тази е когато съм на сцената
Тема за flood-ене
Публикувано: 11 September 2009 - 09:50 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 11 September 2009 - 09:54 AM
Как са другите форумци???
Публикувано: 11 September 2009 - 12:47 PM
Аз май съм 26 номер.
Плс, дайте съвет! Как се обяснява на малоумник, че мелезът на съседа не е хъски?
Публикувано: 11 September 2009 - 02:23 PM
Аз май съм 26 номер.
Плс, дайте съвет! Как се обяснява на малоумник, че мелезът на съседа не е хъски?
Висока съм 170см. и не знам колко тежа, не искам и да знам.
+ това, не е учтиво да се пита жена на колко години е и колко тежи!
26 номер... o_0
Дай да видим снимка на този мелез
И Ефи, не се обиждай, обаче понякога ставаш малко.... досадна с това постоянно натякване на хората, че кучетата им са мелези. Защо просто не ги оставиш да бъдат щастливи с илюзиите си???
Сега бяхме (Аз и Роксана) в парка и срещнахме 4 хлапета (около 11 год.) с едно 6 месечно голдънче. Роксана не беше играла така от много време. Обикновено или другото куче иска да и се качва, или е твърде малко, или твърде мързеливо, или твърде заето да и отнема пръчката... А децата бяха супер сладки

Публикувано: 11 September 2009 - 04:57 PM
Аз май съм 26 номер.
Висока съм 170см. и не знам колко тежа, не искам и да знам.
+ това, не е учтиво да се пита жена на колко години е и колко тежи!
26 номер... o_0
Дай да видим снимка на този мелез
И Ефи, не се обиждай, обаче понякога ставаш малко.... досадна с това постоянно натякване на хората, че кучетата им са мелези. Защо просто не ги оставиш да бъдат щастливи с илюзиите си???
Сега бяхме (Аз и Роксана) в парка и срещнахме 4 хлапета (около 11 год.) с едно 6 месечно голдънче. Роксана не беше играла така от много време. Обикновено или другото куче иска да и се качва, или е твърде малко, или твърде мързеливо, или твърде заето да и отнема пръчката... А децата бяха супер сладки
Ми и аз съм към 170см.
И на мен ми е досадно по цял ден да съм с човек, който непрекъснато твърди, че еди кое си куче е истинско хъски и няма родословие, което всъщност представлявало сертификат, че кучето е шампион на България и затова това куче няма родословие. Но, споко, това не му пречи да изкарва поколения в скоро време, защото още е малко.
Публикувано: 11 September 2009 - 08:26 PM
Аз няколко дена нямах монитор
Сестра ми без проблем си влиза в нейния скайп и аз без проблем си влизам в един друг мои,о да забравих най-хубавата час преинсталирахме и уиндоуса и всички неща,които ми трябваха се изтриха
Остават ми още 20 мин . и трябва да ходя да посрещам даскалката
Като приключа с урока към 6.30 ще изведа Рокси на разходка и после пак ще пиша да ви кажа как е минал урока
И едно въпросче : С раница или чанта ходите на училище ? Ако някой иска може да пусне снимки
Аз тази годин ще ходя с раница .. писна ми вече от тея кифленски чанти (никои да не се убижда)
Пусни снимка и аз ще пусна,но утре
А относно кои какво си е купил и му трябва и аз да се вредя ... трябва ми яке,някакви дънки и блузи ... искам да си взема и боти и бутиши,но тънки ...
А да не говорим за "ВЕЛИКИЯ" мол... вчера отидох до мола с две приятелки,че искаха да гледат нещо ... просто като влюзох очите ме заболяха от всичките снобари .. кифли,фешъни ... некви на по 13 ми се раззхождат с три тона грим и се мислят за велики гледат на криво и ти търсят етикетите по дрехи да видят на коя марка са ... с проскубаните пречески ... ще се спра,че мога цяла вечер така да говоря ... а магазините ... no coment
Публикувано: 11 September 2009 - 08:46 PM
Носи токчета

Публикувано: 11 September 2009 - 09:13 PM
Горкия монитор.И на мен ми се е случвало - никак не е приятно (разваляне на монитор и преинсталиране на компютъра)
Тази година и аз съм с раница.Миналата и аз бях с една кифленска чанта , но тази година се отказвам от подобни чантета , защото всички ходят с такива
Ето снимка :

В Мола е направо отврат.Аз само в Сити Центъра ходя - той не е толкова известен , а пък там е по-хубаво.
Днес си купих анцуг.Много си го харесвам и е супер удобен
Аз съм 1.65 , но искам ОЩЕ поне до 1.70
Публикувано: 11 September 2009 - 09:26 PM
Много готина чанта
В мола видях едни много хубави раници,но по 95 лева
Ужас тоя скайп вече ме подлудява ...
Дано утре стане,че не знам к'во ще правя ... скайпа с радост ще го сменя,но ми трябват абонатите
Публикувано: 11 September 2009 - 10:54 PM
Искам да стане поне 175см, но мъжът ми трябва да е по-висок.
Ех, shrekky, много кофти се е получило!
Тези, които ходят редовно в CCS-а, случайно да познават Мишо и Тини? Или само Мишо?
Много са ми неприятни гримьосаните, направо се чудя как някои от тях си отварят очите. Иначе в нашето дск днес питах и казаха, че онези тъпи забрани важат само за някои училища и още не е ясно кои.
Публикувано: 11 September 2009 - 11:53 PM
Дами, ако вие си мислите, че трудно се намират дънки, пробвайте да намерите такива с дължина 36 ;)
Сетих се за една снимка...
Йоана, раницата ти много ме кефи!

Публикувано: 12 September 2009 - 12:44 AM
Дами, ако вие си мислите, че трудно се намират дънки, пробвайте да намерите такива с дължина 36 ;)
Йоана, раницата ти много ме кефи!
Благодарим
Публикувано: 12 September 2009 - 08:58 AM
В нашия мол пък (сега поне)няма мнооого хора...обаче вчера влизам в един магазин и съм точно на касата и влизат две амааа да не ви говоря
shrekky,това със скайпа е много гадно,аз щах да го заритам тоя монитор.
П.С:На всички са им мн готини раниците
Публикувано: 12 September 2009 - 01:59 PM
Ето го иначе и моето чанте :P
Прикачени снимки
Публикувано: 12 September 2009 - 02:36 PM
п.п. Може малко тъпо да ви прозвучи,но моля дайте си скайповете ...

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +