Тема за flood-ене
Публикувано: 23 May 2009 - 10:05 PM
goldroks, много нереална сестричка пожелаваш.

Не знам нас дали са ни викали. Дойде една докторка да ме прегледа и каза, че може през седмицата на изпитите да ходя само за изпитите.
Скоро мисля да си взема "Марли и аз". До сега гледах "Вики Кристина Барселона". Още не съм почнала "Затъмнение". Има време. Все пак цялата друга седмица ще си стоя сама вкъщи. Е, баба ми ще е тук, за да ме гледа. Докато наще куфеят на концерт на AC/DC. А аз ще си лежа в леглото. И за капак ми се счупи нокътят. И после трябва да наваксвам. И на 3 или 4 юни ще правим изходящо по география. Колко ли ще ми остави? Имам 2, 3, 4, 6, 6, 6, 6.
Публикувано: 23 May 2009 - 10:14 PM
TokioHotel, в May 23 2009, 11:05 PM, написа:
goldroks, много нереална сестричка пожелаваш.

Не знам нас дали са ни викали. Дойде една докторка да ме прегледа и каза, че може през седмицата на изпитите да ходя само за изпитите.
Скоро мисля да си взема "Марли и аз". До сега гледах "Вики Кристина Барселона". Още не съм почнала "Затъмнение". Има време. Все пак цялата друга седмица ще си стоя сама вкъщи. Е, баба ми ще е тук, за да ме гледа. Докато наще куфеят на концерт на AC/DC. А аз ще си лежа в леглото. И за капак ми се счупи нокътят. И после трябва да наваксвам. И на 3 или 4 юни ще правим изходящо по география. Колко ли ще ми остави? Имам 2, 3, 4, 6, 6, 6, 6.
Изпратила си ваще на концерта???

no_brain
Не мисля

А к'ва е тази Хана Монтана? Нова, подновена версия на H2O???

Публикувано: 23 May 2009 - 10:20 PM

Публикувано: 24 May 2009 - 10:46 AM
no_brain, в May 23 2009, 11:20 PM, написа:

Ооо хора, не вярвайте на всеки тъп слух написан в Хай клуб.

А това е 1вия официален постер на New Moon:

Аз мисля, че е страхотен!

И м/у другуто току що се върнах от манифестацията. Егати ужаса. В тази жега на това слънце... за нищо. А уж имаше демокрация... Все едно пак е комунизъм... оставаше само да ни лепнат на главите едни картонени шапчици на които вместо да пише БКП, да пише БСП...

Публикувано: 24 May 2009 - 11:07 AM

Аз ходих на фризьор за прическа за утре(имам бал). Преди да се върна вече се беше развалалила...чудничко!
Публикувано: 24 May 2009 - 11:22 AM

goldroks, как баща ми ще изпусне AC/DC!? Брат ми също много си пада по рок концерти, майка ми едва ли би се сетила да ходи на подобно нещо, въпреки че на концерта на Def Leppard & White Snake призна, че си е заслужавало.
Преди 15 мин. събрах 4 телефона и сложих едно студено яйце по средата. След 45 мин. ще видя дали се е сварило.
xael, много кофти. :(:(:( А всъщност и да не се беше развалила, как щеше да издържи до утре?
Някой знае ли дали новият албум на Tokio Hotel е излязъл?
Без куче животът е ужааааааааааааасно скуууууууууууучеееееееееен................... А аз както съм си по цял ден вкъщи и не трябва да излизам, е пълна трагедия....
Публикувано: 24 May 2009 - 11:35 AM
TokioHotel, в May 24 2009, 12:22 PM, написа:

goldroks, как баща ми ще изпусне AC/DC!? Брат ми също много си пада по рок концерти, майка ми едва ли би се сетила да ходи на подобно нещо, въпреки че на концерта на Def Leppard & White Snake призна, че си е заслужавало.
Преди 15 мин. събрах 4 телефона и сложих едно студено яйце по средата. След 45 мин. ще видя дали се е сварило.
xael, много кофти. :(:(:( А всъщност и да не се беше развалила, как щеше да издържи до утре?
Без куче животът е ужааааааааааааасно скуууууууууууучеееееееееен................... А аз както съм си по цял ден вкъщи и не трябва да излизам, е пълна трагедия....
А тези телефони трябва все пак да са в разговор за да излъчват по-силни вълни.

Публикувано: 24 May 2009 - 11:48 AM
goldroks, в May 24 2009, 10:35 AM, написа:
TokioHotel, в May 24 2009, 12:22 PM, написа:

А тези телефони трябва все пак да са в разговор за да излъчват по-силни вълни.
А, да, и мозъка ми да се изпържи!!
Публикувано: 24 May 2009 - 01:08 PM

постера на new moon е супер як!!!...з сега чета книгата и ужасно се ядосвам на Бела-направо се е депресирала много здраво!!!
Вие какво правите?
Публикувано: 24 May 2009 - 01:39 PM
Моята коса е ужасна в това отношение, прави си каквото знае, независимо какво и в какво количество има върху нея.
Роклята е ма-аа-алко по-светла от индигото, права надолу, отгоре потник тип бюстие с бежов кант. И отгоре бежово сако.
Ама при положение, че мислех да ходя с дънки и това е нещо

Направиха ми я тая седмица...ако ви кажат като станете 12кл, че няма да можете да си намерите рокля в последния момент-НЕ Е ВЯРНО!

Публикувано: 24 May 2009 - 01:47 PM
xael, в May 24 2009, 02:39 PM, написа:
Моята коса е ужасна в това отношение, прави си каквото знае, независимо какво и в какво количество има върху нея.
Роклята е ма-аа-алко по-светла от индигото, права надолу, отгоре потник тип бюстие с бежов кант. И отгоре бежово сако.
Ама при положение, че мислех да ходя с дънки и това е нещо

Направиха ми я тая седмица...ако ви кажат като станете 12кл, че няма да можете да си намерите рокля в последния момент-НЕ Е ВЯРНО!

Публикувано: 24 May 2009 - 02:05 PM
Dakel4y, в May 24 2009, 02:08 PM, написа:

Dakel4y, в May 23 2009, 09:07 PM, написа:

А сега пак си сметни цифрите, че ни 16, ни 18 се получава. Ще чакаме с интерес новата ти възраст

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 May 2009 - 02:18 PM
bushkata, в May 24 2009, 03:05 PM, написа:
Dakel4y, в May 24 2009, 02:08 PM, написа:

Dakel4y, в May 23 2009, 09:07 PM, написа:

А сега пак си сметни цифрите, че ни 16, ни 18 се получава. Ще чакаме с интерес новата ти възраст

в профила съм писала 18 без да искам;на 16 сън,а като съм си писала поста съм объркала цифрите!то с 4 хлапета на главата не е лесно

xael:да сложиш снимки от Вечерта!