Здравейте хора,как сте?
Аз няколко дена нямах монитор

,защото реши да се прецака точно когато ми трябва и сега съм с некъв от 1000 и балканската,които е УЖАСЕН,другия още е на ремонт и вече издивях с този,не мога и в скайпа да си влезна дава ми грешка и не иска сменях си паролата три пъти и пак не става и вече издивявам

...
Сестра ми без проблем си влиза в нейния скайп и аз без проблем си влизам в един друг мои,о да забравих най-хубавата час преинсталирахме и уиндоуса и всички неща,които ми трябваха се изтриха

... писна ми вече от тая ш*бана техника ...
И аз много мразя да пазарувам
Голдрокс в София е още по-ужасно - не можеш да се разминеш по улицата от хора (в центъра) , в някой магазини цените са убийствени , а не продават нищо друго освен китайски боклуци , в един магазин роклята е 40 лв , а в друг същата рокля е 20 лв.

, като вървиш по улиците не можеш да се разминеш без да видиш някоя кифла или някой фешън

Момчетата носят розови блузки , а момичетата ходят почти без дрехи

А за "ВЕЛИКИЯ" Мол да не говорим

Ужасна работа .Иначе и аз трябва да ида още веднъж на "шопинг" , защото си нямам доста работи.До сега съм си купила само : раница,дънки,панталон,тениска, и това е , а ми остават : маратонки,анцуг,блузи някакви,яке .... не ми се мисли колко още има да обикаляме по задръстените софийски улици
Остават ми още 20 мин . и трябва да ходя да посрещам даскалката

Мъчението започваа

Дано поне да е печена
Като приключа с урока към 6.30 ще изведа Рокси на разходка и после пак ще пиша да ви кажа как е минал урока
И едно въпросче : С раница или чанта ходите на училище ? Ако някой иска може да пусне снимки

Аз тази годин ще ходя с раница .. писна ми вече от тея кифленски чанти (никои да не се убижда)
Пусни снимка и аз ще пусна,но утре
А относно кои какво си е купил и му трябва и аз да се вредя ... трябва ми яке,някакви дънки и блузи ... искам да си взема и боти и бутиши,но тънки ...
А да не говорим за "ВЕЛИКИЯ" мол... вчера отидох до мола с две приятелки,че искаха да гледат нещо ... просто като влюзох очите ме заболяха от всичките снобари .. кифли,фешъни ... некви на по 13 ми се раззхождат с три тона грим и се мислят за велики гледат на криво и ти търсят етикетите по дрехи да видят на коя марка са ... с проскубаните пречески ... ще се спра,че мога цяла вечер така да говоря ... а магазините ...
no coment