Тема за flood-ене
Публикувано: 07 December 2008 - 09:18 PM
И моят беше зле. От мен да знаете Ботев е.... (нарицателно, което не е удачно да използвам). И после констатира в стихотворенията си, че нямал приятели... нищо чудно при този негов изказ. ;D ;D ;D ;D ;D Тъпия хумор настрана, през събота и неделя трябваше да науча 8 негови стихотворения, а след четвъртото съм леш и не съм в състояние да запомня каквото и да било повече. :(

Публикувано: 08 December 2008 - 06:40 PM
По време на бомбардировките над Белград двойка изтребители се отклоняват и погрешка навлизат във въздушното пространство над София. По едно време единия пилот поглежда надолу:
- Абе тука хвърляхме ли?
- Не, не. Тука си е така - отговаря другия.
:namigam: :mazohist:
- Абе тука хвърляхме ли?
Публикувано: 08 December 2008 - 07:30 PM
Цитат
По време на бомбардировките над Белград двойка изтребители се отклоняват и погрешка навлизат във въздушното пространство над София. По едно време единия пилот поглежда надолу:
- Абе тука хвърляхме ли?
- Абе тука хвърляхме ли?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 December 2008 - 08:57 PM
Здравейте, флудъри, имам рядката възможност да ви пиша. ;DНе се чудете що ме няма-нямам нет, вмомента съм на гости, Лизата, кучица в развъдника на Лиса не е бременна :( няма да има куче.Тати вече се замисля за друга порода...
Иначе как сте, как са джувотнити ;D
Публикувано: 08 December 2008 - 08:58 PM
Цитат
Здравейте, флудъри, имам рядката възможност да ви пиша. ;DНе се чудете що ме няма-нямам нет, вмомента съм на гости, Лизата, кучица в развъдника на Лиса не е бременна :( няма да има куче.Тати вече се замисля за друга порода...
Здрасти липсваше ни :P
Ами аз съм добре животинките също...
Публикувано: 08 December 2008 - 09:00 PM
Хехе, да ви се похваля утре заминавам за София, а оттам за Рим :yahoo: :yahoo:
П.П.Амии няма да ме има още десетина дни до две седмици да флудя във форума ;D Няма работа за модовете ;D
П.П.Амии няма да ме има още десетина дни до две седмици да флудя във форума ;D Няма работа за модовете ;D
Публикувано: 08 December 2008 - 09:02 PM
Цитат
Цитат
Хехе, да ви се похваля утре заминавам за София, а оттам за Рим :yahoo: :yahoo:
Честито :blink: :yahoo:
Приятно прекарване и да направиш снимки ;)