Тема за flood-ене
Публикувано: 06 October 2008 - 11:53 PM
п.п Ама те май така и добричките биха те гризнали?! :-
Дури аз си направих чайче и с удоволствие ще гледам :P :wub:
Не се притеснявай и пускай колкото ти е кеф ... сега е момента да си покажеш емоцията и радостта.

Публикувано: 06 October 2008 - 11:55 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 October 2008 - 12:02 AM
Цитат
Преди малко пак ги гледах, умилителни са как се занимават с техните си неща.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 07 October 2008 - 12:12 AM
Тааа
Цитат
Понеже не съм виждала да пишеш в нито една тема за Точка,а наистина съм изумена какво същество е създала природата ... та да питам.
Ти как се сдоби с нея? купила ли си си я и каква порода е,ако е така ... уф много ме е срам,ама :izcherven: :kisel: пусто любопитство.Прилича ми на болонка,ама е по-красива от тях,такава грация и козина има,че просто съм изумена ...

Публикувано: 07 October 2008 - 12:21 AM
Писала съм бре. В темата за Смесени породи, още като я взех.
Ама на кратко - тя е била на една жена, която си е осиновила детенце и това е кученцето на детенцето. Обаче ... :( жената развива скоротечен рак, изпада в кома, без изгледи да се събуди. Детето връщат в дома :'(, а Точка у нас - да чака да става швейцарка.
Ама като поседя 20 дена и ... остана си.
Виж в Смесените породи, някъде в първите страници е - има снимки на Точка от идването й при нас - много обрасло и смешно нещо е :blink:
Порода си няма, кой знае какво е забъркано в нея. Но наиситна е очатователно създание, благодаря :blink:
И по този повод, един цитат, от обидно лс до мен, от гневен потребител:
Цитат
не хората, които смесват породни трябва да готиш, мила, а хората, които се гаврят с животните си, но явно за теб (както и за повечето хора) животното трябва да изглежда красиво в човешките очи; красота, определена по някакъв извратен патент.
Смееееех ;D
п.п. Н ебило в началото, а тук - снимка с много коса и после - офъкана. А тук - вече с малко пораснали коси. Тя много се променя от дължината на козината.
Ми да си довърша, че ми стана мило, като се разрових в тая тема. ей тука - пак промени - сладка с кознка и после ... много офъкана. Тук - хубава.

Публикувано: 07 October 2008 - 12:37 AM
Трогателно просто,изумена съм.
Признавам си рядко болонка може да ми хареса,имам предвид нали знаеш има породи които са ти на сърцето,има и такива които пак харесваш,но не чак толкова,че да ти трепне нещо отвътре.
Ама като видях Точка и особено с тези коси дето ги има,еми ... направо се влюбих,викам си абре гледай какво чудо е създала природата.То финно,то красиво,нежно .... като кукличка направо-картинка!И наистина не ми приличаше на другите болонки,по-красива е от тях пак казвам.
А такива коментари като лс което са ти пратили,направо ... :- без коментар.
То да ти е кеф да я решиш,да и поддържаш козината чиста спретната и с прическа.А и остави кефа,то кученцето си се нуждае от такава грижа.Не виждам нищо ненормално в това,дори е супер сладко.Тя е от този тип кутрета дето им отива да се кипрят,панделчици и какво ли още не. :wub:
Благодаря,че разказа за нея.Аз не знам защо така съм останала с впечатлението,че не си разказвала за нея и не съм виждала стари снимки,ама пак казвам не съм ровила в темата която казваш.Сега разглеждам,направо ми е мило да я гледам .... каква късметлийка е малката и честно казано каква промяна има преди и сега :wub:

Публикувано: 07 October 2008 - 12:40 AM
То стана време - онО за закуска дет се вика ама некои ся вечераа.
За Точката на бушка - въпрос на вкус, но аз я харесвам преди и веднага ще си призная защо.
Преди ми изгледаше на болоноподобие - имах си такова момче Еди.
А сега ми прилича на китайско, голо качулато куче - и понеже..не съм фен на таз породка..за туй. :prase:
А! Въпрос:защо се казва ТОЧКА?
:P
Публикувано: 07 October 2008 - 12:41 AM
Ахам. То и аз не съм предполагала, че ще ми е кеф да я стрижа, къпя (много често),кипря, ама - на. И по болонки пък хич не си падах, ма нашта мома е друга. :wub:
п.п. Казва се Точка, защото преди време намерихме подобно на улицата. Рошавко, космато, бяло, само носа му се чернееше като една точка и го кръстихме Точка. Намерихме й стопаните след седмица. И като се появи моята рошавка, първата асоциация беше с онази Точка и така.

Публикувано: 07 October 2008 - 12:44 AM
А,Дури тук не съм съгласна,на мен пък точка много ми харесва като китайче,че дори и повече .... има си своя си уникална красота и съветвам Бушката да си я поддържа така.
Сега ще намеря снимките които аз харесвам най-много и съм изумена от козината й.

Публикувано: 07 October 2008 - 12:48 AM
А относно пълна промяна, ей тоя ми е фаворит:
Преди и След:
от тук

Публикувано: 07 October 2008 - 12:51 AM

Публикувано: 07 October 2008 - 12:56 AM
Цитат
А относно пълна промяна, ей тоя ми е фаворит:
Преди и След:
от тук
А аз пуснах горе любимите ми снимки на Точка,не можах да открия само една дето е легнала в една саксия май :wub: леле тази снимка ми беше любима.

Публикувано: 07 October 2008 - 01:00 AM
Най - вече пък стопанката й.
Само си казах мнението.
Разглеждала съм й снимките и винаги това си мислех:
"Ех, що не му барнаха една пуделска или бишон фризе, абе нещо такова като причесчица.."
Най - важно е на бушката да си й харесва!
Тъй, де.
Я вижте нещо на тема котки..
http://www.dnes.bg/a...le.php?id=58512
бушка позволих си да дръпна една снимка на Точка от личната ти галерия ей на тая снимка е мега - сладур!
Публикувано: 07 October 2008 - 01:13 AM
Чел из нета за прилепите в България..
Търсеше вет.лекар да помогне за крилцето.
Каза, че прекарвал времето си висящ на пердето им.
Насочих го към нашия сайт и форум.
Ако се появи тема из форумите ( най - вече във ветеринарния) най - вероятно ще е нашия шофер..
Ай как не ми се ходи утре на работа-а-а!
Няма как, айде, да се трупирам лека ви нощ и приятни сънища.
Аманда спинка като ..като принцеска. :kotence: :kuchence: :wub:
Публикувано: 07 October 2008 - 09:22 AM
Аз я харесвам като голо качулато също. ;D А самото голо куче не го долюбвам, но на Точка й отива. :wub: Но любимо ми е клипчето с един балон, който си разнася из парка. ;D
Публикувано: 07 October 2008 - 09:30 AM
Пак мерси за убавите неща, дека сте рекли за Точо. С блаона беше голяма атракция :blink:
А бернерите -ееееееех... :wub:
Дури, някъде из нета имаше блогче, специално посветено на прилепите. Ако се появи чоевка, ще му го покажа. Мисля, че самата жена, на която е блога би могла да му помогне.
Айде - хубав дена на всички, я какво е слънчице на вън.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +