Тема за flood-ене
Публикувано: 21 October 2008 - 09:38 PM
Цитат
Публикувано: 21 October 2008 - 09:59 PM
Цитат
от тук

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 October 2008 - 10:04 PM
Публикувано: 21 October 2008 - 10:06 PM
Публикувано: 21 October 2008 - 10:52 PM
Цитат
Да де, ама се оказва, че модовете сте най - редовни, а и сте хора с опит и най - често правите забележки за такива неща. И детската градина като си научим урока и започва едно непрестанно повтаряне, понякога дори се стига до крайности (виж, наприер аз как си мислех, въпреки че ми бяхте обяснили за сънуването, че щом Спайк се тресе насън и няма родословие, значи автоматично е пътник). И вчера ми направи впечатление, че Инсулт направи забелешка на колегите дечурлига, че вместо с "добър ден" започват с кавги: "ама как може да заплождате и т.н.", т.е. редовната лекция.

Публикувано: 21 October 2008 - 10:55 PM
Цитат
Цитат
Да де, ама се оказва, че модовете сте най - редовни, а и сте хора с опит и най - често правите забележки за такива неща. И детската градина като си научим урока и започва едно непрестанно повтаряне, понякога дори се стига до крайности (виж, наприер аз как си мислех, въпреки че ми бяхте обяснили за сънуването, че щом Спайк се тресе насън и няма родословие, значи автоматично е пътник). И вчера ми направи впечатление, че Инсулт направи забелешка на колегите дечурлига, че вместо с "добър ден" започват с кавги: "ама как може да заплождате и т.н.", т.е. редовната лекция.
Публикувано: 22 October 2008 - 10:48 AM
Цитат
Цитат
:( Ми не е честно пък, как ставате толкоз рано?? Мъка, мъка...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 22 October 2008 - 10:59 AM
Цитат
То и аз съм от тая порода, ама акоможе-то ме спъва :'( Неволята на какви неща учи :'( Пък вчера ми беше зверски скапващ ден и си легнах адски рано => събудих се към 1 сутринта :rolleyes: Лудост...

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 22 October 2008 - 11:50 AM
П.П. Хора, нормално ли е 3 седмици след ваксинации(тия за разстройство- песа е голям и първия ден му праснаха 6, а на втория 2 пълни) още да има подутини, дет е поднат? Не са с течност вътре, твърди са като топчета и не щат да спадат... :rolleyes:
Публикувано: 22 October 2008 - 12:02 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +