Тема за flood-ене
Публикувано: 20 December 2008 - 11:51 AM
Цитат
Моят макет трябва да може да пише на компютър и да се разправя с кретени...някакви идеи?
То и при мен е така, но днес и кретените са се изпокрили...

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 December 2008 - 11:57 AM
В такива дни се сещам с особено умиление за училище.....колко хубаво беше.....като не ти се ходи просто не отиваш, все от някъде ще се намери бележка, ако се навиеш да отидеш пък с радост установяваш, че класът решил да избяга и те чакат в кафето, еххх......хубави времена, а сега - няма мърдане братче......ще си остарея на работното място.
Публикувано: 20 December 2008 - 12:00 PM
Е, сега, не така писимистично. Работата е само част от деня. ;)

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 December 2008 - 12:11 PM
Ех, докторке, откога пък на целодневното висене по форумите му се вика работа??? Хора, откачам вече и съм много :podigravka: :palqcho: :prase:

Публикувано: 20 December 2008 - 12:16 PM
Цитат
Ех, докторке, откога пък на целодневното висене по форумите му се вика работа??? Хора, откачам вече и съм много :podigravka: :palqcho: :prase:
Ми щото пиша и едни глупости, а и днес е работен ден (ха-хааааааааааа!) и през деня няма много хора, виж довечера....
Оги, честит имен ден!

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 20 December 2008 - 12:17 PM
Ето и ваканция си имат, а аз и отпуската не мога да си взема....за пръв път откакто работя не съм я изфукала цялата за лекции.....и не мога да я взема. Точно като бяла робиня се чувствам, при това робиня, достатъчно глупава, че да си позволи да отиде на работа с махморлук.
Аааа, честит имен ден :blink:
Аааа, честит имен ден :blink:
Публикувано: 20 December 2008 - 12:19 PM
Благодаря благодаря!
Дано по случая намалят работния ден, че вече и аз съм :podigravka:
Ммм, обожавам шоколад, тоси ми и личи де ;D
И аз имам останали пет дена отпуска и исках да си ги взема от денс до нова година, ама нъцки :'( , а нямам нищо за правене :'(
Дано по случая намалят работния ден, че вече и аз съм :podigravka:
Ммм, обожавам шоколад, тоси ми и личи де ;D
И аз имам останали пет дена отпуска и исках да си ги взема от денс до нова година, ама нъцки :'( , а нямам нищо за правене :'(
Публикувано: 20 December 2008 - 12:28 PM
Ха, честит имен ден и от мен на всички братя и сестри по съдба!