Публикувано: 07 December 2008 - 01:01 AM
Божеее, това хамстерите са големи гадиниии! :angry: Една приятелка ме помоли да гледам хамстера й за малко, защото щеше да пътува и аз приех.Та, всичко беше наред, докато малката напаст не избяга.Цял ден се скъсах да я търся, но без резултат.Преди малко, както си гледам филмчето на компа и чувам някакви странни звуци зад шкафа.Отивам аз и какво да видя-плъхчо ме гледа най-нахално с неговите червени очички.Обаче то там кашони, книги, списания и докато го докопам, то взе, че се скри.Ще ви спестя цалото гонене из стаята като ви кажа финалния резултат ;D - диванчетата-обърнати, навсякъде пликове, дрехи, боклуци ;D, аз седнала на леглото и завардила двата възможни изхода с възглавници ;D и единственото, което се чува са стъпките на мишката под леглото ;D. След 5 неуспешни опити да го хвана, вече тотално ядосана, го зървам да притичва най-спокойно около леглото :o Хванах го с два пръста (то гадинката, не че много искаше ;D ) пуснах го в аквариума и сега е заточен в банята! :->)
Това е най-откаченият хамстер, който съм виждала, като се има предвид, че съм гледала доста плъхчета! ;D
The only thing I need right now is you...