Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#7411 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 August 2009 - 03:21 PM

Цитат(Melina_i_Artemida @ Aug 24 2009, 03:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
...ю ар тотъли оувърриактинг.
Реално погледнато униформите са решението на много проблеми, настъпили наскоро сред обществото на учениците. Всички ги плюете, но никой не се замисля за причините, поради които са ги въвели. В повечето училища, където учат деца от различни социални слоеве, проблемът с облеклото е огромен. Куп деца се обричат на социална изолация, защото дрехите, които носят не са "маркови" и "модерни". Това е факт. Тази социална изолация е съпроводена с изключителен психически натиск, който рано или късно може да доведе до сериозни проблеми у засегнатите. От друга страна, останалите се учат на толерантност и започват да преценяват околните не чрез това колко им струва гардеробът, а според интелектуалните им индивидуални качества. Дори при мен, в частното училище, където учех и където всички имаха възможност да се обличат ... нека го кажем "добре", гласуване показа, че много от учениците подкрепят въвеждането на униформите. Просто всички бяхме разбрали, че не е честно някой да изпъква със социалния си статус и така да доминира над другите.
За кичури и други ограничения - да, всеки има право на индивидуалност, но все пак трябва да има някакви граници. По същата логика хайде да тръгнем голи по улиците, а?
Храната. всеки, достатъчно съвестен, сам би ограничил приема на описаните храни. Ако искате да заприличате на разплути лелки, продължавайте с чипсовете и мекичките. Тези, които нямат проблем с теглото - ок, тя могат да преценят какво да ядат. Но за останалите, които явно не могат да се ограничават сами, явно трябва да им се наложи ограничение от някой друг.
Това е от мен. Надявам се поне някой да си направи труда да се замисли над думите ми.

Напълно съм съгласна с теб, но понякога си имат лоши страни като тази, че няма да се наложат лесно и с това ще настъпи пълен ад - не знам по какъв начин ще се наказват учениците, които не ги носят. Но ако наказанието е гонене от часовете и писане на отсъствия или пък двойки, ще се постигне обратен ефект - на тези, които не им пука колко отсъствия ще навъртят и колко двойки ще изкарат, ще си бягат от часовете и няма да спазват носенето на униформи. А останалите, които предпочитат да се примирят с положението и бъдат редовни, ще се считат за най-големите задръстеняци и какви ли не още ... което още повече ще утежни ситуацията. Да не говорим, че може би не всяко училище ще има в предвид и метеорологичните условия и ще има отделен чифт дрехи, освен дебелите зимни униформи ... dry.gif

За вредните храни са прави - затлъстяването сред децата нараства прекалено бързо. Само че ако самите ние не сме решени да се лишаваме от такъв род удоволствия, те просто няма начин да ни спрат. Това, че в самото училище не се продават тестени храни и чипсове, въобще не значи, че няма да можем да си купим от друго място. Така че... който иска, ще яде, който не - не. Не могат да го променят ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7412 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2009 - 06:10 PM

Здравейте.
Това,което Мелина написа майка ми ми го каза същото като й казах първия път,че искат да въведат униформи в моето даскало,наистина е вярно,а за храните,ако сам не се ограничиш едвали забраните ще ти помогнат.Аз нямам проблема със затлъстяването стоя си на 40 - 43кг. и не мърдам от там ab_041.gif

Днес ходих и най-накрая си подадох документите за личната карта ab_041.gif
От месец си чаках телефона и добре,че баща ми се обади,че щях още да си го чакам ... dry.gif
Пак гледах Transformers:revenge of the fallen ab_041.gif за четвърти път,много ме е яд,че вече няма прожекции и не успях да го гледам на кино eg_033.gif ,а за другия ще чакам две години ... dry.gif

А да имам и един върпос- някои да знае колко струват картите памет за GSM от 2GB,защото първо ми казаха 46 лева (много за карта памет),а втория път за 16 лева ... предполагам са стандартни и става за всеки модел телефон,но ако не са питам за Sony Ericsson smile.gif
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#7413 Потребителят е офлайн   SanifleX Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2009 - 08:28 PM

shrekky виж точно каква ти трябва има микро сд и нещо друго беше ма не го помна ;д... иначе микро сд аз я взех от метро за 20лв 2ГБ...

#7414 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2009 - 08:36 PM

Цитат(SanifleX @ Aug 24 2009, 06:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
shrekky виж точно каква ти трябва има микро сд и нещо друго беше ма не го помна ;д... иначе микро сд аз я взех от метро за 20лв 2ГБ...

На слота за картата пише M2,но една моя приятелка има същия телефон ще я питам каква й е картата,мерси много,ако е такава направо от там ще я взема smile.gif
User's Signature

#7415 Потребителят е офлайн   Victoria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2009 - 08:54 PM

shrekky Най-добре като купуваш питаи за какъвто точно модел телефон имаш.
За сони ериксон са М2 карти, които са по-различни от останалите ...
Преди като съм купувала аз бяха май най-скъпите.
Тоест според мен е нормално да е към 50лв, а за друга марка телефон - 20.
Тъй че се поинтересувай, няма смисъл да си купиш някаква евтина, която да не ти върши работа после.

#7416 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2009 - 10:10 PM

Права си,няма смисъл.
Ще отида направо до Мтел да ги питам каква карта ми трябва и ако имат ще взема.Качих си 61 снимки и една отрязана песен както да ми звани телефона и ми остана 18 MB памет dry.gif
User's Signature

#7417 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 25 August 2009 - 08:42 AM

Аз не мисля че трябва да има униформи-к'во,'сички да сме еднакви като клонинги ли?!За джапанките,метълът и кичурите-да се ****!!! eg_033.gif К'во,ся да си отрежа половината коса,дето е ярко розова ли?!!Шъ мъ извиняят,ама нема да стане!!!За храните-донякъде съм съгласна,ама напук ще ям чипс-дето попринцип се въздържам да го ям.

П.П:Някой да знае дали в ГХП,,Св.Св.Кирил и Методий"Пловдив (накратко благоев)ще има униформи???

User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#7418 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2009 - 12:13 PM

Униформите ги има навсякъде по света, защо ние да се различаваме?

Естествено, че сме на светлинни години от училищата по Европата, които от десетки години са с униформи, но ще наваксаме.

User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#7419 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 August 2009 - 05:51 PM

Задачка-закачка - опитвам се да намеря трейлъра, в който Бела тича на площада, за да спаси Едуард в Новолуние (от там е сцената, нали?) Гледах го веднъж, но не го маркирах и сега не мога да го намеря. Намирам само снимки, но е и моушън кадрите :( Някой може ли да ми помогне?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#7420 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2009 - 06:22 PM

http://www.youtube.c...h?v=KYBF3HKzrmE
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7421 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 August 2009 - 06:31 PM

Токио, мерси, но не е това. Тук изобщо няма намек за Volterra. Тук има снимки:

Но съм сигурна, че преди няколко дена гледах и моушън клип. Просто не мога да го намеря :( Имаше и кадри с Едуард с червени очи... Уфф, как можах да не го маркирам! Ще се изям сега!
User's Signature

Качена снимка

#7422 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2009 - 07:05 PM

http://www.youtube.c...h?v=9EEfTwLBXpk

P.S. Братовчедка ми /22г./ е гледала "Здрач" с гаджето си и много им харесал и каза, че задължително ще гледа "Новолуние"! Вуйчо ми още не ми е върнал книгата. dry.gif
User's Signature

Качена снимка

може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7423 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2009 - 10:44 PM

Ефи, на скайпа ти е, това за което пита blueocean ab_041.gif http://vbox7.com/pla...y:9d271180&ef=1

Сега се връщам от еднодневна почивка от Баня (Карлово) и съм така почервеняла - УЖАС!!! Не мога да хвана хич тен. dh_188.gif
Та там отново разхождах Артур и Арчи - 2 прекрасни и огромни санбернара. Утре ще пусна снимки. md_064.gif
Видях днес Ашли - станала е страхотна и мноого тежка ab_041.gif Да я знаете каква е лигава само wub.gif Май трябваше да избягам с нея, а?!

Мели, за униформите си права, само дето на никой не му се иска да носи вълнена униформа с цветове: Керемидено червено и тъмно-зелено zz_020.gif А те ще са такива... или по-зле.

Цитат
Храната.

Като ще се правят на супер-герои с тъпите си алтернативи, защо по-добре не забранят всичките консерванти, оцветители, емулгатори и другите тем подобни глупости с които производителите пълнят храните, вместо да се правят на ударени zz_020.gif
User's Signature

#7424 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 11:22 AM

Много благодаря wub.gif

Успях да намеря ето това:

Чакането ще е дъъълго tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка

#7425 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2009 - 12:15 PM

alisa, СПРИ СЕ БЕ МОМИЧЕ!!! И ПО ТИЙНЕЙДЖЪРСКИ САЙТОВЕ ВЕЧЕ ПУСКАШ ОБЯВИ!!! В ДАЛАВЕРАТА ПЪК ТОЛКОВА ОБЯВИ ПУСНА, И СЛЕПЕЦ ДА Е-ЩЕ ГИ ВИДИ! Е НЯМАМ ДУМИ!!! Разбрахме, че "Той е на 3г. красив и едър красавец до сега е оплодил 4 женски създава страхотни поколения натълно по-стандарта. Ако искате да заплодите женска с него..." ама чак пък толкова.... Обявата е стара, не знам колко още мелези сте изкарали, но поне не лъжи хората, че бил "чистокръвен"! ***** ****** **** ****** * ****** ******!! В крайна сметка, защо толкова държиш да навъдиш мелези и да пълниш българските улици с тях?

P.S. Е, поне сега са по-евтини!
User's Signature

Качена снимка

#7426 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2009 - 04:28 PM

...

Ето и снимките със Арчи и Артур wub.gif

И Ашлинка wub.gif

User's Signature

#7427 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 06:00 PM

Ето още едно въпросче: Виждам сцена, в която Емет казва на Едуард, че не е правилно, че "тя не е от нашия вид". Слагат го в клипове за Здрач. А във филма няма такава сцена. Та въпроса е: Къде е тази сцена? От друг филм, изрязана е от Здрач и примерно я има в някаква разширена версия или...?
User's Signature

Качена снимка

#7428 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2009 - 08:15 PM

http://www.youtube.c...re=channel_page Нищо ново, освен скачащата от скалата Бела. Тя по бельо ли скача!? Или на мен така ми се струва. ab_041.gif
blueocean, дай линк плс.
User's Signature

Качена снимка

#7429 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 08:31 PM

Цитат(TokioHotel @ Aug 26 2009, 09:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
http://www.youtube.c...re=channel_page Нищо ново, освен скачащата от скалата Бела. Тя по бельо ли скача!? Или на мен така ми се струва. ab_041.gif
blueocean, дай линк плс.

Абе май не е по бельо ab_041.gif Ама стига сте качвали тия клипчета, че ме зарибявате още повече и едва ще дочакам да излезе филма wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#7430 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 08:32 PM

Май са къси панталонки ab_041.gif

Имам чувството,че музиката,която върви на фон на клипа е от Transformers ud_009.gif ,но може Steve Jablonsky да прави музика и за Здрач ab_041.gif
User's Signature

• Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни