Тема за flood-ене
Публикувано: 22 October 2008 - 07:46 PM

В цялата история на света има едно нещо което неможе да се купи с пари...и то е-размахването на една кучешка опашка!
Джош Билингс
Публикувано: 22 October 2008 - 07:47 PM
Цитат
;D Готвя я. Ма далеч по-диетични гозби. :P Пекат се чушчиците със сирене. Едва ли ще ви поблазня с тоя деликатес.. ;D Ма за десерт ще направя крем Оле. :P
Публикувано: 22 October 2008 - 07:48 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 October 2008 - 07:56 PM
Ооо хора, имам готино календарче с коне от Базата. :blink: Много е симпатичен. ;D Имам и един огромен пак с коне, подарък от Германия от един приятел... Абре ... ;D
Една снимчица за любителите на коне.

Публикувано: 22 October 2008 - 08:08 PM
Цитат
Публикувано: 22 October 2008 - 08:09 PM
Цитат
Цитат
Не сте сами!
Класната е викала майка ми за да се оплаква от мен как съм биела момчетата ;D 'ше останат горките без достойнство ;D

Публикувано: 22 October 2008 - 08:12 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 22 October 2008 - 08:13 PM
Хих, Инсомния - побойничка! ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 October 2008 - 08:15 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 08:20 PM
Някой се престрашил в темата за запознанства. ;D Ако бяха снимките и по-големички, та да се вижда кой е сниман там... :P Само Зоро си личи. (нал итака беше, да не бъркам името? ) :wub:

Публикувано: 22 October 2008 - 08:28 PM
Цитат
Някой се престрашил в темата за запознанства. ;D Ако бяха снимките и по-големички, та да се вижда кой е сниман там... :P Само Зоро си личи. (нал итака беше, да не бъркам името? ) :wub:
Дамм, Зоро е. :wub: Що по-големи, току виж ме разпознал някой бит съученик и ме намери ;D Честно, мразя да се снимам и имам не повече от 10 снимки на компа, тези са най-читавите май.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 22 October 2008 - 08:30 PM
Оххо сетих се нещо. Само да я намеря снимката, да видите една недоволна физиономия. ;D
Нa първата успях да се "скрия", а на втората отправях вече заплахи. ;D

Публикувано: 22 October 2008 - 08:37 PM
Викаха ми "ВИС-2" ;D За който не помни тия времена- групировки разни ;)
А като още по-малка ми викаха Надина-гадина B)
Мда... а на един чаровник такъв жесток цигански шамар му бях пляснала... а имах пръстен-скорпион на ръката (не плосък!)... разпрах му бузата на момчето, а той само мис е усмихна :rolleyes: ;D ;D
Публикувано: 22 October 2008 - 08:40 PM
Цитат
Брей, че мили момчета... Нашите отвръщаха на удара. ;D Джентълмени... B)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +