Тема за flood-ене
Публикувано: 06 October 2008 - 08:33 PM
Цитат
ТРЪГВААААААААААМ!
УРАААААААААААААА!!!!
АЙДЕ..до после!
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
викнах таксито..
Публикувано: 06 October 2008 - 08:35 PM
междодругото супер за котето ;)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 October 2008 - 08:36 PM
Кажете ми, че не ми се рови из темите... Я кажете от какво се нуждаят малки кученца навън. Ще им сложа шише с топла вода, за да се топлят всичките до мама, но какво още... Някакви платове да им постелим.... :( Кажете...
Двудневни. Удебелено, за да се види, че съм редактирала и да не пускам излишни постове...

Публикувано: 06 October 2008 - 08:42 PM
Цитат
Кажете ми, че не ми се рови из темите... Я кажете от какво се нуждаят малки кученца навън. Ще им сложа шише с топла вода, за да се топлят всичките до мама, но какво още... Някакви платове да им постелим.... :( Кажете...
Публикувано: 06 October 2008 - 08:52 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 October 2008 - 08:56 PM
На мама каква храна трябва да й се дава? Чувала съм, че трябва да е по- калорична, за да може да изхранва себе си и малките, но само до слухове.... Нямам опит със женско куче и малки, та моля ви за помощ. Как да гледаме малките и с какво да храним мамата.
Мерсаж !
п.п. Знам че тук има тема за това как се храни родилка с малките, но нещо не я намирам в "Хранене" . :(

Публикувано: 06 October 2008 - 09:04 PM
Храната (доколкото знам от баща ми,понеже той има опит в храненето на майки кучета ;D) трябва да е питателна.Консервите са добро решение има хубави консерви на приемливи цени (имам впредвид,че не са премиум клас но са хубави храни и са по джоба на всеки средностатистически тийнейджър).
Друг вариант е накиснатите в бульон гранули.

Публикувано: 06 October 2008 - 09:07 PM
Публикувано: 06 October 2008 - 09:15 PM

Публикувано: 06 October 2008 - 09:20 PM
То верно, че и аз имам книга. ;DДаже две вече... ;D И се сетих, че там има как се храни кучка с малките, ама днес съм много отнесена. ;D Консерви, бульони, гранулки.... Ще се оправим. На колко месеца може да се кастрира едно кученце най-рано?

Публикувано: 06 October 2008 - 09:41 PM
"На 8 години е,храни се 3 -хъти дневно предимно с гранулите на Педигри"
Храни я 1 път на ден.
Тя е възрастно, пораснало куче и няма необходимост от 3 разово папане.
Айде на снимките..
Няма такова коте заклевам се като моя Аманда Лиър..
Роден модел..
Съвършена е..
Айде бягам в темата й!
Публикувано: 06 October 2008 - 10:12 PM
Хамитата са мини - супер дребни. Получиха прекрасна къща, която за тях е като дворецо-лабиринт. Тя е с тунели, къща-бърлога на 2 етажа и други екстри. Приятно е да ги наблюдаваш.
Ей тука писах за тях.
Единия за сега ще се казва Караман. Другия май ще е Страхил, ама има още да се обсъжда. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 October 2008 - 10:50 PM
Мен малко ме е срам, че пак ще обърна на докторска вълна, ама ме е срам да питам във веткабинета, че днес бях при доктора и не бях видяла и сега пак да питам... На Спайк му бяха много мръсни ушите и аз с клечка за уши (намокрена) му обрах мърсотията колкото можах, но тази сутрин точно след като се прибрахме от лекар забелязах, че има едни зачервени петна в ушите. Не е много по - различно от самата му кожа вътре и не съм напълно убедена, че не си въобразявам, ама ме хвана шубето. Утре е мой ред по доктори и няма кога да ходя на ветеринар. Може ли да съм му повредила нещо в ушите?

Публикувано: 06 October 2008 - 10:58 PM
Знам, че не са така интересни и все пак... Сега като ги гледахме с детето си спомних как аз като бях малка имах милион и един аквариума с какво ли не. Седяла съм с часове да наблюдвам обитателите. И, знаеш ли, така се изгражда някакво отншение към жувотните. Започваш да ги опознаваш, да разбираш поведението им. Така ставаш и по-добър стопанин - можеш да видиш ако има промяна в поведението им, дали нещо не е наред, сещаш, че нещо им липсва или друго им е в повече. Та се надявам малкия да научи тези неща. Важно е за децата да общуват с животни.
Пък аз покрай тези мишочки си начесах крастата, една моя почти детска мечта - къщата която им купих е много готина. За тях е много раздвижена, а може да се прибавят и още елементи безброй, а е и безопасна - добре е направена и няма от къде да се измъкнат.
Ето я:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 October 2008 - 11:02 PM

Аз съм алчна и искам и коте и мищоци :rolleyes: каква комбинация нали,пък и с кучетата съвсем ... :o Ще се чудя на котето ли да бръкна в устата да извадя някое мишле или в на кучето за коте.
Моето псенце съм и давала да души коте от ръката ми и не го закача,но навън много ги гони .... та страх ме е! :(