Тема за flood-ене
Публикувано: 15 May 2009 - 05:24 PM
Poli, в May 14 2009, 08:13 PM, написа:

Аз поне няма да имам задължителна матура по математика

А вас това май ви чака.
Публикувано: 15 May 2009 - 05:28 PM
Публикувано: 15 May 2009 - 05:30 PM

Ама не се знае каква глупости ще родят догодина.
Айде аз излизам с Джек.
Публикувано: 15 May 2009 - 05:34 PM

Публикувано: 15 May 2009 - 09:49 PM
Публикувано: 15 May 2009 - 10:07 PM
xael, в May 15 2009, 08:49 PM, написа:
хо хо вие като завършихте и ...

Утре отучваме уж понеделник /04.05/ (въпреки, че е ден преди матура ... )
Неделя, понеделник и вторник не учим заради матурите

На теб по какво ще ти е втората матура?
Имате ли камери?
Успех

А всъщност с Джек в София ли ще си останете?
Да не планирате нещо по ... морско например?
Публикувано: 16 May 2009 - 07:22 AM

А освен това няма къде да ги напишат тия отсъствия, как не се научихте, че в дневника има дните от понеделник до петък:Р
Някой отива, пише на почивните "ПОЧИВНИ ДНИ" през всичките предмети и няка и как да пишат отсъствия.
При нас действаше.
Или си криехме дневника зад дъската, под елхата, между парното,
Втората матура я избрах философия, защото ако изкарам по-добра оценка на нея, ще имам една спасителна лодка с нея в СУ с философия.
Такам...в момента имам чувството, че нищо не знам.

Публикувано: 16 May 2009 - 08:49 AM
А ние директно си извинявахме отсъствията понякога.
Аз съм предала поне 5-6 бележки по домашни причини...за по 1-2 часа,
в английски и информатика не съм влизала особено, защото или "Госпожо, имам да уча, да готвя кучето за изложба и просто нямам никакво време" или "Утре имам предварителен изпит" или "Не съм спала от 3 дни, защото учих, ще може ли да се прибера вкъщи, в противен случай има голяма вероятност да припадна в часа ви", добре че са разбрани и пет години не съм ги дразнела та ме пускат и не пишат отсъствия.
Ноо тази година е паметна.
Март месец: Искам снимки за дипломите, 2 броя. Както и лични данни от личната карта, внимавайте да не объркате. Копие от личната карта! КОПИЕ ОТ ЛИЧНАТА КАРТА КАЗАХ!
Април: Проверете си пак адресите на бележките за матурите да не са объркани. ПК не е важен.(след като март бяха казали да НЕ бъркаме нищо и да сме си извадили нови лични карти, ако някой се е преместил) И искам още 2 снимки!
Май, 3 дни преди матурата,вчера отидохме само за да си вземем 3тите поред бележки за матури и: Ааа, то и адреса да е сбъркан, важното е ЕГН-то и входящия номер да са правилни. Снимки някой има ли да ми дава! Ама нее, аз не искам от тия, които вече са ми дали, вие какво разбрахте?

"Матурата почва в 8, ама аз ви искам най-късно в 7 и 5 в училище."
(за справка от нас до Пловдив стигам по-бързо, отколкото от нас до училище, вчера съм пътувала 2 часа за да стигна до Горна баня и да кибича като закачалка пред кабинета на зам. директорката)
Публикувано: 16 May 2009 - 09:01 AM
Ама то и ние си ги извинявахме с бележки,ама като съм избягала един час каква бележка да си взема

Ама така като гледам вас май доста са ви затегнали положението.Ако учех по ваше време щеше да ми е мноооого трудно (не бях от най-примерните ученички)
Публикувано: 16 May 2009 - 09:15 AM
А аз имам и бонус 3 италиански, те са началото на юни, за тях съвсем нищо не съм пипвала.
Не е толкова затегнато

Като се изключат матурите, всичко е както е било и преди 5-6 години.
Но на тези от 4ти,5ти и 6ти клас не им е леко със сигурност, с тези "малки матури".
А и учебниците им са някакви нови и гадни, братовчедка ми учеше по някаква много смахната система.
Публикувано: 16 May 2009 - 09:18 AM
Публикувано: 16 May 2009 - 09:23 AM
Днес ще учим с програмата за понеделник, т.е. имаме география! Зачовете започват в 12ч. Не ми се учи по география! Ама часовете ще са намалени, може да не изпитва. Сигурно пак няма да науча урока.
Да ви се похваля-вчера за първи път от 2 месеца насам си прочетох цели 3 пъти урока по история, а попринцип направо пъхам учебника в чантата, без да го отварям.
"Новолуние" е по-интересна от учебника по география. Май няма да уча.

Публикувано: 16 May 2009 - 09:29 AM
Кака беше 12кл тогава и изкара доста приличен резултат на матурата.
Но тя май само една държа, по БЕЛ.
Аз чета Марли и аз, все едно съм я писала аз тая книга.
Това е Джек в лабрадорски вариант.
Ама същият!