Тема за flood-ене
Публикувано: 05 December 2008 - 06:53 PM
Да определено е много сладко ще ми се да си го взема,но мама е против коте в къщи (трето ще стане,а не искам да го дадем на някои)
Ще ми се да порасна по-бързо и да си имам собствен дом с мои си правила и да си взимам бездомни животинки,а не "с него и пред вратата" :-
Ще ми се да порасна по-бързо и да си имам собствен дом с мои си правила и да си взимам бездомни животинки,а не "с него и пред вратата" :-
Публикувано: 05 December 2008 - 07:50 PM
Много е яко за какво да ти се смеем :yahoo:
Аз пък искам да се боядисъм синия :D :D (много анимета много нещо ;D )
Аз пък искам да се боядисъм синия :D :D (много анимета много нещо ;D )
Публикувано: 05 December 2008 - 08:09 PM
Не говорете за подстрижка,че ми е болна тема.Ама няма как утре сигурно ще си прежаля косата.Поне малко ще я резна няма как. :'(

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 05 December 2008 - 08:13 PM
Е не е прекалено дълга ми да кажем малко над кръста.Една педя над кръста.Това ако не е прекалено. ;D Обичам си я но ми пречи,а и искам малко промяна. ;D

Публикувано: 05 December 2008 - 08:20 PM
Е аз лятото я бях остригала доста,беше ми до раменете. ;D И после айде пак да е дълга и станах странно привързана към нея но вече съм си го решила. :P
ако може да се ориентирате по снимката,колко е сега,не си правете грешно впечатление,че обичам да се снимам тази стана инцидетно изключение. ;D
ако може да се ориентирате по снимката,колко е сега,не си правете грешно впечатление,че обичам да се снимам тази стана инцидетно изключение. ;D

Публикувано: 05 December 2008 - 09:01 PM
Синичко,синичко,синичко.. :podigravka: :palqcho: Единствено Grimmjow е виновен за тези ми мисли,но аз не на кичури,а цялата ;D ;D
Публикувано: 06 December 2008 - 12:44 AM
Добър вечер! И мен ме чака подстрижка в неделя (за предстоящия ми рожден ден) и мисля да напусна отбора на блондинките вече и да си се върна към стария си брюнетски период. Един съвет към всички момичета: колкото по - късно почнете с боята, толкова по - добре. Страшна краста е, да не говорим, че има и хора като мен, които дори не знаят в какъв цвят искат да се боядисат и тогава става сложно.