Тема за flood-ене
Публикувано: 05 December 2008 - 06:12 PM
Здравейте хора как сте,какво правите?
Аз цял ден бях назад напред и чак сега можех да седна :P
Кари я дай снимка и аз да те скивам B)
marin4eto11 а знаеш ли каква порода е малкото?
Аз цял ден бях назад напред и чак сега можех да седна :P
Кари я дай снимка и аз да те скивам B)
marin4eto11 а знаеш ли каква порода е малкото?
Публикувано: 05 December 2008 - 06:28 PM
Добреде ти ги питай ;)
Нали вчера писах,че съм намерила на-сладкото коте на света (поне за мен) ето и снимки :) Малко е инат,но ако някои си го хареса и си го зема ще свикне,но лошото е,че днес не го открих и много ме е яд в понеделник ще говоря с един човек да го питам къде е :(

сърдитко

(не съм го стиснала просто му надигнах главицата хубава)

:yahoo: :wub:
Нали вчера писах,че съм намерила на-сладкото коте на света (поне за мен) ето и снимки :) Малко е инат,но ако някои си го хареса и си го зема ще свикне,но лошото е,че днес не го открих и много ме е яд в понеделник ще говоря с един човек да го питам къде е :(

сърдитко

(не съм го стиснала просто му надигнах главицата хубава)

:yahoo: :wub:
Публикувано: 05 December 2008 - 06:34 PM
Шреки, котето е голям сладур :wub:
Нещо много започнаха да ми харесват песните на тоз bashunter :->) http://www.vbox7.com/play:ece182c2
Нещо много започнаха да ми харесват песните на тоз bashunter :->) http://www.vbox7.com/play:ece182c2

Публикувано: 05 December 2008 - 06:53 PM
Да определено е много сладко ще ми се да си го взема,но мама е против коте в къщи (трето ще стане,а не искам да го дадем на някои)
Ще ми се да порасна по-бързо и да си имам собствен дом с мои си правила и да си взимам бездомни животинки,а не "с него и пред вратата" :-
Ще ми се да порасна по-бързо и да си имам собствен дом с мои си правила и да си взимам бездомни животинки,а не "с него и пред вратата" :-
Публикувано: 05 December 2008 - 07:50 PM
Много е яко за какво да ти се смеем :yahoo:
Аз пък искам да се боядисъм синия :D :D (много анимета много нещо ;D )
Аз пък искам да се боядисъм синия :D :D (много анимета много нещо ;D )
Публикувано: 05 December 2008 - 08:09 PM
Не говорете за подстрижка,че ми е болна тема.Ама няма как утре сигурно ще си прежаля косата.Поне малко ще я резна няма как. :'(

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +