goldroks, и трите варианта ми харесват. Що не си направиш бретонче и кичури?
Норита, може ли да пуснеш снимка да те видим преди и след фризьора, защото след няколко дни отиваме на море, а не мога да живея с тази коса. Дълга е почти до лактите ми. А такава прическа като на Алис как може да се поддържа, защото краищата й са леко извити, с маша ли трябва да се правят?
Аз пък се сетих кога да мисля за фризьор. А, и бански трябва да си купя. Аве тва море...

Снимки ще пускам като се прибера, че тук нямам. Най-важно е прическата да ти отива. Иначе на Алис прическата се поддържа с гел, четка за извиване (кръгла) и сешоар с дифузер (дифузера само за обема преди извиването) и доста голямо количество лак. Ако не е направена изглежда тъпо, а да правиш това всяка сутрин си е направо е*авка. А за морето не езадължително да се подстригваш - купуваш ластика и шнола и си супер - много е удобно и не се заплита изобщо. Айде и да пращащ снимки от морету

Мерси за изчерпателния отговор! Ти да не си фризьорка?
А за морето вероятно ще се подстрижа, защото и като влизам в басейна или морето пак трябва да си връзвам косата... Запазих си час за утре, като отида ще говоря с фризьорката да ми направи няква по-яка прическа, ама като ги знам тукашните фризьориии... В Шумен имало много добър фризьор, който ти оглеждал лицето и ти правил прическа без ти да знаеш каква е, а после ти стояла супер и много ти подхождала.
Някой да знае дали има подобни фризьори във Варна?
Melina_i_Artemida, честито!
goldroks, аз пък не съм толкова гнуслива, ама чак да изкормвам жаби едва ли ще ми хареса.

Мерси, че ме подсети, съвсем го забравих този списък.
Чудя се кой сериал да си дръпна: "Герои" или...
П.П. Ще си дръпна "Angel" от arenabg.com Как не се сетих досега? Заради Ейнджъл гледах три сезона на "Бъфи, убийцата на вампири", ама сега спрях до там.