Тема за flood-ене
Публикувано: 19 July 2009 - 07:49 AM
Аз да се похваля
На морето съм и хората са измислили нещо уникално - купуваш ли карта за безжичен интернет, въвеждаш си паролката и урааааааааааааааааа. Не си откъснат от света. Умно, умно...

Публикувано: 19 July 2009 - 11:40 AM
Ммм мен пък страшно интересно ми звучат книгите за десетокласниците.
Хъх аз се бъхтя с Илиада ,после и Дон Кихот ме чака.А някакви идеи как да си намеря "Антигона" ? Че в семейните архиви я няма,а и тя ми трябва.
И въпреки всичко пак ме е яд за Хектор.
Ерик Бана (че даже адаш на мечока) си ми е любим актьор и заради това много му се изкефих на ролята в Троя та сега ме е доста яд като стигна до частта ,в която трябва да го "убия".
Същото беше и с Джеймс в "Здрач" (да бе и аз съм чела първата книга
).
И ,което ме подсеща трябва да гледам пак Троя.
.
А да се похваля в новото даскало съм в паралелка с История,БЕЛ и философия.
Много се радвам и предметите ще са интересни.

И въпреки всичко пак ме е яд за Хектор.

И ,което ме подсеща трябва да гледам пак Троя.

А да се похваля в новото даскало съм в паралелка с История,БЕЛ и философия.

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 19 July 2009 - 03:35 PM
Цитат(goldroks @ Jul 17 2009, 07:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е най-яката Здрач-пародия!!!
Гледайте я! xD
Гледайте я! xD
Гледала съм я. Яка е. Най-яката.
Цитат(goldroks @ Jul 18 2009, 07:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Тоя ще участва в Новолуние, при вълците
Е, Роб и Тайлър ще го засенчат, ама все пак... 

Кой ще е?
Най-накрая съм си вкъщи! Вчера нямаше цял ден какво да правя в болницата и прочетох няколко стотин страници от "Зазоряване". Остана ми последната глава "И заживели щастливо". След като Бела стана вампир, си приличам и с нея.

Публикувано: 19 July 2009 - 03:38 PM
Цитат(Melina_i_Artemida @ Jul 19 2009, 12:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
АААААААААААААА 5.63 в Лесотехническияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!

Бравоооо!!
Публикувано: 19 July 2009 - 05:13 PM
Днес се събудих 5:20ч. Странно нали? Реших да не заспивам, а да посрещна изгрева на плажа...
Облякох се набързо, грабнах Нерон и беж навън. Тихо, хладно(студено) и красиво... Направих и снимки... Красота...
п.п.
НЕЕЕЕЕТ! НЕЕЕЕТ!
Туко що излязох от водата и реших да пробвам дали тук ще хване и бинго! 10те лева не бяха напразно...
Влизам с Неро във водата... НАдвечер ще дойда пак на плажа да се ровя из интернет...
Сори за за грешки и прочие...
Поздрави от Градина!
Кари, чакам те утре!

Облякох се набързо, грабнах Нерон и беж навън. Тихо, хладно(студено) и красиво... Направих и снимки... Красота...
п.п.
НЕЕЕЕЕТ! НЕЕЕЕТ!

Влизам с Неро във водата... НАдвечер ще дойда пак на плажа да се ровя из интернет...

Сори за за грешки и прочие...

Поздрави от Градина!
Кари, чакам те утре!

Публикувано: 19 July 2009 - 07:43 PM
Ех морето ... така ми се ходи и на мен,но ще трябва да чакам вторник сряда за да заминем .. вече даже я санувам голямата локФа
.. глваната ми цел да отида е за да снимам
и да се отърва за малко от тъпата София 
п.п. Мели браво

п.п. Мели браво
Публикувано: 19 July 2009 - 10:20 PM
Маги, благодарим! : )
Нерон също с нетърпение очакваше изгрева..(първата снимка) Не знам за него, но аз умрях от студ...
п.п. Животното ми много се стресира тези дни... Всяка вечер фоеверки, а той както ги обича...
Днес за първа вечер не гърмяха... Пфу!
Лека вечер ви желая!
Нерон също с нетърпение очакваше изгрева..(първата снимка) Не знам за него, но аз умрях от студ...

п.п. Животното ми много се стресира тези дни... Всяка вечер фоеверки, а той както ги обича...

Лека вечер ви желая!

Прикачени снимки