Тема за flood-ене
Публикувано: 20 October 2008 - 09:52 PM
lizata,
е, не съм много малка... ама аз така, детски, си изглеждам по принцип ;D Поне докато бях по-слабичка, де :( На тия снимки съм на... 17 ;)
Публикувано: 20 October 2008 - 09:56 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 October 2008 - 09:57 PM
а номерът става с намокрена тоалетна хартия, която се оформя и залепва и после се цапоти с водните боички... звучи лесно, нали?! ;D
Чакайте, сега ще изровя и други шашави подобни, но те са си с грим :)
Публикувано: 20 October 2008 - 10:03 PM
Взимате маркер(червеният е най-ефектен), драскате върху кожата или лицето и после напръсквате с парфюмче например. Познайте какъв е ефекта... Майка ми щеше да ме убие, като видя един мой съученик. Помисли, че наистина съм сторила нещо злокобно... ;D

Публикувано: 20 October 2008 - 10:14 PM
Колкото до снимките- забавлявали сте се доста. ;D
Бушка, щях да ти казвам, че тена ти много избелял... :rolleyes: И косата ти е изсветляла... :(
п.п. Още снимки... ;D Леле... ей това вече НЕ ЗНАМ как се трие после ;D Дори с тоалетно мляко остават следи...

Публикувано: 20 October 2008 - 10:19 PM
Много веселяшки снимки и спомени!
Веднъж..преди години..бях на море с гаджето й в почивната станция ми скимна да се гримирам на ..момче.За майтап!
Нарисувах си мустаци, вързах си косата и сложих шапка - идиотка.
До тук - ок, но ми трябаше някой да изпробвам докарвам ли го на хлапак.
В тоя момент по коридора започнаха да търчат дечурлига, да вряскат и да препускат като стадо разгневени бизончета..
Показах се от вратата на стаята ни, пуснах мъжки, хлапашки звук и строих бизончетата в 3 редици - вързаха се, че съм некъв кофти батко и се юрнаа в една стая..Ги не чух повеке!
Имам и снимка, но нямам принтер.
Много се забавлявахме!..
Публикувано: 20 October 2008 - 10:34 PM
Тенденцията повелява - заредете се с драматичност и цвят
http://kozmetika.tia...cle.php?id=7213
Публикувано: 20 October 2008 - 10:36 PM
Публикувано: 20 October 2008 - 10:44 PM
Цитат
О-о-о, не! :o :o
Не изпукаха ли тия гадове?
Мислех, че сме си отдъхнали до пролетта... :(
Публикувано: 20 October 2008 - 10:45 PM