Тема за flood-ене
Публикувано: 16 October 2008 - 09:04 PM
Ми тази на която беше руса, например пасва страхотно, защото има едни очертания които трябва да се сложат на устните и очите, и тази програма си е настроена така... в смисъл да е в профил (или обратното на профил ;D) . Ето на същата снимка още един опит ;D

Публикувано: 16 October 2008 - 09:15 PM
Ама не знам дали са профлили ;D Може и да е обратното на профил... ;D Да ме извините, просто не съм наясно с нещата. Просто да е от типа на dury blondy ;D
Само дето сега вечерта много ми зацепва интернета и по 10минути не мога да публикувам мнението си със снимка :( Айде утре да продължим и без това вече трябва да ставам от компа. Става ли? ;)
Само дето сега вечерта много ми зацепва интернета и по 10минути не мога да публикувам мнението си със снимка :( Айде утре да продължим и без това вече трябва да ставам от компа. Става ли? ;)

Публикувано: 16 October 2008 - 09:58 PM
хеей флудещи, там ли сте?
Публикувано: 16 October 2008 - 10:19 PM
Теди, ти тука ли си сега? В събота да отидем да разлепим обяви в морската за тоя кокер, искаш ли? Че от днес каквото ми каза, нищо не помня ;D
Ии то може да имаме и кокерска среща в събота и става идеално, ама ще видим кога ще отида аз, че съм много заета, ама ще го вкарам някак си във времето ми ;D
Ии то може да имаме и кокерска среща в събота и става идеално, ама ще видим кога ще отида аз, че съм много заета, ама ще го вкарам някак си във времето ми ;D
Публикувано: 16 October 2008 - 10:21 PM
Цитат
Теди, ти тука ли си сега? В събота да отидем да разлепим обяви в морската за тоя кокер, искаш ли? Че от днес каквото ми каза, нищо не помня ;D
П.П.А обявите ние ли ще ги правим има ли готови изобщо дай малко инфо ;)
Публикувано: 16 October 2008 - 10:33 PM
Цитат
Аз ще ги разпечатам на принтера, ама не знам колко броя да направя..
Примерна бройка дай някаква, че да знам колко ;D
Примерна бройка дай някаква, че да знам колко ;D
Публикувано: 16 October 2008 - 10:37 PM
Цитат
Еми и аз.. то колко дървета има в морската...? ;D
Абе ние и 2 може да имаме, ама да са на видно място, а може и 300 и да ги забутаме на никъде... така че бройката не е много важна, но все пак трябва да знам някаква бройка ;D
Абе ние и 2 може да имаме, ама да са на видно място, а може и 300 и да ги забутаме на никъде... така че бройката не е много важна, но все пак трябва да знам някаква бройка ;D
Публикувано: 16 October 2008 - 11:05 PM
Цитат
Абе къде ще ги разлепяме толкова ;D
20-30-40 викам аз, даже ми се струват много :-
20-30-40 викам аз, даже ми се струват много :-

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +