Тема за flood-ене
Публикувано: 22 October 2008 - 12:56 PM
Ам... аз съм се леко Притеснителка Паникова, що се отнася до Армарона... те от наш'та клиника май ме мислят за ку-ку вече... отидох миналия път и им обяснявам "случайно попаднах на описание на едни гъбички във форума... мисля, че Арма има тия симптоми... искам изследване" ;D И какви ли още не... ох
Публикувано: 22 October 2008 - 03:44 PM
Ми - сайт на който можете да си качвате клипчетата.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 October 2008 - 03:49 PM
Не че рекламирам и аз, ама доста по-бързо се качват клипчетата, тествала съм :blink: Иначе рекламката дразни, но тези неща се решават от плащащия хостинга обикновено :(

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 22 October 2008 - 04:08 PM
Тъкмо днес докато разхождаш кучето си мислих за някакви промени :P
Публикувано: 22 October 2008 - 04:19 PM
Цитат
Цитат
И к'во стана ся - **БИЖУ** си пусна няколко руси снимки и край с темите анти-**БИЖУ** ;D
;D
Цитат
тя знае ли немски? че трее да пиша домашно а ми е трудно... :(
Знае, знае, ама нещо се отказа :huh: ;D
Айдее ;D ;D сега,кажи какво е домашното кака ти да го реши (ама кой ще решава мойтеее) ;D
Аз не,че съм го учила де ама кажи ;D
Публикувано: 22 October 2008 - 04:24 PM
Цитат
Цитат
Цитат
И к'во стана ся - **БИЖУ** си пусна няколко руси снимки и край с темите анти-**БИЖУ** ;D
;D
Цитат
Айдее ;D ;D сега,кажи какво е домашното кака ти да го реши (ама кой ще решава мойтеее) ;D
А сега кажи на кака детето, кой мър' кака та е учил? ;D B) ;D

Публикувано: 22 October 2008 - 04:30 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
;D
Цитат
А сега кажи на кака детето, кой мър' кака та е учил? ;D B) ;D
ТОКИО ХОТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ ;D :yahoo: :sarkastichen: :sarkastichen: :namigam: :namigam:
Публикувано: 22 October 2008 - 04:50 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +