Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#7801 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 September 2009 - 04:39 PM

Какъв празник? И защо имате по 5 часа? Ние имахме 6. Първи час беше руски и уж започнахме да учим. По математика ни накара да пишем, щото даже и за вчера е имало урок, а не стигнахме и до половината на днешния. Даде ни домашно! eg_033.gif А аз с моето настроение за домашно... абе ще го препиша от някого. По останалите предмети си говорихме. По география /най-строгата даскалка/ много се смяхме с БФФ-то, лошото е, че се чувахме, защото попринцип в този час най-разговорливия клас не говори, ама ние сме в съвсем друга графа двечките и се смяхме мнооого. Г-жата очевидно вижда повече от БигБрадър, който вижда всичко, даже знае, че едно момиче и едно момче от класа са се гаджосали през лятото, също и че това момче има много момичета и ги дава назаем на момчетата, които трудно хващат гаджета. Абе, много печена даскалка! ab_041.gif
Днес гледах "Здрач" за 9 път, но никой не ми вярва. dh_188.gif Всички ми казват, че съм го гледала поне 1000 пъти. Това, че непрекъснато говоря и мисля за вампири и върколаци, не означава, че съм гледала "Здрач" всеки ден. ab_041.gif

Ние като сме 7 клас, а в 8 почти няма момчета, положението е трагично. Само някви лапета. dry.gif
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7802 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 September 2009 - 05:51 PM

А и при мене кретенщината е пълна.И при мен беше МЕГАЯКО!Днес заспахме в час по информатика ab_041.gif ab_041.gif беше мегасупер скучно и нямаше какво да правим и...звънеца ни събуди ab_041.gif ab_041.gif Ем моята програма е:
1.Руски
2.Литература
3.Алгебра
4.Информатика ab_041.gif ab_041.gif
5.Физика
6.История
7.Френски
Ние сме обявени за най-забавния клас на целото училище af_089.gif винаги се хилим и никой не ни се кара защото знаят че е безнажден случай.В петък е велик ден ще има след часовете май в 20:00 караоке парти и дискотека af_089.gif af_089.gif И днес ни праиха фотосесия за дискотеката... zz_020.gif беше яко щото ни останаха ссамо 5 мин до края на френския колкото да ни даде домашно eg_033.gif eg_033.gif Е тва е от мен успешна уч.година (хаха супер пожелание ab_041.gif ab_041.gif )
User's Signature

Качена снимка

#7803 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2009 - 06:26 PM

Аз няма да описвам моето даскало и моя клас,щот неска направо ме убиха. ub_013.gif Тия хора нямат ли чувство за хумор? dry.gif (Аз съм в Търговска гимназия,но в 3 дни от седмицата ше имаме по 3 часа немски,а в другите 2 - по 2 часа... супер af_089.gif Аз и преди исках да си уча немски,но в даскало само English пич dry.gif ) Та след първия час по НЕ едно момиче недоволстваше от това,че е много трудно и попита как се справяме ние (аз и едно друго момиче).Аз естествено и отговорих с голяма усмивка на уста,че немския ми е втори роден (м/у аз така казвам на всеки език ab_041.gif ) и съм почти пред хилене,а оная ми вика - Верно ли? с една такава физиономия,сякаш ми повярва... dry.gif Изобщо,нещо и класа,колкото повече ги опознавам,толкова повече ми се струва,че са много скучни и няма да правим идиотщини... ud_009.gif пък аз за това живея ab_041.gif

Искам си стария клас! rf_011.gif Искам си старите идиоти! rf_011.gif Искам си старото даскало! rf_011.gif
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#7804 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2009 - 07:14 PM

LilTed, много кофти за класа ти! :[ Нашия попринцип си е скучен. Много говорят, но не се смеят. Но нали затова сме аз и БФФ-то! ab_041.gif
В една съседна къща от страната на терасата ми /на 5 етаж съм/ някви си изкарали ТВ в двора и надули новините. |-( Ужас! Но наще са вкъщи и няма да мога да покажа но хорицата в къщата какво означава досаждане с висока музика. :[
User's Signature

Качена снимка

може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7805 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:жУвотни

Публикувано: 16 September 2009 - 07:59 PM

Цитат(CaRrY @ Sep 15 2009, 03:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да и мен ме радва smile.gif Но за съжаление аз не мога да си сложа тази :
ab_041.gif

Ех, че хубва прическа имаш, я пусни повече снимки да ти открадна модела ab_041.gif Може и на лични. Аз все обяснявам на моята фризьорка такава,ама явно не ме разбира... dry.gif
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

"Имаме земя, имаме вода... и си правим кал."

#7806 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 08:48 PM

Пък днес се оказа че ще учим ab_041.gif И на внимание - днешните часове!!

1. Час на класа
2. Английски (СИП)
3. Английски (B уроци)
4. Английски (B уроци)
5. Английски (А уроци)
6. Английски (А уроци)
7. Английски (А уроци)

ud_009.gif

Днес преди даскало играх джага с момичетата af_089.gif ab_041.gif

А да ви питам - Моите мили съседи нали всеки делник щяха да ги дават, а те ги дават събота и неделя от 9:00 ...
User's Signature

Качена снимка

#7807 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 September 2009 - 08:59 PM

Цитат(Archiball @ Sep 16 2009, 08:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ab_041.gif

Ех, че хубва прическа имаш, я пусни повече снимки да ти открадна модела ab_041.gif Може и на лични. Аз все обяснявам на моята фризьорка такава,ама явно не ме разбира... dry.gif

Дам хубавка си е моята каринка (не че е моя)прическата и е велика и аз искам такава...ма ми е много чуплива и никак няма да ми се получа dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#7808 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 09:04 PM

Халю!
Днес и при мен беше много яко ... от много време не се бях виждала с моите идиотчета и ми беше супер яко като си говорихме,а ние сме "леко" лудички и само глупости бълвахме ab_041.gif

Новите правила хич не са по вкуса ни,но ще свикнем с тях ... лавката хич даже не е отваряла,защото при тея наредби за храните няма и как да отвори ab_041.gif

Часовете,ако може така да ги наречем минаха само в приказки ab_041.gif ... беше забавно

Утре съм от 8:30am на даскало само да се видим с класната и се пребирам да спя ab_041.gif

Имам си лаптоп вече,много му се радвам.Много ме изненадоха,не го очаквах af_089.gif af_089.gif (род.телата си падат по такива изненади)
Още няма нет и ползвам този в стаята на сестра ми,надявам се скоро да ми пуснат :P
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#7809 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 10:28 PM

Честит лаптоп Шреки af_089.gif
Токио утре е празника на София и затова няма учим.Отиваме -> попа ни ръси -> и си тръгваме ab_041.gif
Охх някакви изроди са се събрали на улицата до нас и бичат музика ... много ме дразнят (почти всяка вечер са там ab_041.gif )
Аз сега ще гледам Господари на ефира и ще лягам ab_041.gif smile.gif
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#7810 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 September 2009 - 10:49 PM

ЕЕЕ утре имам имен ден а аз забраих... ab_041.gif да не забраите да ми честите ab_041.gif базик аз пък ще уча dh_188.gif и аз са гледам Господари на ефира и лягам...вчера някой гледа ли го ??С оная ето се явила на кастинга хаха беше много забавно ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7811 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 September 2009 - 10:51 PM

Оффф без да исках преди малко си изкъртих девятката на лаптопа и бащата ми такова конско ми чете... ab_041.gif честит ти лаптоп шреки,некой идиоти като мен си трошат лаптопите другите с нови така е живота радост и тъга (шишо бакшишо) ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7812 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2009 - 08:55 AM

Мерси wub.gif wub.gif

Само му трябва еднопреинсталиране на уиндоуса и нет и ще е номер едно ab_041.gif

А забравих Добро утро
Аз станах в 7:30 оправих се и към 8:25 излязох отидох до даскало там седях пет минути и се прибрах ... изведох дзверо,сресах го и сега спи на леглото на сестра ми на възглавницата й,поне е скрита под одеалото ab_041.gif
Следобед ако го заведа до гората ще е много хубаво,но не зависи от мен за жалост ...
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#7813 Потребителят е офлайн   rali_ku4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 September 2009 - 10:23 AM

Честит лаптоп на шреки и честит имен ден на малка_Рокси!!! af_089.gif
Аз пък и днес съм на даскало eg_033.gif Новите даскали не са особено яки но кфо да се прави.
В класа има 2 нови момичета и едно момче. Абе класа не ме кефи много ма...
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#7814 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 September 2009 - 12:23 PM

Цитат(rali_ku4eto @ Sep 17 2009, 11:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Честит лаптоп на шреки и честит имен ден на малка_Рокси!!! af_089.gif
Аз пък и днес съм на даскало eg_033.gif Новите даскали не са особено яки но кфо да се прави.
В класа има 2 нови момичета и едно момче. Абе класа не ме кефи много ма...

ЯЯЯХУУУ мерси мерси ооо и аз съм ан училище ама в петък си идвам в петък af_089.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7815 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 12:48 PM

Цитат(Archiball @ Sep 16 2009, 05:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ab_041.gif

Ако другите нямат нищо напротив, ще кача :)) Кажи ако имаш фейсбук, там да ти ги покажа :))

#7816 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 01:21 PM

Изморена съм след даскалото dh_188.gif
Имахме 4 часа английски и направо умрях. Учихме неща за 1ви клас.... УААААА!!! dh_188.gif dh_188.gif dh_188.gif
Нямах смелост сега да се запозная с момчетата, но се запознах с още 2 момичета. Убедих се твърдо, че едни 2 фльорци ме дразнят, ама к'во да се прави?!

Шреки, честито!

Ааа също така вече си имам много добра приятелка в класа. ab_041.gif Това е напредък!

П.С. В учебника ни по английски има писано за Стефани Мейер и Здрач wub.gif към 170 страница. Един такъв синичък е, със сърфист отпреде.
User's Signature

#7817 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 01:50 PM

Уоу ! И аз съм така с момчетата, запознах се с всички мацки, две са много готини smile.gif
Аз вчера имах 4 часа немски и им диктувах азбуката ab_041.gif ab_041.gif Пхахх ab_041.gif

А учебникът е един такъв синичък, хубавичък Lagune се казва :))

#7818 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 02:14 PM

малка_Рокси, честит имен ден!
shrekky, честит лаптоп!
CaRrY, качи снимки, ако искаш. smile.gif Аз още не съм качила моите. Нормално. xD
goldroks, какво пише за "Здрач"??
Днес в "Хай клуб" пише, че на наградите на MTV Тейлър Лотнър се качил на сцената с Шакира и й казал "Знаеш ли, всяка вълчица се нуждае от добър върколак." Как смее да продължава да ми изневерява!?!?!? eg_033.gif
Записах се на СИП мат, СИП БЕЛ и кръжок по биология, който е на тема "Сексуално и репродуктивно здраве". Мисля да се запиша пак на пиано и има още няколко неща, които ми се въртят в главата, но ще видим.
Догодина и аз ще съм в нов клас, а даже още не знам в кое училище искам да отида. Уфффф....
User's Signature

Качена снимка

#7819 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 02:29 PM

Ето една песен от саундтрака на Новолуние: http://www.youtube.c...h?v=HD-L8T-e7Gk wb_052.gif

ТХ, пак ти изневерява:

dry.gif

Това е интересното общо взето.
User's Signature

#7820 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 02:29 PM

Аз тотално се разочаровах от моя клас. dry.gif Почти всички момичета са чалгарки ec_117.gif как ще се разбираме - не знам. dry.gif
Обаче днес за първи път успях да си покажа поне малко простотията като им говорех на пич и пичага af_089.gif и се оказа,че още едно момиче като мен иска малко класа да 'шавне'...Само мога да й кажа да,че ще си остане май само с мечтите ud_009.gif

Такам,също драснах на бързо на чина - Lil'Wayne,а момичето до мен Kurt Cobain...същото това момиче ми изпрати и няколко песнички на Криско в часа по НЕ af_089.gif

Иначе CaRry и моят учебник по немски е Lagune на Hueber,но още не съм го купила,щот събираме пари с даскалката ни tb_195.gif

Еми щом малка_Рокси има имен ден,ми честито!Жива,здрава и права,леко даскало и продължавай с идиотщините zz_222.gif
Днес и в моя клас имаше три момичета,които черпеха - Любов,Любомира и Надежда...ядохме бамбони на корем ab_041.gif
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

• Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни