Тема за flood-ене
Публикувано: 01 December 2008 - 03:17 PM
А форумските дами (госпоИци ли, госпожи ли .. може да почерпят за милите думи ;) ) се събират тук сутрин, недоволни от настоящия дълъг и тежък работен ден или евентуално в късна вечер, ако се доредят.
Е, понякога са развеселени от разни алкохолни мисли и желания, пък друг път направо и не само мисли :rolleyes:
^_^
Да не се обиди някои :izcherven:
и да ме баМне :samoubiec:
Публикувано: 01 December 2008 - 03:54 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 01 December 2008 - 04:19 PM
Днес като се прибирах, се чудех къде да се помотам малко. ;D Та видях един зоомагазин- нов, чистичък, подреден, без животни (най-после!) с "униформен" :sarkastichen: продавач. Всичко както си трябва. Тя влязох вътре и почнах да разпитвам за противопаразитни каишки, витамини за подхранване на косъма (петнил), храни, каишки... ;D Абе общо взето си губех времето... Разочаровах се, като ми каза, че по принцип всички каишки излъчват силна, гадна миризма... :- Хубавото е, че каза, че няма проблем дори да се изкъпе кучето в морето с нея, но все пак е препоръчително да се махне ( :sarkastichen:)
Поспорихме с него малко за противопаразитните капки и стигнахме до заключение, че и двамата сме прави. ;D
И накрая, за да не ме намрази и напсува, че съм му губела времето в приказки, взех половин килограм роял канин макси за овчарки, да го видя моя дали ще я хареса. Даде ми също мерителна чашка и книжка за дневната дажба... ;D Също ми каза, че ако поръчам чувал от тази храна, ще направи 10% отстъпка. ;D
Много дружелюбен беше. Откъм играчки и лакомства нямаше кой знае какво, но след време знам ли...
Като цяло ми хареса самия магазин и дружелюбното обслужване. :blink:
Ой, пак роман изписах...
Ам... да се оплача... Ще имаме униформи.... :'( :'(

Публикувано: 01 December 2008 - 07:21 PM
Как сте вие иначе,какво правите,любимците.Аз преди малко се събуждам че цял ден бях по улиците по музей..дрън дрън ;D ;D
Представете си това някога е било нашийник за куче :o :o
Публикувано: 01 December 2008 - 07:42 PM
Наде (нали може да те наричам по име :P), говориш като влюбена. ;D
За униформите-щяха да ни слагат уж, ама се отказаха :yahoo: Сега в гимназията дето искам да кандидатствам още не са въвели, но скоро... :-
Victoria личи си. Даже много си личи!
Уф, днес пък правих класно по български: Трансформиращ преразказ на 10та глава от Немили-недраги от името на Македонски. И все пак мисля, че добре се справих. :blink:
Маринчето 11, снимката ми харесва B)
CaRrY голям сладур :blink:

Публикувано: 01 December 2008 - 07:57 PM

Публикувано: 01 December 2008 - 08:00 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 01 December 2008 - 08:22 PM
http://www.globetrot.......1&k_id=0415
Но не само големите породи,но и малките:бултериер например.
Публикувано: 01 December 2008 - 09:28 PM
Цитат
btw и двете не сте прави ;D идва от кандидат ---> кандидатствам ;)
Цитат
http://www.globetrot.......1&k_id=0415
Но не само големите породи,но и малките:бултериер например.
не съм, но ми изглежда много практично :blink: и може да свърши много добра работа на някоя по дълга разходка, поход или екскурзия :blink: хем не носиш нищо, хем куч тренира носене на тежести ;D
п.п. от къде ги намирате тия сайтове бе хора ;D :huh:
Публикувано: 01 December 2008 - 09:31 PM
Публикувано: 01 December 2008 - 09:38 PM
Голдрокс, я си признай как се казваш, че не е честно само ти да знаеш. :- :P
Та в кой да съм била влюбена? ;D

Публикувано: 01 December 2008 - 09:41 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +