Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#5681 Потребителят е офлайн   tedinceto_96 Икона

• *Фен*
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 May 2009 - 09:56 PM

И аз ще ходя

#5682 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 10:05 PM

Показване на мнениетоno_brain, в May 23 2009, 10:56 PM, написа:

Показване на мнениетоgoldroks, в May 23 2009, 07:50 PM, написа:

Утре съм на маршируване :xb_035:

Аз няма да хода :zz_223:

Трябваше да съм на абитюрентски бал в Бургас, ама не ме пускат. Все едно съм в концлагер :zz_020:
И честно казано, не ми пука особено че К&М са измислили азбуката. Щяхме да си пишем на латиница... супер, какво?! :ab_041:
User's Signature

#5683 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 10:05 PM

Dakel4y, да ти е жива и здрава сестичката!
goldroks, много нереална сестричка пожелаваш. :ab_041:
Не знам нас дали са ни викали. Дойде една докторка да ме прегледа и каза, че може през седмицата на изпитите да ходя само за изпитите.
Скоро мисля да си взема "Марли и аз". До сега гледах "Вики Кристина Барселона". Още не съм почнала "Затъмнение". Има време. Все пак цялата друга седмица ще си стоя сама вкъщи. Е, баба ми ще е тук, за да ме гледа. Докато наще куфеят на концерт на AC/DC. А аз ще си лежа в леглото. И за капак ми се счупи нокътят. И после трябва да наваксвам. И на 3 или 4 юни ще правим изходящо по география. Колко ли ще ми остави? Имам 2, 3, 4, 6, 6, 6, 6.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#5684 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 10:08 PM

Някои гледа ли h2o? :ab_041: :ab_041: :ab_041:

#5685 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 10:14 PM

Показване на мнениетоTokioHotel, в May 23 2009, 11:05 PM, написа:

Dakel4y, да ти е жива и здрава сестичката!
goldroks, много нереална сестричка пожелаваш. :ab_041:
Не знам нас дали са ни викали. Дойде една докторка да ме прегледа и каза, че може през седмицата на изпитите да ходя само за изпитите.
Скоро мисля да си взема "Марли и аз". До сега гледах "Вики Кристина Барселона". Още не съм почнала "Затъмнение". Има време. Все пак цялата друга седмица ще си стоя сама вкъщи. Е, баба ми ще е тук, за да ме гледа. Докато наще куфеят на концерт на AC/DC. А аз ще си лежа в леглото. И за капак ми се счупи нокътят. И после трябва да наваксвам. И на 3 или 4 юни ще правим изходящо по география. Колко ли ще ми остави? Имам 2, 3, 4, 6, 6, 6, 6.

Изпратила си ваще на концерта??? :ag_106: Яко!

no_brain
Не мисля :ab_041:
А к'ва е тази Хана Монтана? Нова, подновена версия на H2O??? :ab_041: Не е честно, за по-малките хлапета има толкова много филми, а за нас горките прецакани от живота тинейджъри има само 1 свестен филм, на който 2та част излиза чаааак Ноември... :tb_195:
User's Signature

#5686 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 10:20 PM

Тва Новолуние може и по-късно да излезе нали авторката е съдили, че откраднала идеята от някаква си. Ръфо си разнесе леглото из цялата стая,той спи на едно такова панерче вътре върху един плетен шал и един чаршаф и какво да вида между шала и чаршафа нашия си домъкнал ролката хартия и си я накъсал сигурно не му е било достатъчно меко макар че мн рядко спи в леглото си :dry: :ab_041:

#5687 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 10:46 AM

Показване на мнениетоno_brain, в May 23 2009, 11:20 PM, написа:

Тва Новолуние може и по-късно да излезе нали авторката е съдили, че откраднала идеята от някаква си. Ръфо си разнесе леглото из цялата стая,той спи на едно такова панерче вътре върху един плетен шал и един чаршаф и какво да вида между шала и чаршафа нашия си домъкнал ролката хартия и си я накъсал сигурно не му е било достатъчно меко макар че мн рядко спи в леглото си :dry: :ab_041:

Ооо хора, не вярвайте на всеки тъп слух написан в Хай клуб. :ea_103: :tb_195: Това е малоумна лъжа, колкото да се вдига шум! Нищо не е спряно, филма върви по план и дори мисля, че вече всичко е заснето. Сега преповтарят снимането на сцени които не са се получили както трябва.

А това е 1вия официален постер на New Moon:
Качена снимка
Аз мисля, че е страхотен! :wub:

И м/у другуто току що се върнах от манифестацията. Егати ужаса. В тази жега на това слънце... за нищо. А уж имаше демокрация... Все едно пак е комунизъм... оставаше само да ни лепнат на главите едни картонени шапчици на които вместо да пише БКП, да пише БСП... :zz_020:
User's Signature

#5688 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 11:07 AM

Демокрация със социалисти и турци...трудно :ab_041:

Аз ходих на фризьор за прическа за утре(имам бал). Преди да се върна вече се беше развалалила...чудничко!
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#5689 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 11:11 AM

Показване на мнениетоxael, в May 24 2009, 12:07 PM, написа:

Демокрация със социалисти и турци...трудно :ab_041:

Аз ходих на фризьор за прическа за утре(имам бал). Преди да се върна вече се беше развалалила...чудничко!

Каква ти е роклята, ако не е тайна? :ab_041:
User's Signature

#5690 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 11:22 AM

Постера е........ :wub: :wub: :wub: (H) Edward (H) Edward (H) Edward (H) /В Спейс Кемп-а ми се подиграваха заради непрекъснатото повтаряне на името му, а аз напук си изрисувах ръцете с него. :ab_041: /
goldroks, как баща ми ще изпусне AC/DC!? Брат ми също много си пада по рок концерти, майка ми едва ли би се сетила да ходи на подобно нещо, въпреки че на концерта на Def Leppard & White Snake призна, че си е заслужавало.
Преди 15 мин. събрах 4 телефона и сложих едно студено яйце по средата. След 45 мин. ще видя дали се е сварило.
xael, много кофти. :(:(:( А всъщност и да не се беше развалила, как щеше да издържи до утре?
Някой знае ли дали новият албум на Tokio Hotel е излязъл?

Без куче животът е ужааааааааааааасно скуууууууууууучеееееееееен................... А аз както съм си по цял ден вкъщи и не трябва да излизам, е пълна трагедия....
User's Signature

Качена снимка

може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#5691 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 11:35 AM

Показване на мнениетоTokioHotel, в May 24 2009, 12:22 PM, написа:

Постера е........ :wub: :wub: :wub: (H) Edward (H) Edward (H) Edward (H) /В Спейс Кемп-а ми се подиграваха заради непрекъснатото повтаряне на името му, а аз напук си изрисувах ръцете с него. :ab_041: /
goldroks, как баща ми ще изпусне AC/DC!? Брат ми също много си пада по рок концерти, майка ми едва ли би се сетила да ходи на подобно нещо, въпреки че на концерта на Def Leppard & White Snake призна, че си е заслужавало.
Преди 15 мин. събрах 4 телефона и сложих едно студено яйце по средата. След 45 мин. ще видя дали се е сварило.
xael, много кофти. :(:(:( А всъщност и да не се беше развалила, как щеше да издържи до утре?

Без куче животът е ужааааааааааааасно скуууууууууууучеееееееееен................... А аз както съм си по цял ден вкъщи и не трябва да излизам, е пълна трагедия....

А тези телефони трябва все пак да са в разговор за да излъчват по-силни вълни.
User's Signature

#5692 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 11:48 AM

Показване на мнениетоgoldroks, в May 24 2009, 10:35 AM, написа:

Показване на мнениетоTokioHotel, в May 24 2009, 12:22 PM, написа:

А тези телефони трябва все пак да са в разговор за да излъчват по-силни вълни.

А, да, и мозъка ми да се изпържи!!
User's Signature

Качена снимка

#5693 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 24 May 2009 - 01:08 PM

олееееее каква съм заблеяна!!!....някой ден ще направя върховна глупост от блеене :ab_041: :eg_033: всъщност съм на 16...просто съм объркала цифрите :ab_041:

постера на new moon е супер як!!!...з сега чета книгата и ужасно се ядосвам на Бела-направо се е депресирала много здраво!!!

Вие какво правите?
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#5694 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 01:13 PM

xael Това пробна прическа ли беше или уж окончателна ?
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#5695 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 01:39 PM

Ами това беше прическата, която трябваше да издържи до утре вечерта, защото фризьорката ми пътува за Пловдив, но говорихме с колежката й, която ще ме направи утре сутринта...тя прическата пак ще се скапе, ама карай.

Моята коса е ужасна в това отношение, прави си каквото знае, независимо какво и в какво количество има върху нея.

Роклята е ма-аа-алко по-светла от индигото, права надолу, отгоре потник тип бюстие с бежов кант. И отгоре бежово сако.
Ама при положение, че мислех да ходя с дънки и това е нещо :ab_041:
Направиха ми я тая седмица...ако ви кажат като станете 12кл, че няма да можете да си намерите рокля в последния момент-НЕ Е ВЯРНО! :ab_041:
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#5696 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 01:47 PM

Показване на мнениетоxael, в May 24 2009, 02:39 PM, написа:

Ами това беше прическата, която трябваше да издържи до утре вечерта, защото фризьорката ми пътува за Пловдив, но говорихме с колежката й, която ще ме направи утре сутринта...тя прическата пак ще се скапе, ама карай.

Моята коса е ужасна в това отношение, прави си каквото знае, независимо какво и в какво количество има върху нея.

Роклята е ма-аа-алко по-светла от индигото, права надолу, отгоре потник тип бюстие с бежов кант. И отгоре бежово сако.
Ама при положение, че мислех да ходя с дънки и това е нещо :ab_041:
Направиха ми я тая седмица...ако ви кажат като станете 12кл, че няма да можете да си намерите рокля в последния момент-НЕ Е ВЯРНО! :ab_041:

:ab_041: Не даваш добър пример, знаеш ли?!
User's Signature

#5697 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 24 May 2009 - 02:05 PM

Показване на мнениетоDakel4y, в May 24 2009, 02:08 PM, написа:

олееееее каква съм заблеяна!!!....някой ден ще направя върховна глупост от блеене :ab_041: :eg_033: всъщност съм на 16...просто съм объркала цифрите :ab_041:

Показване на мнениетоDakel4y, в May 23 2009, 09:07 PM, написа:

сестриче ....пък и разликата си е дооста голяма-13 години...ама какво да се прави... :ab_041:

А сега пак си сметни цифрите, че ни 16, ни 18 се получава. Ще чакаме с интерес новата ти възраст :ab_041:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5698 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 24 May 2009 - 02:18 PM

Показване на мнениетоbushkata, в May 24 2009, 03:05 PM, написа:

Показване на мнениетоDakel4y, в May 24 2009, 02:08 PM, написа:

Показване на мнениетоDakel4y, в May 23 2009, 09:07 PM, написа:

сестриче ....пък и разликата си е дооста голяма-13 години...ама какво да се прави... :ab_041:

А сега пак си сметни цифрите, че ни 16, ни 18 се получава. Ще чакаме с интерес новата ти възраст :ab_041:

в профила съм писала 18 без да искам;на 16 сън,а като съм си писала поста съм объркала цифрите!то с 4 хлапета на главата не е лесно :ab_041:

xael:да сложиш снимки от Вечерта! :ab_041:
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#5699 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 02:25 PM

Е нали уж ми каза, че си 7 клас???
User's Signature

Качена снимка

#5700 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 02:29 PM

Показване на мнениетоTokioHotel, в May 24 2009, 03:25 PM, написа:

Е нали уж ми каза, че си 7 клас???

Тука ще стане някаква сапунка.... :af_089:
User's Signature

• Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема