Тема за flood-ене
Публикувано: 13 June 2009 - 08:59 PM
Егати седмокласниците дето сте...
Повечето изглеждате доста по-големи(16-17), включително и ти...
Аз пък с нетърпение чаках да се разделим...
По-отвратителен клас от моя нямаше. Първи по всичко, но взаимоотношенията ни бяха....
... Липсват ми неколцина, които се броят на пръстите ми, но с тях си се виждаме и сега...
Сегашният ми клас ми е супер, без две черни овце, които ,РАЗБИРА СЕ, бяха в старото ми даскало и не исках повече да ги виждам... Но СЪДБА...
На всички бъдещи зайчета пожелавам да попаднете в прекрасни класове и да имате незабравими изживявания заедно!
Успех на изпитите!
Аз пък с нетърпение чаках да се разделим...
На всички бъдещи зайчета пожелавам да попаднете в прекрасни класове и да имате незабравими изживявания заедно!
Успех на изпитите!

Публикувано: 14 June 2009 - 11:42 AM
Благодаря ви на всички!
lizata и на мен честно казано не ми беше въобще мъчно за класа. Повечето направо ги ненавиждах. Сега ще пусна снимката на класа и всеки ограден със зелено или червено в зависимост дали го харесвам или не, да разберете за какво става дума.
Направо нямах търпение да се преместя в нов клас...
Е, да видим след няколко месеца какво ще бъде. По-зле малко трудно, но пък кой знае... 
Моя клас беше най-гадния! Момичетата - повечето надути, превзети лигли...
Момчетата - недорасли, груби, глупаци.
П.С. С червено - хората които не харесвам (с тъмно червено "момичето" заради което най-много ми се иска да се разкарам най-малкото)
Със зелено - които харесвам.
На снимката има още 4ма които ги няма, но тях ги харесвам с изкл. на един.
lizata и на мен честно казано не ми беше въобще мъчно за класа. Повечето направо ги ненавиждах. Сега ще пусна снимката на класа и всеки ограден със зелено или червено в зависимост дали го харесвам или не, да разберете за какво става дума.
Моя клас беше най-гадния! Момичетата - повечето надути, превзети лигли...
Момчетата - недорасли, груби, глупаци.
П.С. С червено - хората които не харесвам (с тъмно червено "момичето" заради което най-много ми се иска да се разкарам най-малкото)
Със зелено - които харесвам.
На снимката има още 4ма които ги няма, но тях ги харесвам с изкл. на един.

Публикувано: 14 June 2009 - 04:09 PM
Уоу изкара се голям хейтър
Като бях в стария си клас исках много да се оттърва от него и да имам нов.Може би 3-4 човека , които ме дразнеха ме караха да мисля така.Сега имам нов клас и много си искам стария
Нали знаете , че като загубим нещо тогава го оценяваме
Публикувано: 14 June 2009 - 04:15 PM
Poli, в Jun 14 2009, 05:09 PM, написа:
Уоу изкара се голям хейтър
Като бях в стария си клас исках много да се оттърва от него и да имам нов.Може би 3-4 човека , които ме дразнеха ме караха да мисля така.Сега имам нов клас и много си искам стария
Нали знаете , че като загубим нещо тогава го оценяваме 

Публикувано: 15 June 2009 - 12:37 PM
Много ученолюбиви деца, бе! Браво на вас!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 June 2009 - 02:30 PM
Завиждам ви най-благородно,аз трябва още около две седмици да бера ядове с олигофрените от моя клас с няколко изключения де
Публикувано: 15 June 2009 - 03:31 PM
Нц, нц, нц. Преди живеех на много оживено кръстовище, не можеше да се спи от шума, станали са 2-3 катастрофи за 12 години. Най-накрая да се преместя в най-тихи квартал и какво-за 9 месеца станаха 3 катастрофи. Последната стана преди 5 минути. От едната кола, която беше малко изхвърчала през кръстовището, тече някаква зелено-черна течност, а другата се прасна в едно дърво и половината багажник е намачкан. Нц, нц, нц.
Гледате ли "Клюкарката"? Изтеглих си първия сезон от замундата и сега си го гледкам.
Гледате ли "Клюкарката"? Изтеглих си първия сезон от замундата и сега си го гледкам.
Публикувано: 15 June 2009 - 04:32 PM
Не ми се говори.
На моята улица преди няколко дена се подпали тролей, а аз го проспах!!! И точно пред нас, пред нашата тераса! Няма пострадали де. Той не точно се е подпалил, но е започнало да излиза от двигателя мнооого дим.
Имаше януари на 1км. от нас една брутална катастрофа - 2 момчета, 1то току що си взело книжката. Пиян шофьора. Резултат - умират на мято.
http://spunk-ransom.mybrute.com Зарибяваща игричка.
Станете ми ученици.
На моята улица преди няколко дена се подпали тролей, а аз го проспах!!! И точно пред нас, пред нашата тераса! Няма пострадали де. Той не точно се е подпалил, но е започнало да излиза от двигателя мнооого дим.
Имаше януари на 1км. от нас една брутална катастрофа - 2 момчета, 1то току що си взело книжката. Пиян шофьора. Резултат - умират на мято.
http://spunk-ransom.mybrute.com Зарибяваща игричка.

Публикувано: 15 June 2009 - 09:30 PM
Ужас ... милото животно ;(

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +