Тема за flood-ене
Публикувано: 22 October 2008 - 09:33 PM
Цитат
Вие Где ще ходите?
Публикувано: 22 October 2008 - 09:35 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 10:00 PM
Цитат
Публикувано: 23 October 2008 - 05:48 AM
-спокойно можеш да излезеш по пижама без да се чудиш кой ли ще те сметне за откачалка, просто самия факт, че си навън в 5 и половина навежда на тази мисъл
извод:почти никакви
Недостатъци:
-навън е котешко царство и излизането с кучето е мъка, ако попаднем на наглите дърти котки, които нарочно дразнят кучета
-не виждаш вратите на стаите преди да ги усетиш:БОЛЕЗНЕНО е.
-в следвстие на горното не можеш да виждаш нищо от болки в главата цял ден
-и 5 кафета да изпиеш все ще ти се върти свят
Публикувано: 23 October 2008 - 05:59 AM
Цитат
-спокойно можеш да излезеш по пижама без да се чудиш кой ли ще те сметне за откачалка, просто самия факт, че си навън в 5 и половина навежда на тази мисъл
извод:почти никакви
Недостатъци:
-навън е котешко царство и излизането с кучето е мъка, ако попаднем на наглите дърти котки, които нарочно дразнят кучета
-не виждаш вратите на стаите преди да ги усетиш:БОЛЕЗНЕНО е.
-в следвстие на горното не можеш да виждаш нищо от болки в главата цял ден
-и 5 кафета да изпиеш все ще ти се върти свят
:sarkastichen:

Публикувано: 23 October 2008 - 04:11 PM
Цитат
Ей, Буш, а мен по ръката. От тогава май съм си бясна. ;D

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 23 October 2008 - 04:21 PM
Публикувано: 23 October 2008 - 05:15 PM
Цитат
И нас така ни наказаха със 10минутно тестче утре, затова, че едно момче не щя да излезе на дъската и да реши 1 задача :angry:
Аз сега си направих подпис за един форум (само човечето го дръпнах от нета) B) Я вижте:

Публикувано: 23 October 2008 - 05:18 PM
А нас не само с 10 минутно тестче повсеки предмед по три контролни и то май на веднъж и още нещо (май) :huh:
Публикувано: 23 October 2008 - 05:39 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +