Тема за flood-ене
Публикувано: 16 October 2008 - 06:33 PM
Цитат
п.п. Сега се сетих, че ми трябва програма, обратна на тази, дето е дала Инсулт - за подмладяване. Да видим дали от тази снимка ще успее да ме докара до сегашното ми състояние. :blink:
Ми то си има падащо меню и се избира в кво да те превърне - доста са опциите :blink:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 16 October 2008 - 08:00 PM
Цитат
Здрасти компанията - флудещи!
Има ли някой да иска да ме метне в оная програма и после да качи тук да се посмеем заедно?
Да избера някоя снимка ако се навие някой?
Има ли някой да иска да ме метне в оная програма и после да качи тук да се посмеем заедно?
Да избера някоя снимка ако се навие някой?
Аз съм навитак ;)
Само кажи каква да те направя? Стара, бебе, тинейджърка, азиатка, негърка?

Публикувано: 16 October 2008 - 08:14 PM
Супер!
Направи ме стара и после негърка, ей това искам да видя!
Ей ся ще кача снимки тук.
-първата снимка я направи стара;
-втората снимка негърка;
-а третата азиатка;
-четвъртата както ти скимне;
Съгласна?
Дописвам:ок ще заменя първата( която ми е съвсем нова..)
Пак редакция: ще ги махна и ще потърся НОВИ.
Но не зная колко ГОЛЕМИ могат да бъдат..
Направи ме стара и после негърка, ей това искам да видя!
Ей ся ще кача снимки тук.
-първата снимка я направи стара;
-втората снимка негърка;
-а третата азиатка;
-четвъртата както ти скимне;
Съгласна?
Дописвам:ок ще заменя първата( която ми е съвсем нова..)
Пак редакция: ще ги махна и ще потърся НОВИ.
Но не зная колко ГОЛЕМИ могат да бъдат..
Публикувано: 16 October 2008 - 08:18 PM
Не трябва ли снимката да е в анфас?
:P
п.п.1. Дури-блонди. :sarkastichen: Ама пък си много сладка. :P
п.п.2. Руса, чернокожа мадама. :sarkastichen: :sarkastichen:
Хей, знаете ли че думата "негър" е доста обидно за хората с тъмна пигментация на кожата, т.е. чернокожите. :P
:P
п.п.1. Дури-блонди. :sarkastichen: Ама пък си много сладка. :P
п.п.2. Руса, чернокожа мадама. :sarkastichen: :sarkastichen:
Хей, знаете ли че думата "негър" е доста обидно за хората с тъмна пигментация на кожата, т.е. чернокожите. :P

Публикувано: 16 October 2008 - 09:04 PM
Ми тази на която беше руса, например пасва страхотно, защото има едни очертания които трябва да се сложат на устните и очите, и тази програма си е настроена така... в смисъл да е в профил (или обратното на профил ;D) . Ето на същата снимка още един опит ;D

Публикувано: 16 October 2008 - 09:15 PM
Ама не знам дали са профлили ;D Може и да е обратното на профил... ;D Да ме извините, просто не съм наясно с нещата. Просто да е от типа на dury blondy ;D
Само дето сега вечерта много ми зацепва интернета и по 10минути не мога да публикувам мнението си със снимка :( Айде утре да продължим и без това вече трябва да ставам от компа. Става ли? ;)
Само дето сега вечерта много ми зацепва интернета и по 10минути не мога да публикувам мнението си със снимка :( Айде утре да продължим и без това вече трябва да ставам от компа. Става ли? ;)