Вчера съм стояла в автобуса и съм се заливала от смях, докато четях, а хората ме гледаха странно, понеже не знаят какво е да имаш "най-лошото куче на света вкъщи", мхм.
Тема за flood-ене
Публикувано: 16 May 2009 - 09:41 AM
Вчера съм стояла в автобуса и съм се заливала от смях, докато четях, а хората ме гледаха странно, понеже не знаят какво е да имаш "най-лошото куче на света вкъщи", мхм.
Публикувано: 16 May 2009 - 09:51 AM
А и освен това, колкото и да се готвя, утре ще ме хване паниката и ще се изложа.
Това е закон при мен.
И в 7ми клас бях се скъсала да уча и...не беше толкова зле, но не беше и това, което аз исках, по математика ми трябваше 5,50, а аз имах 5,37. Еми...шанс.
Така че...надявам се утре късмета и валериана да са с мен
А във вторник още повече, че там логиката и половината от философите са ми гъста мъгла и разчитам преди всичко на максимален брой точки от есето...и 80% верни отговори от теста.
ПС:
Хели не се ли е кротнала вече за две години?
Публикувано: 16 May 2009 - 12:09 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 16 May 2009 - 01:40 PM
Розинка, в May 15 2009, 09:44 PM, написа:
Ще те помоля, да не пускаш подобни линкове, или да са придружени с описание, или в необходимата тема. Никак не ми е кеф да попадам на подобни неща.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 May 2009 - 01:58 PM
TokioHotel, в May 16 2009, 10:23 AM, написа:
Днес ще учим с програмата за понеделник, т.е. имаме география! Зачовете започват в 12ч. Не ми се учи по география! Ама часовете ще са намалени, може да не изпитва. Сигурно пак няма да науча урока.
Да ви се похваля-вчера за първи път от 2 месеца насам си прочетох цели 3 пъти урока по история, а попринцип направо пъхам учебника в чантата, без да го отварям.
"Новолуние" е по-интересна от учебника по география. Май няма да уча.
Какво куче ще си вземаш???
Айде успех на тези които ще ходят на матури! Стискаме ви палци! Сааамо наш'те!

Публикувано: 16 May 2009 - 02:12 PM
Публикувано: 16 May 2009 - 03:09 PM
no_brain, в May 16 2009, 01:43 PM, написа:
Как така нямало да има матури ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 16 May 2009 - 03:25 PM
Цитат
В тяхното училище няма да се провежда втора матура.
Публикувано: 16 May 2009 - 03:37 PM
Урока по география си остана ненаучен, ама поне прочетох една глава от "Новолуние". :D НЕ изпитва, защото часовете бяха намалени и от там денят ми се подобри. Отивам на кино-Хмен някъв върколак. Нали е за върколаци.
Публикувано: 16 May 2009 - 04:23 PM
Не яде гранули....никакви.
Ако хапне, то не повтаря със същите гранули(пробвахме всичко от Роял Канин до Боно).
Всичко друго, но не и гранули...
а най-много-хляб!?!?
Според мен си въобразява, че хлябът е пържола...
Публикувано: 16 May 2009 - 04:33 PM
Цитат
а най-много-хляб!?!?
При мен е същото.Гранулите ги яде с такова нежелание , а хляба само докато го види и пощурява
Цитат
Някой отива, пише на почивните "ПОЧИВНИ ДНИ" през всичките предмети и няка и как да пишат отсъствия.
При нас действаше.
Или си криехме дневника зад дъската, под елхата, между парното,
При нас стои друг въпроса.До дневника няма как да се доберем - пазят си го като очите
xael Късмет на матурата утре
Публикувано: 16 May 2009 - 05:54 PM
Да ви се оплача и аз малко,от четвъртака имам инфекция на дясното око и адска болка,но днес ми е по-добре,защото вчера вечерта мама ми направи компрес с прясно мляко,хляб и захар,това ми беше спасението изтече поне гнойта,ако не беше тоя компрес още щях да си правя комреси с чай от лайка на всеки час и само капки да си слагам :x трябваше и аз днеска да съм на училище но за един час нямаше шанс да стана от леглото :d
На Ърни му се отвори огромен апетит от три седмица насам и не знам защо само яде та яде,тая неговата лакомия ще го затрие :d
Публикувано: 16 May 2009 - 05:57 PM
xael, в May 16 2009, 02:23 PM, написа:
Не яде гранули....никакви.
Ако хапне, то не повтаря със същите гранули(пробвахме всичко от Роял Канин до Боно).
Всичко друго, но не и гранули...
а най-много-хляб!?!?
Според мен си въобразява, че хлябът е пържола...
Т'ва хляба е 'баси деликатеса. На Гергьовден изпуснах една филия с хляб и той си я отмъкна. Тогава видях нещо, което не мислех, че ще видя. Навря 3/4 от цялата филия в устата си само за да не му я взема.

Публикувано: 16 May 2009 - 05:59 PM
И Съни е много капризна-само гранули-при страшен глад...иначе месце си похапва като всяко вълче

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +