявано от овчарски кучета. Целта на песовете е да изгонят вредителя, не да го изядат.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +