Моя грешка.Сестра ми прочете Здрач-а за четири дена,а не седмица

Книгите не са на особено високо ниво и липсват разни прецизни термини, че да се четат с месеци.
А тя къде влезе? ( сестра ти)
И сега Криси и Ефи ще ме линчуват, ама не ми харесва как са написани книгите...честно казано и филмът го гледах само за да видя "какво е това новото с вампири".
"Интервю с вампир", та дори и смотаната "Кралица на прокълнатите" са къде къде по-добри филми.
А са и написани доста по-добре като книги.
Аз сега чакам да измуфтя от някой втората част на "Вещиците" на Ан Райс, бях си обещала да не чета нищо друго освен вампирските й хроники, ама пусто любопитство...
И се запалих супер много.
А сега не мога да разбера кой от познатите ми има втората част на книгата, която се очертава да е доста по-интересна от 1000 и близо 400 страници първа част.
Та ще препрочитам май пак Хрониките на Амбър на Зелазни...тамън да съм на вълна Дързост и красота...дали ще е във фентъзи или "готическите" романи на Ан Райс....
Ако не разбирате за какво говоря-прочете Хрониките на Амбър, после прочетете и Вещиците
След това почнете да дирите "Вампирските хроники" на Ан Райс.
Те са милион и една книги почти

И само 2 може да се намерят на български, евентуално с много много търсене 3, защото Интервю с вампир е издавана преди доста време и много трудно се намира.
Между другото чели ли сте "Една нощ през самотния октомври" на Зелазни?
Готин разказ е.
А сега нека си променя поста за 100тен път за да допълня поредното пропуснато изречение!