Тема за flood-ене
Публикувано: 08 October 2008 - 04:56 PM
:o Баси гетото... Какви деца, какви учители - не е това. От къде идват тия деца, къде живеят и с кого... не ми се мисли какво се случва вътре в семействата им.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 October 2008 - 05:02 PM
Аз го гледах и наистина е потресаващо :rolleyes: :o :o Вярно че и ние правим понякога учителките на луди, ама чак пък толкова да сме... и аз не знам какви...
Направо не мога да повярвам :rolleyes:
И разбира се - обърнете внимание на единствените думички, които знаят на английски B)
Направо не мога да повярвам :rolleyes:
И разбира се - обърнете внимание на единствените думички, които знаят на английски B)
Публикувано: 08 October 2008 - 05:03 PM
Цитат
От къде идват тия деца, къде живеят и с кого...
И аз това си мислех. Не мога да си представя в каква семейна среда живеят тези деца, за да стигнат до това ниво на необразованост, арогантност, неуважение... Ами, мен би ме било страх да пусна детето си да учи с такива хора. В почти всеки клас има такива "тарикати", които отклоняват вниманието на учители и деца и правят часовете невъзможни. Истината е, че поне 70% от хората са неграмотни! Ами, ние го виждаме и във форума.. Това вече е плашещо!
Публикувано: 08 October 2008 - 06:12 PM
Изгледах 1вото цяло... :samoubiec: Нямам коментар, но за разлика от мен на потребителите от Вибокс им е смешно... :( Вижте коментарите за клипа! Все някакви ухилени личица и написани неща от рода: "Ми то това е нормално" :huh:
Ама направо ей така гледах ---> :o , като казаха, че онова момиче е 5ти клас! :o И още повече се учудвам на това, че мястото където е заснет клипа е основно у-ще! В моето, в час е по-скоро нормално мятането на хартийки, правенето на слънчеви зайчета по дъската, говоренето със съучениците, по някоя нацупена физиономия след учителя, който се е скарал за нещо, но такива простащини /меко казано/ просто няма! А си мислех, че класа ми е ужасен...
Ама направо ей така гледах ---> :o , като казаха, че онова момиче е 5ти клас! :o И още повече се учудвам на това, че мястото където е заснет клипа е основно у-ще! В моето, в час е по-скоро нормално мятането на хартийки, правенето на слънчеви зайчета по дъската, говоренето със съучениците, по някоя нацупена физиономия след учителя, който се е скарал за нещо, но такива простащини /меко казано/ просто няма! А си мислех, че класа ми е ужасен...

Публикувано: 08 October 2008 - 06:18 PM
И на нас ни се носи слава сред учителите на непослушен клас, но сме злато, в сравнение с тези "същества" ;D И при нас има мятане на бележки, говорене в час и т.н., но чак такова нещо... не знам. Просто не мога да повярвам каква простотия може да бълва един човек :rolleyes:
Въпреки че съм все още 6ти клас и не знам какво ще ни щукне на главата след 2-3 години и не се знае и ние какви ще ги вършим... надявам се поне да не ставаме като тия... :rolleyes:
Въпреки че съм все още 6ти клас и не знам какво ще ни щукне на главата след 2-3 години и не се знае и ние какви ще ги вършим... надявам се поне да не ставаме като тия... :rolleyes:
Публикувано: 08 October 2008 - 06:31 PM
Еми да ви кажа едни 9 клас са пълно куку!първо обличат се да не говорим как с някви шипове по ръцете и едни дрехи с ужаси.........В нашия клас го знае цялото училище дори директорката знае имената на две момчета и така нататъка...Но такова нещоо няма в нашто училищи и ли просто така си мисля,защото сега се сещам,че миналата година имаше доста глупости с няколко класове...
Публикувано: 08 October 2008 - 06:59 PM
Ооо,милия белчо, как се е гушнал в листата и се пече на есенното слънце :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 October 2008 - 07:25 PM
Ромите са много злобни хора,кажете ми как могат да откраднат 9 кученца за които се вижда че се грижат хора и сега като ги занесат в махала сигурно ще умрат :'( :'( :'(
Откраданахи ей така,няма с кои да отида че да си ги взема обратно!!!
Това ще стане сигурно :P
Цитат
Как мислите дали тази тема ще чукне 5-600страници ;D
Това ще стане сигурно :P
Публикувано: 08 October 2008 - 07:28 PM
Какво ще кажете? :o
________________________________________________________________________________
Значи 1вия пуска снимка на човек-може от нета, може негова или на някой негов приятел, а следващия казва на каква порода куче му прилича човека от снимката+снимка на кучето и той пуска снимка на човек...
Та? :namigam: Кажете ако е тъпа!
Значи 1вия пуска снимка на човек-може от нета, може негова или на някой негов приятел, а следващия казва на каква порода куче му прилича човека от снимката+снимка на кучето и той пуска снимка на човек...
Та? :namigam: Кажете ако е тъпа!
________________________________________________________________________________
Много съжалявам! :'( Дано успееш да си ги върнеш! :(

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +