Тема за flood-ене
Публикувано: 16 October 2008 - 04:40 PM
Пабло Диего Хосе Франциско де Паула Хуан Непомусено Мария де лос Ремедиос Криспин Криспиняно де ла Сантисима Тринидад Руис
последния да затвори вратата (тва е името на човек :rolleyes: )
е от тука ;D
Цитат
;D ;D ;D
Публикувано: 16 October 2008 - 04:49 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 16 October 2008 - 05:27 PM
Цитат
М да, това съм аз, преди 7-8 години. И определено не изглеждам така ;D С много грим и перука, напундрена в гримьорната на операта - една приятелка учеше и й трябваше модел, та аз се цаних. Доста хора не ме познаха, други, на които пратих снимката по мейл разтревожено питаха "какво ти е?" ;D
(на клюките, че това съм аз след пиянска нощ - не вярвайте ;))

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 October 2008 - 05:39 PM
Цитат
Цитат
:sarkastichen: :sarkastichen:
Идиот!
п.п. Сега се сетих, че ми трябва програма, обратна на тази, дето е дала Инсулт - за подмладяване. Да видим дали от тази снимка ще успее да ме докара до сегашното ми състояние. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 October 2008 - 05:46 PM
Публикувано: 16 October 2008 - 05:53 PM
Цитат

Публикувано: 16 October 2008 - 06:33 PM
Цитат
Ми то си има падащо меню и се избира в кво да те превърне - доста са опциите :blink:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 16 October 2008 - 08:00 PM
Цитат
Има ли някой да иска да ме метне в оная програма и после да качи тук да се посмеем заедно?
Да избера някоя снимка ако се навие някой?
Аз съм навитак ;)
Само кажи каква да те направя? Стара, бебе, тинейджърка, азиатка, негърка?

Публикувано: 16 October 2008 - 08:14 PM
Направи ме стара и после негърка, ей това искам да видя!
Ей ся ще кача снимки тук.
-първата снимка я направи стара;
-втората снимка негърка;
-а третата азиатка;
-четвъртата както ти скимне;
Съгласна?
Дописвам:ок ще заменя първата( която ми е съвсем нова..)
Пак редакция: ще ги махна и ще потърся НОВИ.
Но не зная колко ГОЛЕМИ могат да бъдат..
Публикувано: 16 October 2008 - 08:18 PM
:P
п.п.1. Дури-блонди. :sarkastichen: Ама пък си много сладка. :P
п.п.2. Руса, чернокожа мадама. :sarkastichen: :sarkastichen:
Хей, знаете ли че думата "негър" е доста обидно за хората с тъмна пигментация на кожата, т.е. чернокожите. :P

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +