Тема за flood-ене
Публикувано: 10 June 2009 - 04:26 PM
Публикувано: 10 June 2009 - 04:44 PM

Нцъ.
Публикувано: 10 June 2009 - 09:53 PM
Poli, в Jun 10 2009, 04:36 PM, написа:
Тапилана е срещу бълхи и кърлежи. Но аз не го харесвам, бих го ползвала само в краен случай. Ползва се при малки животни или при много опаразитени. Но предпазва за кратко, а да си сипеш кучето постоянно, запушвайки порите на кожата с този прах, то да ти го сипе из къщата и след две седмици да тряба да повтаряш ... просто няма смисъл. Има много по-добри препарати.
Но за малки животни е добър. По-скъпият вариант е пак пудра - Болфо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 June 2009 - 01:27 PM
АДСКИ СМЯХ! ГЛЕДАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Публикувано: 11 June 2009 - 04:50 PM
Публикувано: 12 June 2009 - 09:46 AM
lizata, в Jun 11 2009, 10:35 PM, написа:

Не е истина колко неща може да открие човек, когато си вре носа някъде.....

Цък тук
Ха, аз не съм я видяла

Публикувано: 12 June 2009 - 10:41 AM

Вчера с майка ми гледахме "Здрач" и тя заспа точно на момента, когато Бела и мойта любофф са в гората и уфцътъ казва "Vampire". После се разкрещях на майка ми и се събуди, а аз я поглеждах през 20 секунди.
Утре е изложбата в Попово!

Публикувано: 12 June 2009 - 12:08 PM
lizata, в Jun 12 2009, 12:26 PM, написа:
ОМГ! Как само са ми осрали снимката на пиксели

Линка го видях - не намирам нищо чак толкова шокиращо. Просто нормална обява в сайт за обяви... Сериозно, аз ли нещо не зацепвам

Иии новините от даскало: ЗАВЪРШИХ С ПЪЛНО 6!!!

А довечера съм на другарска

Публикувано: 12 June 2009 - 12:24 PM

На пръв поглед- нищичко, амаа....
Постнатите снимки са, по ред на номерата:
1. Родителите на Нерон
2. Майката с 2 кученца
3. НЕРОН с брат си(и снимката съм я правила АЗ)

Мошеници смотани....

Че и развъдник.... Че и от Унгария... Че... "кученцата" са кучища на по 3 години, а обявата е от преди месец...

Публикувано: 12 June 2009 - 12:37 PM
lizata, в Jun 12 2009, 01:24 PM, написа:

На пръв поглед- нищичко, амаа....
Постнатите снимки са, по ред на номерата:
1. Родителите на Нерон
2. Майката с 2 кученца
3. НЕРОН с брат си(и снимката съм я правила АЗ)

Мошеници смотани....

Че и развъдник.... Че и от Унгария... Че... "кученцата" са кучища на по 3 години, а обявата е от преди месец...

По този повод пишеш в темата "Борсите, защо не си струва":
зоо-маркет Анимал (Варна) - продава кучета от ферми и ги рекламира с крадени снимки (в случая твои!). (без да пускаш линк към обявите им, което никъде не се препоръчва).
Така предупреждаваш хората, които ако имат акъл да потърсят инфо, може да видят това.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 12 June 2009 - 12:38 PM