Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#7781 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 September 2009 - 01:34 PM

Пфф незнам на кой да се оплача zz_020.gif имаме нов класен който е горе/долу добър но днес като станах така ме болеше главата и естествено никаква тренировка не съм правил после чакахме там 1 час докато влезнат абсолютно всички dry.gif ОБАчЕ раздадохме моркови на всички зайци ab_041.gif класът ми не се е променил а сега ми е някво такова тъпо че почнахме училище zz_020.gif
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#7782 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 01:39 PM

Ааа това със зайците не ме кефи нещо.. ab_041.gif Какво ни бъзикате като има и по-малки в даскалото от нас ab_041.gif ab_041.gif

#7783 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 01:49 PM

Така, сега по-подробно. af_089.gif

Училището е много разнебитено, нищо че е най-елитната гимназия в областта. ab_041.gif
Поне час стояхме пред даскало да слушаме речите и песните на другите лапета.
Когато влизахме имаше дъжд от моркови zz_020.gif Мен ме улучиха 2 пъти. Гадини.
"б" клас съм. "А" клас е пълно с фльорци. zz_020.gif
Моят клас.... интересен е af_089.gif Поне половината ги познавам. За жалост две момичета от най-първият ми клас са в него, а те са много смотани :/ Обаче по-голямата част са супер готини. ab_041.gif Дори има цели няколко хубави момчета ab_041.gif Хихих. 12 момичета и 15 момчета сме. 12 човека от старото ми у/ще. ab_041.gif
Класната бива.
Има едно момиче с което предчуствам че ще станем фр.
Утре се чудя как да се запознавам. ab_041.gif Хелп плс!!! Дайте ми идеи какво да казвам като отивам да се запозная с някой ab_041.gif

Когато влязохме в класната стая се изредиха дузина групички от горните класове да ни обстрелват. Ужас!!! ea_103.gif

Чувствам се мнооого странно ab_041.gif Хем се кефя на класа си, хем...

Снимах се за бележника, обаче вкъщи, за да мога да си харесам снимка и да ретуширам малко лицето ab_041.gif Ама само малко. Ето я:
User's Signature

#7784 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2009 - 01:59 PM

Яка снимка md_064.gif
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#7785 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 02:35 PM

Да и мен ме радва smile.gif Но за съжаление аз не мога да си сложа тази :
ab_041.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#7786 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 September 2009 - 03:06 PM

Поздрав за първия учебен ден! Един ден ще си мечтаете да се върнете в тези времена, така че ги изживейте максимално готино. Не бързайте да пораснете.

Не знам дали сте го видели, днес ми излезе като ново. Мъррр

User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#7787 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2009 - 03:16 PM

Ето ме и мен ab_041.gif Тръгнах за даскало в 8.30 и се прибрах в 4 ab_041.gif
Накратко за училището ми (новости и т.н ) : Имаме си хубави алуминиеви врати навсякъде,цялото училище е пребоядисано и това е ab_041.gif
За "празника" : В 9 часа бяхме в училище,стояхме да двора известно време и после се качихме в новата класна стая с новата класна.Получихме си учебниците.Аз вместо 12 получих 11 ab_041.gif (без история) ще си го взема някой друг ден ab_041.gif (станала някаква грешка) Класа ми си е същия , без нови ученици dh_188.gif Същите идиоти ab_041.gif Класната е дърта немска кифла.Доста госпожи са ни сменени за което много ме е яд eg_033.gif Най-лошите пак са си с нас , а най-добрите НЕ dh_188.gif
За след училище: След като свършихме в училище отидохме до Мола (на кино) Там беше пълна лудница и се отказахме.Хванахме си метрото и право в кино Арена.Обядвахмеи след това гледахме един много готин филм - G.I. Joe: The Rise of Cobra.На връщане пак с метрото до университета , после си направихме една разходка до спортната палата и от там си хванахме 1-цата и Хай кой от къде ab_041.gif
През целия ден мънках раницата с учебниците и сега се чуствам доста изморена ab_041.gif
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#7788 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2009 - 03:54 PM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Да се отчета и аз ... Тръгнах в 8 без нещо, защото така се бяхме разбрали с две момичета, но доста подранихме ab_041.gif Ей отчакахме си, защото не искахме да сме първите идиотчета, които бързат да влязат ab_041.gif
Намерихме си класа, но се отвратихме! Изглеждаха като .. кифли! (както казвате вие) После се запознахме, говорехме си и накрая влязохме в стаята със класната (невероятна! най-готината даскалка wub.gif ). После слязохме в двора да чуем химна на Васил Априлов, след което някакви си там ни казваха "речи", от които се пръснах от смях! Цялата редичка зайци и зайкини се кикотехме ab_041.gif След това класната ни заведе да видим някои кабинети и салона за физическо. Тогава си тръгнехме. Купих си една пица със същите две приятелки, но след 15 минути 3 момичета от класа ни поканиха да идем на пица wc_055.gif Отидох де, но си поръчах само кОличка ab_041.gif Говорихме си ... и се оказа че са свестни, не са надувки, дори ми харесаха smile.gif За момчетата обаче няма да говоря dry.gif Ще кажа само ДРИСЛЬОВЦИ !! zz_020.gif Явно този от бившия ми клас (който е с нас) е по-свестен от тях и напразно съм се оплаквала, че е тъп ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#7789 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 15 September 2009 - 05:53 PM

Айде и ааз...Станах към 7,облякох се и 8 и 15 слязох долу пред нас...с една фр сме в еддно даскало и отидохме заедно..Следващото беше някакъв УЖАС zz_020.gif
1)Моето даскало е ПЪЛНО с кифли ud_009.gif
2)Нашата директорка е с отвратително писклив глас,който увеличен 70-80 пъти е направо...убийствен
3)Бяха дошли някакви руснаци,които 20 мин.(поне така ми се стори)пяха Калинка-Малинка по някое време се изпищят...ужаас...
4)нас не ни замеряха с моркови-замеряха ни с цветя ab_041.gif ab_041.gif ама тя директорката предупреди ,,И без моркови моля!!!" ab_041.gif

Като цяло класа ми е як...нормални момичета,може би една две бяха по-така zz_020.gif ...имаме си 2 или 3 момчета...едно момиче с името Кармен ab_041.gif ,което пък смятам за много красиво.
Класната ми е добра,смисъл не е гадна и истерична,но не е и от памук...Имаме по 4 часа Френски на ден...ии така ab_041.gif
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#7790 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 07:10 PM

Вижте облеклото на Лейди Гага на MTV наградите:

Не знам защо е с 3 различни костюма, но изглежда като пълен идиот o_0 Как може да се облича така???!!!

Ето я новата и песен: http://www.vbox7.com/play:eecf7f48 Не ме кефи много, но поне клипа по-бива ab_041.gif
User's Signature

#7791 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2009 - 07:19 PM

ud_009.gif ud_009.gif Егати .. тая мацка не е уред определено!

Големи преживявания днес,а ab_041.gif

blueocean така е да,но малко сега ще се оплакваме ab_041.gif
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#7792 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 08:09 PM

Тази песен на Ку-Ку-то не е ли стара? Сякаш съм я чувала преди. На третата снимка бива, но на 1 и 2...Утре съм първа смяна, а още не съм си приготвила нито тетрадки, нито нищо. Е, нали всичко е на "Здрач". Аз си мислех, че има малко хора с етикети, тетрадки, тефтерчета и тениска на "Здрач", а 100 човека са като мен. ud_009.gif
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7793 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2009 - 08:30 PM

Цитат(TokioHotel @ Sep 15 2009, 09:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тази песен на Ку-Ку-то не е ли стара? Сякаш съм я чувала преди. На третата снимка бива, но на 1 и 2...Утре съм първа смяна, а още не съм си приготвила нито тетрадки, нито нищо. Е, нали всичко е на "Здрач". Аз си мислех, че има малко хора с етикети, тетрадки, тефтерчета и тениска на "Здрач", а 100 човека са като мен. ud_009.gif

Продават се във всяка книжарница ab_041.gif Ама за сметка на това аз няма да си купувам такива.

Лейди Гага е .. нямам думи! Все повече ме изумява тази ... този ... ъъ .. Бе противно ми е ab_041.gif zz_020.gif
User's Signature

Качена снимка

#7794 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 09:29 PM

Цитат(Tara.. @ Sep 15 2009, 06:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(TokioHotel @ Sep 15 2009, 09:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Продават се във всяка книжарница ab_041.gif Ама за сметка на това аз няма да си купувам такива.

Знам, че се продават, но не очаквах толкова хора да са се обзавели толкова обилно. ab_041.gif особено в нашето дск.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7795 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 September 2009 - 09:35 PM

ОООО как сте зайците???Хапнахте ли морковчета ab_041.gif аз съм 7 клас и съм в най скапаното частно училище в областа и то РУСКО zz_020.gif ма съм в Румъния ab_041.gif еее зайковци приятна уч.година и на другите също много успехи ви пожелавам ae_085.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7796 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 08:41 AM

Аз не хапнах морковчета ab_041.gif Дадоха ни само 2-3 общо и една зелка ab_041.gif Не са ни замеряли. На мен ми дадоха само здравец (мисля че 12-ти клас).

П.П. само аз ли съм 2-ра смяна? dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#7797 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 09:34 AM

И аз съм 2-ра смяна. Мен въобще не ме целиха ab_041.gif

#7798 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2009 - 11:56 AM

Стига с тая заешка идиотщина, молим !!!

Днес беше по-гот. Момичетата от класа са свестни, а с момчетата не съм си правила труда да се запознавам, много смотани ми изглеждат ab_041.gif Днес имах 4 часа немски и 1 музика... Ужас. хах ab_041.gif

#7799 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2009 - 01:34 PM

Днеска беше мега яко!!! af_089.gif
Класа ми е страхотен, училището също. Можеш да си обикаляш по стаите и никой няма да те смята за луд. В старото даксало ако някой влезе в чужда стая ще го изгорят на клада ab_041.gif
Запознах се с едно момиче от класа. Свястно е. Има сестра метълка, ама от най-метълският тип. Носи черно, черепи, гривни, гердани и дънки с шипове. Косата и е на червени и руси кичури. кецове с черепи и слушалки на врата. ab_041.gif Изглежда много плашеща!!! ud_009.gif
Класната ми е ужасна... Утре ще се запознавам и с момчетата от класа.
Днес пък се блъснах в едно огромно момче от 11 клас сигурно. ab_041.gif Нищо че аз се блъснах, той се извини ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

А зимата най-вероятно ще ходим на ски-училище, а скоро на някаква двудневна екскурзия, до Чудните мостове примерно. Обичам го това училище wub.gif
Още не съм питала за фотографията...
User's Signature

#7800 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 03:13 PM

Днес и моя ден мина МЕГА яко ab_041.gif Нищо , че даскалото е същото и идиотите са същите. ab_041.gif Класната ми е много гадна не я искам eg_033.gif , но всичко друго беше О.К af_089.gif
Програмата:
1.Химия
2.География
3.Български
4.Немски
5.Математика

По химия : учителката е супер печена и добра ...цял час си говорихме ab_041.gif и беше супер яко.
По география : учителката е в пъти по-добра от предишната ... много се кефя , че не сме с тая дрогираната ab_041.gif дето не може да предаде 1 учебник ea_103.gif
По български : Моята любима госпожа ще е с нас и тази година af_089.gif Много я обичам и се радвам , че е тя we_070.gif и при нея цял час говорихме ab_041.gif .
По немски : Тъпата класна ни кара да спрягаме глаголи и ми се скара , че съм си била оставила шоколада на прозореца ab_041.gif
По математика : Учителката ни е рускиня и говори много смешно ab_041.gif , но иначе като 1во впечатление - добра е smile.gif

След училище с приятели поседнахме в двора и се посмяхме , поговорихме си и после си тръгнахме ab_041.gif

А пък утре не сме на училище af_089.gif Трябва само да ида в 10 часа до 11 за празника и това е af_089.gif
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

• Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни