Тема за flood-ене
Публикувано: 20 December 2008 - 12:31 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 December 2008 - 12:56 PM
Цитат
Май само пенсионерите дето и без друго нямат работа. ;D
Сега гледах "Най смешните животни и хора на планетата" и на края Робин изтърси един виц:
Мили деца, ако искате да научите някоя нова думичка, просто сложете на стола на Дядо Коледа 2-3 кабърчета и слушайте внимателно.
;D

Публикувано: 20 December 2008 - 07:30 PM
Цитат
Нашия клас правихме коледно на 18 :P Беше супер яко!Като почнахме да денсвамеее и така до края :yahoo: Даже и класната се включи :P Е, после кракът ме боля цяла вечер, но си струваше :blink: Като си помисля, че съм за последна година с този клас и... :'( :'( :'(
Ооо, да ви кажа какво стана РДто, на което бях ;D Както казах и взех костенурка.Та решихме да се съберем няколко момичета и да ходим заедно.Пристигам аз и какво виждам-една приятелка носи и тя костенуркоо ;D Малиии ;D Та така-снабдихме Светлето с две костенурчици (ех, интересно ми е каква е била реакцията на майка й ;D)

The only thing I need right now is you...

Публикувано: 20 December 2008 - 10:01 PM
Ей, че гот ми стана. :wub:
Публикувано: 20 December 2008 - 10:18 PM
Нашата си е обикновена изкуствена. Вече доста години я имаме и определно бива.
Днес е Игнажден.
Цитат
Много държа Розинка да ми каже, че е здрава и имотна, че тя беше първия човек, който днес дойде у нас. Че е мило дете е ясно. :blink:
Само дано не означава, че ще ми върви на дечица, че тогава ще се караме ;D
п.п.
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2008 - 10:21 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 20 December 2008 - 10:22 PM
Цитат
Цитат
Някой да иска да ми дойде на гости? :izcherven:
п.п. мога да почерпя с малко арини целувки :P
Публикувано: 20 December 2008 - 10:24 PM
Цитат
Може, може. Но просто нямаше кога да се закарам до Студенски град... А като пристигна елхата установих, че съм се прИцакала. ;D Нищо де, здраве да е.
Пак да си кажа- направо съм възхитена от отношението на хората, оправиха ми деня. :blink:
П.П. И аз днес нямах гости. :'(
Публикувано: 20 December 2008 - 10:27 PM
Публикувано: 20 December 2008 - 10:29 PM
Цитат