Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#7581 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2009 - 04:27 PM

Хей, хей ab_041.gif
До преди малко изгледах към 6 епизода от Грозната Бети, боядисвах...
Вчера си купих дънки (успях да си харесам - това е постижение! ae_085.gif ) и раница (единствената хубава в целият град!). Остават още блуза, яке, кецове... Мразя да ходя на пазар zz_020.gif Пак трябва да си вземам мъжки кецове, 'щото не ми стават женските ab_041.gif

А грозната порода е брюкселски грфон http://forum.dog.bg/...1856.html&st=20 ab_041.gif Горкичките... каква им е деформирана главата само... Все едно някой ги е праснал с оловен тиган (ако има такова нещо).
User's Signature

#7582 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 06:03 PM

Аз съм сънувала Бела са стои пред мене с гол врат и аз душа въздуха и ми мирише на кръъъъъъв
Брюкселските грифончета са малко странни, но нямам нищо против тях.
А Роб съм го сънувала много пъти и все някви странни сънища..... wub.gif
Тази нощ сънувах.... а, аз може и да съм казала. ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7583 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 September 2009 - 06:32 PM

та сега се връщаме от пазара на айвалък.Аз съм в турция dry.gif и видях едно списание с малка книга на здрач ab_041.gif и накарах мама да ми я купи 4 лири ab_041.gif само картинки да гледам като е на турски
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#7584 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 07:41 PM

Цитат(xrisi95 @ Sep 8 2009, 07:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
та сега се връщаме от пазара на айвалък.Аз съм в турция dry.gif и видях едно списание с малка книга на здрач ab_041.gif и накарах мама да ми я купи 4 лири ab_041.gif само картинки да гледам като е на турски

ab_041.gif

Аз съм на диета. Е, малко псевдо-диета, защото току-що ми донесоха едно парче кекс и не успях да го "заобиколя"... Но от снощи съм яла само праскови, банани, кисело мляко и натурален сок. af_089.gif Да видим колко ще издържа...
User's Signature

#7585 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2009 - 09:58 PM

Успех с диетата smile.gif

Пък аз ... плета ab_041.gif ab_041.gif Вече се чудя какво да правя само и само да не залепвам на този комп ... в този дъжд не мога да си покажа носа никъде dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#7586 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2009 - 07:47 AM

Ъгх, пък тука слънцето изгря! Ужас! Преди 15 минути се будя от ослепителен пек в лицето. 8 и половина!!! Легнах си в 1 часа, с надеждата, че поне до 10 ще изкарам, ама НЕ! Все трябва да съм прецакана dry.gif
Единственото хубаво нещо е, че днес концертът ще бъде на сцената до нас, не в една тъпа зала ab_041.gif Ще е на Андреа и Кости по случай програмата за деня на Хасково. Миналият ден и Миро щеше да бъде, но имаше траур и се отлага за 13.

Диетата продължава и в момента ям пъпеш. ab_041.gif
User's Signature

#7587 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2009 - 08:18 AM

goldroks може на теб да не ти харесват...ок...но това не ги прави грозни... ea_103.gif Аз не харесвам йоркита,ама има хората,където ги обожават...

Жалко,че не си от Пловдив,защото тук има един уникален магазин с готини дънки,блузки и суичъри... af_089.gif жалко само,че нямат кецове,ама пък за сметка на това навсякъде около него е пълно с магазини за обувки... af_089.gif
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#7588 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2009 - 08:36 AM

Цитат(LilTed @ Sep 9 2009, 09:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>
goldroks може на теб да не ти харесват...ок...но това не ги прави грозни... ea_103.gif Аз не харесвам йоркита,ама има хората,където ги обожават...

Жалко,че не си от Пловдив,защото тук има един уникален магазин с готини дънки,блузки и суичъри... af_089.gif жалко само,че нямат кецове,ама пък за сметка на това навсякъде около него е пълно с магазини за обувки... af_089.gif

Грозни са ab_041.gif

Това не пречи някой път да намина.... което ми напомня: Знаеш ли дали сега на техническото изложение, което ще бъде септември/октомври в панаира, ще има фотоапарати???
User's Signature

#7589 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 09 September 2009 - 08:57 AM

Мен фотоапарати не ме интересуват... на който му трябва да се оправя ab_041.gif ab_041.gif
Ей къде го Пловдив...ще дойдеш,ще разгледаш,пък освен фотоапарат може да си вземеш нещо друго... :)

dd_058.gif
User's Signature

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

#7590 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 09 September 2009 - 10:28 AM

Аз пък много харесвам грифончетата ! af_089.gif Страшно милички са.Ура днес има слънце ! Омръзна ми от поредните няколко дни дъжд. dry.gif Да не говорим,че първия ден кано се изви буря.А аз умната със разпраните дънки си шляпам по улиците. ab_041.gif Приятелите само ме питаха проветриво ли е ? dry.gif Та както и да е вчера се отдадох на четене , най-после си ми дадоха книжката за AC/DC която чакам от юни. ab_041.gif
Сега си мрънкам за Цепелин ама има време.
Охх и мен ме чака пазаруване..Обаче само го отлагам.Искам да идем с нашите на Монтана и от там да си намеря дънки,суичър. ab_041.gif Че тук...голям избор нямам.
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#7591 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2009 - 10:38 AM

Аз сега съм в една фр и стояхме до 4 и се сюбудихме в 11. Една даскалица ни звъня, иска да ни прави знаменоски. dry.gif
User's Signature

Качена снимка

може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7592 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 September 2009 - 11:47 AM

Цитат(xrisi95 @ Sep 8 2009, 12:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
аз пък сънувах че съм в филма здрач на мястото на Бела af_089.gif но накрая ме събудиха за закуска dry.gif

Повярвайте ми щях да се гръмна ако сънувахх че съм на мястото на тая паптка...пфу...от както прочетох книгите я мразя!Как може такова нещо!!!!Тая честно ви казжам яката ме дразни eg_033.gif ab_041.gif първо иска Едуард(my love wub.gif ) па после,а ма аз май съм влюбена в Джейк...пфу тая кифлаа почва нещо на кроасан а се праи ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7593 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 September 2009 - 11:54 AM

Цитат(LilTed @ Sep 9 2009, 09:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>

че всяко си има
User's Signature

Качена снимка

#7594 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 09 September 2009 - 11:56 AM

Цитат(малка_Рокси @ Sep 9 2009, 09:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
че всяко си има

Това за кое от всичко се отнася? smile.gif
User's Signature

#7595 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 September 2009 - 01:29 PM

Цитат(LilTed @ Sep 9 2009, 12:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(малка_Рокси @ Sep 9 2009, 09:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
че всяко си има

Това за кое от всичко се отнася? smile.gif

Опаа моя грешка ab_041.gif и аз не знам къде съм гледала като съм писала коментар... eg_033.gif приемете че го нема тоя коментар ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7596 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 02:30 PM

Хай
Днес очаквам да дойде учителката ми по математика и да започнат уроците , които няма да свършат до края на годината ab_041.gif Ужасно е ! Тази година ще е доста трудна , но някак си ще се справя smile.gif Трябва да ходя на английски както всяка година (2 пъти седмично) по 2 часа + уроци по математика 2 пъти седмично по 1 час + евентуално по български , ако не се справя добре на входното ниво ab_041.gif Откачам още от сега ud_009.gif Ноо ще се наложи да уча здраво за да влезна в училището в , което искам smile.gif
Вие как сте ? Какво правите 4 дена преди започването на новата учебна година ab_041.gif ?
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#7597 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 03:29 PM

Преди малко се върнах от книжарницата.Ходих да си поръчвам учебници. LilTed, за кой магазин става въпрос? Иначе Antistar е супер як магазин.

#7598 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 03:54 PM

Уф, аз се чудя дали да се радвам, дали да рева... От една страна страшно много искам да си видя класа, но от друга научих, че и 2ма човека които малко ме дразнят ще са в него... е, поне е малко. Беше твърде хубаво за да е истина... dry.gif

Сега отивам за последен път по магазините (не за последен през живота ми /макар, че много бих искала/ а преди училище) ии се надявам, че ще намеря нещо хубаво... tb_195.gif
Няма такова нещо като "Шопинг терапия" - пълни глупости. Друн-дрън. Аз по-скоро ще се депресирам, отколкото да се излекувам от нещо...

Стискайте палци dh_188.gif

*След това ще ходим с bf да гледаме избирането на мис и мистър Хасково. Дано да си струва md_064.gif
User's Signature

#7599 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 04:11 PM

И аз много мразя да пазарувам eg_033.gif Голдрокс в София е още по-ужасно - не можеш да се разминеш по улицата от хора (в центъра) , в някой магазини цените са убийствени , а не продават нищо друго освен китайски боклуци , в един магазин роклята е 40 лв , а в друг същата рокля е 20 лв. ud_009.gif , като вървиш по улиците не можеш да се разминеш без да видиш някоя кифла или някой фешън ab_041.gif Момчетата носят розови блузки , а момичетата ходят почти без дрехи ab_041.gif А за "ВЕЛИКИЯ" Мол да не говорим ab_041.gif Ужасна работа .Иначе и аз трябва да ида още веднъж на "шопинг" , защото си нямам доста работи.До сега съм си купила само : раница,дънки,панталон,тениска, и това е , а ми остават : маратонки,анцуг,блузи някакви,яке .... не ми се мисли колко още има да обикаляме по задръстените софийски улици ab_041.gif
Остават ми още 20 мин . и трябва да ходя да посрещам даскалката dh_188.gif Мъчението започваа ab_041.gif Дано поне да е печена smile.gif
Като приключа с урока към 6.30 ще изведа Рокси на разходка и после пак ще пиша да ви кажа как е минал урока ab_041.gif
И едно въпросче : С раница или чанта ходите на училище ? Ако някой иска може да пусне снимки smile.gif
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#7600 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 04:56 PM

yoana, много английски, ве! ud_009.gif Аз сигурно ще ходя на СИП математика, отделно кръжок по математика и уроци по английски два пъти седмично по един час. Чудя се дали да се запиша на уроци по български. :?
Взех си много тетрадки, няколко голям формат с редове, две тефтерчета. Сега някой ще каже "Че за какво са й толкова много неща?" Ето го и отговорът: ЗАЩОТО СА НА "ЗДРАЧ"!!! Има много видове тетрадки в книжарницата и хубаво си напазарувах. Обаче преди да вляза в тази книжарница, си взех 8 тетрадки. Сигурно няма да ги използвам, като имам такива страхотни, невероятни и прекрасни под ръка. На тетрадката на New moon отзад са върколаците *гледа замечтано и въздиша*. :P
Аз пък много си харесвам шопинга. За какво иначе ходя един-два пъти месечно до майната си в София? Заради моловете я! ab_041.gif Особено както излиза New moon след един век.

Какво се оплаквате, ние като имаме един магазин с готини дрехи какво да кажем?? И следователно половината град си купува дрехи от този магазин и много хора са с еднакви дрехи. Ето затова не пазарувам от тук от две години. А, не, всъщност имам един панталон от нашия град.

P.S. Тази година ще съм със същата чанта от миналата година.Тъмно розово с черно и черепчета.
User's Signature

Качена снимка

• Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни