Тема за flood-ене
Публикувано: 15 October 2008 - 10:00 PM
Точ, кажи на таз да даде малко пуделска козина ;) За цвят.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 October 2008 - 10:02 PM
Цитат
Ама вярвате ли ми,че като си видя някоя черна дреха ми идва да ги острижа и двамата до кожа :angry: .... толкова ми е втръснало да гледам косми,че директно като ги начешам я хвърлям на боклука ;D
Този път ще се постарая де със събирането :blink:
Веднъж съм подстригвала такава мечка! Направо гротеска...но беше належащо! С тези техни кожи и кожни проблеми- беше пламнало с гъбки, горкото и не можеше да се третира от косищата!
А за втръсването от косми- вярвай ми, тук повечето те разбираме напълно :blink:
Публикувано: 15 October 2008 - 10:03 PM
Цитат
Априкот? Да скапеш хубавия сиво- син металик?
Публикувано: 15 October 2008 - 10:05 PM
Цитат
Цитат
Априкот? Да скапеш хубавия сиво- син металик?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 15 October 2008 - 10:06 PM
Цитат
Цитат
Ама вярвате ли ми,че като си видя някоя черна дреха ми идва да ги острижа и двамата до кожа :angry: .... толкова ми е втръснало да гледам косми,че директно като ги начешам я хвърлям на боклука ;D
Този път ще се постарая де със събирането :blink:
Веднъж съм подстригвала такава мечка! Направо гротеска...но беше належащо! С тези техни кожи и кожни проблеми- беше пламнало с гъбки, горкото и не можеше да се третира от косищата!
А за втръсването от косми- вярвай ми, тук повечето те разбираме напълно :blink:
Хора не мога да ви опиша наистина за какъв косъм и подкосъм говорим :rolleyes: нещо страшно е,не знам дали и самоедите са така.
Виждала съм обаче и как се лепят косми на пинчер да речем,такива едни късички и остри като игли не можеш да ги разкараш от дрехата въобще .... а при нас са меки и много дълги и само едно минаване примерно по килима с влажна кърпа събира всичко,от дрехи по същия начин,но наистина количеството е толкова,че да се напълни едно одеяло :rolleyes:

Публикувано: 15 October 2008 - 10:08 PM

Публикувано: 15 October 2008 - 10:09 PM
Публикувано: 15 October 2008 - 10:10 PM
**БИЖУ** , вашите косми не са толкова гадни. Трябва да видиш финните , ефирни и дълги косми на Виви, които не падат на пода или по мебелите, а все се " носят" из въздуха в къщи! И си ги вадим...от устата, от чиниите, от устата на бебето. А пудела няма подкосъм! Това е просто мъртвата косичка, която е сигурно, няколко милиона косъма на ден...
Публикувано: 15 October 2008 - 10:13 PM

Публикувано: 15 October 2008 - 10:16 PM
Цитат
Знам,бре! Да не съм вчерашна ;D Що коса от афганка съм метнала...а тя е хубава за целта!
На теб ти трябва " изресана" коса, а не остригана.
Публикувано: 15 October 2008 - 10:19 PM
Само при нас ли е така? Как се справяте с пустите косми? Ужас сме направо... :-

Публикувано: 15 October 2008 - 10:22 PM
Цитат
На кака зверчетата колко са грозни ;D с тия фенери отпред
Приемаме подкосъм секакъв ;D
п.п. Оооо, от афганка, представям си колко е мекичко!

Публикувано: 15 October 2008 - 10:22 PM
Публикувано: 15 October 2008 - 10:24 PM