Тема за flood-ене
Публикувано: 28 July 2009 - 12:03 PM
Публикувано: 28 July 2009 - 12:06 PM
Приеха ме на първо класиране, утре отивам да се запиша!
Криси, отива ти!
Айде и тука честито. Всичко най-хубаво! Д-р Мелина.
И не лъжи - не ми отива.
Норита, то ако не е русо, остава само червено xD Аз по принцип не го обичам, но сега установих, че ми отива. Мама обаче ще припадне ако поискам да си боядисам/каносам косата червена.

Публикувано: 28 July 2009 - 12:23 PM
Публикувано: 28 July 2009 - 02:58 PM
Сега си взех от библиотеката "Гордост и предразсъдъци", защото преди харесах филма. Сетих се и за книга докато четях Здрач. Бела спомена, че тази книга и била една от любимите на Дж. Остин и от там се сетих, че искам да я прочета. Взех си и една книга от списъка, като да не е без хич.
Щях и Шекспир да търся, но не намерих къде е буквата "Ш"
И за Здрач поредицата питах, но естествено нямаше в наличност.

Публикувано: 28 July 2009 - 03:49 PM
Приеха ме на първо класиране, утре отивам да се запиша!
Забравих да ти честитя
Публикувано: 28 July 2009 - 03:53 PM
Шекспир го търси и на "У" ;)
Якооо... Бъзикам се, Бляяях!
Ей, не съм толкова зле, честно.

Публикувано: 28 July 2009 - 04:19 PM
Аз точно затова искам - да видя дали ще мога да го понеса
Е, аз съм АДСКИ гнуслива.

Публикувано: 28 July 2009 - 05:03 PM
Норита, може ли да пуснеш снимка да те видим преди и след фризьора, защото след няколко дни отиваме на море, а не мога да живея с тази коса. Дълга е почти до лактите ми. А такава прическа като на Алис как може да се поддържа, защото краищата й са леко извити, с маша ли трябва да се правят?
Аз пък се сетих кога да мисля за фризьор. А, и бански трябва да си купя. Аве тва море...
Снимки ще пускам като се прибера, че тук нямам. Най-важно е прическата да ти отива. Иначе на Алис прическата се поддържа с гел, четка за извиване (кръгла) и сешоар с дифузер (дифузера само за обема преди извиването) и доста голямо количество лак. Ако не е направена изглежда тъпо, а да правиш това всяка сутрин си е направо е*авка. А за морето не езадължително да се подстригваш - купуваш ластика и шнола и си супер - много е удобно и не се заплита изобщо. Айде и да пращащ снимки от морету
Мерси за изчерпателния отговор! Ти да не си фризьорка?
А за морето вероятно ще се подстрижа, защото и като влизам в басейна или морето пак трябва да си връзвам косата... Запазих си час за утре, като отида ще говоря с фризьорката да ми направи няква по-яка прическа, ама като ги знам тукашните фризьориии... В Шумен имало много добър фризьор, който ти оглеждал лицето и ти правил прическа без ти да знаеш каква е, а после ти стояла супер и много ти подхождала.
Някой да знае дали има подобни фризьори във Варна?
Melina_i_Artemida, честито!
goldroks, аз пък не съм толкова гнуслива, ама чак да изкормвам жаби едва ли ще ми хареса.
Чудя се кой сериал да си дръпна: "Герои" или...
П.П. Ще си дръпна "Angel" от arenabg.com Как не се сетих досега? Заради Ейнджъл гледах три сезона на "Бъфи, убийцата на вампири", ама сега спрях до там.
Публикувано: 28 July 2009 - 05:16 PM
Ще видим как ще съм с корменето
Според мен лятната коренна промяна на прическата е готино нещо. Години наред отглеждах дълга коса, за да я отрежа до ушите лятото
Била съм на черта, на етажи и супер филирана...адски накъдрена или адски изправена...
Като стана дума...в момента имам коса почти до кръста и ме сърбят ръцете да й направя нещо...ама не знам какво
Публикувано: 28 July 2009 - 07:02 PM
Ще видим как ще съм с корменето
Според мен лятната коренна промяна на прическата е готино нещо. Години наред отглеждах дълга коса, за да я отрежа до ушите лятото
Била съм на черта, на етажи и супер филирана...адски накъдрена или адски изправена...
Като стана дума...в момента имам коса почти до кръста и ме сърбят ръцете да й направя нещо...ама не знам какво
Направи си такива плитки:

Публикувано: 28 July 2009 - 07:29 PM
Ами то първия сезон свърши , дано има втори
Кажете кво стана с тоя Рафа, що така изчезна изведнъж от последните серии...
Мелина, честито!
Малките са страхотни бебешорчета.

Публикувано: 28 July 2009 - 08:13 PM
Е,до Бруно с Dakel4y и с още едни Олита
ПП. Ако съм забравила нещо ще замоля Dakel4y да ме допълни....
ПП2.

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 28 July 2009 - 08:18 PM
Вие как сте бре народе?
Публикувано: 28 July 2009 - 09:13 PM
Ами то първия сезон свърши , дано има втори
Кажете кво стана с тоя Рафа, що така изчезна изведнъж от последните серии...
Мелина, честито!
Малките са страхотни бебешорчета.
Майка му го изгони от тях
Тоя филм ще е як Jennifer's Body
Нищо,че ще е с Мегън Фокс
Публикувано: 28 July 2009 - 09:37 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +