Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#7401 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 August 2009 - 08:31 PM

ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif

УАУ!! Ужас! Иии кво като са измислили тия простотии? Аз пък ще уча на центъра и на пук ще си купувам по някоя пица, сандвич, кола, бира ако искам... ag_106.gif То даже май нямаме и лафки! ac_007.gif Е пЪ кат' че ли не мога да си купя нещо на 20 метра от даскало ac_007.gif 'бах ги и в строгите забрани dry.gif Мхм, ясно - закъсненията за час ще се утроят, отсъствията също ... а колко ще спазваме останалите "забрани" е друг въпрос md_064.gif

П.П. ама съм късметлийка - ние ще носим униформи само по празници, а и те ще са си наши, няма да си ги купуваме и да сме еднакви ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#7402 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2009 - 08:32 PM

Цитат(goldroks @ Aug 23 2009, 06:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(marin4eto11 @ Aug 23 2009, 07:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сега се зарибих пак да гледам анимаций.Искам някакъв сайт,където ги пише всичките на Дисни,помогнете ab_041.gif

http://en.wikipedia....imated_features ae_085.gif

Токио, ти се завърна!!! ab_041.gif Къде се загуби толкова време??? Как е малкия? af_089.gif
3 часа - ти си наистина луда ab_041.gif Аз малко по-малко. Изгледах го само към 4-5 пъти dry.gif
Иии, което ми напомня, че видях едно момче което също много приличаше на Тайлър, но 2-3-4 години по-малък. Не го познавам обаче ab_041.gif

Бях на планина. Малкия е добре, мерси! smile.gif

И НЕ ГО ЛИ СНИМА ТАЙНО??????????????????????????????????????????????? УААААААААААААААААААААА!!!!!

РАЗБРАХТЕ ЛИ, МОЯ ТЕЙЛЪР ЗАРЯЗАЛ СЕЛЕНКА, КОЕТО СИ РИМУВА СЪС СЕЛЯНКА, А ПРЕДИ НЕЯ БИЛ С ТЕЙЛЪР СУИФТ!!! А аз я харесвах, много даже. Не искам да я виждам повече! zz_208.gif /псувните ми, написани са към един цял ред, някъде/
А в немското браво пуснаха две страници с негови снимки с бившата му, която не е известна и е няква кифла.

lizata, горката! Униформи... zz_020.gif

А аз тъкмо се канех да си правя кичури! eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7403 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 08:34 PM

Цитат(TokioHotel @ Aug 23 2009, 09:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>

А за тези, които вече са си направили?! dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#7404 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2009 - 08:50 PM

Цитат(Tara.. @ Aug 23 2009, 07:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(TokioHotel @ Aug 23 2009, 09:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>

А за тези, които вече са си направили?! dry.gif

А, супер, ще си направя и ще кажа, че не съм знаела.

Еми извинете, ама някои кифли как ще ходят с униформи?? Или метълки с полички? А през зимата с вълнени пуловери и вълнени панталони ли ще ни мъчат? Че за какво да си купуваме дрехи тогава?

/А зещо не вкарат няколко върколака в дск-то вместо развалено парно? wb_052.gif /

/Може би, защото ученичките няма да успяват да си фокусират погледа към даскалиците?/

User's Signature

Качена снимка

може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7405 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 23 August 2009 - 08:51 PM

Ха интересно ми е как ще забранят тук. ab_041.gif В междучасието от колоните си струи AC/DC и Purple,да не говорим , че една част от учителите са бивши хипари.
За униформи още не се говори. db_046.gif Но и това не е изключено.Като знам в бившото даскало с онези червени ,карирани поли....
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#7406 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 09:16 PM

No comment dry.gif

Да тръгнем кът в манастирите dry.gif
Дано моето даскало не го застигне,че ще стане тежко за кифлите и кретените ab_041.gif ... класната ни каза,че ще имаме и ние униформи,но само нещо като суичери и аз не знам.
И аз мислих да си правя сини кичури,но нещо ми умря музата(след като ни се прецака почивката eg_033.gif )

Да верно що не забранят чалгата и глупави БГ рап дет само се псува dry.gif ... нямам думи dry.gif

Айде хора лека нощ от мен smile.gif
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#7407 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 10:54 PM

Тъпооо ea_103.gif Хмм да забранят метъла ?! , а не чалгата ... Боже прости eg_033.gif Мразяя училището ! Дано нямаме униформи , защото АКО има ще се преместя в друго училище ab_041.gif Чудно ми е как могат да мислят , че тези "правила" и "забрани" ще бъдат спазвани ? #> ab_041.gif Хмм те миналата година пуснаха и наредба за къси панталоки и поли по-къси от коляното , ама кой ли я спазва ? Изпаднала разбота , ей .... mg_062.gif Аз съм на 20-та глава от Новолуние и смятам да я довърша в близките часове smile.gif
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#7408 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2009 - 11:52 AM

Цитат(Maggie @ Aug 23 2009, 06:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ха интересно ми е как ще забранят тук. ab_041.gif В междучасието от колоните си струи AC/DC и Purple,да не говорим , че една част от учителите са бивши хипари.
За униформи още не се говори. db_046.gif Но и това не е изключено.Като знам в бившото даскало с онези червени ,карирани поли....

Идвам при вас!

yoana, аз се връщам точно от Рилските езера. Като изключим, че има 100 коня, повечето от които с вързани предни крака, за да не избягат, а конярите непрекъснато ги псуват и ги използват само за работа, като ги оставят да се хранят само с трева и всяка година се раждат много кончета, има едномесечна овчарка, която собствениците на хижата я взели за 3 месечна, но всичко останало е страхотно! Природата, де.
Даже видях през прозореца едно момче с тениска на ТН, хукнах по стълбите, но когато слязох, вече го нямаше. :(

Бтв, в София има ли много емота?

Прочетохте ли книгите от списъка? Аз съм на 20стр. на първата книга. ab_041.gif

P.S. http://bravo.bg/ Утре на корицата на "Браво" ще е Тейлър! Ще има две страници интервю с Тейлър, Робърт и Кристен и две страници за ТН! Обичам го това списание! af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#7409 Потребителят е офлайн   Melina_i_Artemida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 August 2009 - 02:26 PM

...ю ар тотъли оувърриактинг.
Реално погледнато униформите са решението на много проблеми, настъпили наскоро сред обществото на учениците. Всички ги плюете, но никой не се замисля за причините, поради които са ги въвели. В повечето училища, където учат деца от различни социални слоеве, проблемът с облеклото е огромен. Куп деца се обричат на социална изолация, защото дрехите, които носят не са "маркови" и "модерни". Това е факт. Тази социална изолация е съпроводена с изключителен психически натиск, който рано или късно може да доведе до сериозни проблеми у засегнатите. От друга страна, останалите се учат на толерантност и започват да преценяват околните не чрез това колко им струва гардеробът, а според интелектуалните им индивидуални качества. Дори при мен, в частното училище, където учех и където всички имаха възможност да се обличат ... нека го кажем "добре", гласуване показа, че много от учениците подкрепят въвеждането на униформите. Просто всички бяхме разбрали, че не е честно някой да изпъква със социалния си статус и така да доминира над другите.
За кичури и други ограничения - да, всеки има право на индивидуалност, но все пак трябва да има някакви граници. По същата логика хайде да тръгнем голи по улиците, а?
Храната. всеки, достатъчно съвестен, сам би ограничил приема на описаните храни. Ако искате да заприличате на разплути лелки, продължавайте с чипсовете и мекичките. Тези, които нямат проблем с теглото - ок, тя могат да преценят какво да ядат. Но за останалите, които явно не могат да се ограничават сами, явно трябва да им се наложи ограничение от някой друг.
Това е от мен. Надявам се поне някой да си направи труда да се замисли над думите ми.
User's Signature

Качена снимка

#7410 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2009 - 02:47 PM

При нас униформите са факт от доста време.
Първо само в долните класове, в 11 и 12клас и ние се водихме, че имаме униформи, но нас ни се размина само с по едно сако и бяла риза.
Надолу можеше да е каквото и да било стига да е тъмно синьо, но ние го попроменихме към просто синьо и всеки си се мандахерцаше с дънки и сако....за около месец, след това сакото стана за важни случаи в училище:Р

Но по-долните класове си имат целият комплект от униформата и си я носят сравнително редовно.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#7411 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2009 - 03:21 PM

Цитат(Melina_i_Artemida @ Aug 24 2009, 03:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
...ю ар тотъли оувърриактинг.
Реално погледнато униформите са решението на много проблеми, настъпили наскоро сред обществото на учениците. Всички ги плюете, но никой не се замисля за причините, поради които са ги въвели. В повечето училища, където учат деца от различни социални слоеве, проблемът с облеклото е огромен. Куп деца се обричат на социална изолация, защото дрехите, които носят не са "маркови" и "модерни". Това е факт. Тази социална изолация е съпроводена с изключителен психически натиск, който рано или късно може да доведе до сериозни проблеми у засегнатите. От друга страна, останалите се учат на толерантност и започват да преценяват околните не чрез това колко им струва гардеробът, а според интелектуалните им индивидуални качества. Дори при мен, в частното училище, където учех и където всички имаха възможност да се обличат ... нека го кажем "добре", гласуване показа, че много от учениците подкрепят въвеждането на униформите. Просто всички бяхме разбрали, че не е честно някой да изпъква със социалния си статус и така да доминира над другите.
За кичури и други ограничения - да, всеки има право на индивидуалност, но все пак трябва да има някакви граници. По същата логика хайде да тръгнем голи по улиците, а?
Храната. всеки, достатъчно съвестен, сам би ограничил приема на описаните храни. Ако искате да заприличате на разплути лелки, продължавайте с чипсовете и мекичките. Тези, които нямат проблем с теглото - ок, тя могат да преценят какво да ядат. Но за останалите, които явно не могат да се ограничават сами, явно трябва да им се наложи ограничение от някой друг.
Това е от мен. Надявам се поне някой да си направи труда да се замисли над думите ми.

Напълно съм съгласна с теб, но понякога си имат лоши страни като тази, че няма да се наложат лесно и с това ще настъпи пълен ад - не знам по какъв начин ще се наказват учениците, които не ги носят. Но ако наказанието е гонене от часовете и писане на отсъствия или пък двойки, ще се постигне обратен ефект - на тези, които не им пука колко отсъствия ще навъртят и колко двойки ще изкарат, ще си бягат от часовете и няма да спазват носенето на униформи. А останалите, които предпочитат да се примирят с положението и бъдат редовни, ще се считат за най-големите задръстеняци и какви ли не още ... което още повече ще утежни ситуацията. Да не говорим, че може би не всяко училище ще има в предвид и метеорологичните условия и ще има отделен чифт дрехи, освен дебелите зимни униформи ... dry.gif

За вредните храни са прави - затлъстяването сред децата нараства прекалено бързо. Само че ако самите ние не сме решени да се лишаваме от такъв род удоволствия, те просто няма начин да ни спрат. Това, че в самото училище не се продават тестени храни и чипсове, въобще не значи, че няма да можем да си купим от друго място. Така че... който иска, ще яде, който не - не. Не могат да го променят ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7412 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2009 - 06:10 PM

Здравейте.
Това,което Мелина написа майка ми ми го каза същото като й казах първия път,че искат да въведат униформи в моето даскало,наистина е вярно,а за храните,ако сам не се ограничиш едвали забраните ще ти помогнат.Аз нямам проблема със затлъстяването стоя си на 40 - 43кг. и не мърдам от там ab_041.gif

Днес ходих и най-накрая си подадох документите за личната карта ab_041.gif
От месец си чаках телефона и добре,че баща ми се обади,че щях още да си го чакам ... dry.gif
Пак гледах Transformers:revenge of the fallen ab_041.gif за четвърти път,много ме е яд,че вече няма прожекции и не успях да го гледам на кино eg_033.gif ,а за другия ще чакам две години ... dry.gif

А да имам и един върпос- някои да знае колко струват картите памет за GSM от 2GB,защото първо ми казаха 46 лева (много за карта памет),а втория път за 16 лева ... предполагам са стандартни и става за всеки модел телефон,но ако не са питам за Sony Ericsson smile.gif
User's Signature

#7413 Потребителят е офлайн   SanifleX Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2009 - 08:28 PM

shrekky виж точно каква ти трябва има микро сд и нещо друго беше ма не го помна ;д... иначе микро сд аз я взех от метро за 20лв 2ГБ...

#7414 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2009 - 08:36 PM

Цитат(SanifleX @ Aug 24 2009, 06:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
shrekky виж точно каква ти трябва има микро сд и нещо друго беше ма не го помна ;д... иначе микро сд аз я взех от метро за 20лв 2ГБ...

На слота за картата пише M2,но една моя приятелка има същия телефон ще я питам каква й е картата,мерси много,ако е такава направо от там ще я взема smile.gif
User's Signature

#7415 Потребителят е офлайн   Victoria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2009 - 08:54 PM

shrekky Най-добре като купуваш питаи за какъвто точно модел телефон имаш.
За сони ериксон са М2 карти, които са по-различни от останалите ...
Преди като съм купувала аз бяха май най-скъпите.
Тоест според мен е нормално да е към 50лв, а за друга марка телефон - 20.
Тъй че се поинтересувай, няма смисъл да си купиш някаква евтина, която да не ти върши работа после.

#7416 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2009 - 10:10 PM

Права си,няма смисъл.
Ще отида направо до Мтел да ги питам каква карта ми трябва и ако имат ще взема.Качих си 61 снимки и една отрязана песен както да ми звани телефона и ми остана 18 MB памет dry.gif
User's Signature

#7417 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 25 August 2009 - 08:42 AM

Аз не мисля че трябва да има униформи-к'во,'сички да сме еднакви като клонинги ли?!За джапанките,метълът и кичурите-да се ****!!! eg_033.gif К'во,ся да си отрежа половината коса,дето е ярко розова ли?!!Шъ мъ извиняят,ама нема да стане!!!За храните-донякъде съм съгласна,ама напук ще ям чипс-дето попринцип се въздържам да го ям.

П.П:Някой да знае дали в ГХП,,Св.Св.Кирил и Методий"Пловдив (накратко благоев)ще има униформи???

User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#7418 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2009 - 12:13 PM

Униформите ги има навсякъде по света, защо ние да се различаваме?

Естествено, че сме на светлинни години от училищата по Европата, които от десетки години са с униформи, но ще наваксаме.

User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#7419 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 August 2009 - 05:51 PM

Задачка-закачка - опитвам се да намеря трейлъра, в който Бела тича на площада, за да спаси Едуард в Новолуние (от там е сцената, нали?) Гледах го веднъж, но не го маркирах и сега не мога да го намеря. Намирам само снимки, но е и моушън кадрите :( Някой може ли да ми помогне?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#7420 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2009 - 06:22 PM

http://www.youtube.c...h?v=KYBF3HKzrmE
User's Signature

Качена снимка

• Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни