Тема за flood-ене
Публикувано: 21 October 2008 - 09:21 PM
Цитат
Прилагателните:
Родителен:
м.р. - ого, - его
ж.р. - ой, - ей
с.р. - ого, - его
Творителен:
м.р. - ым, - им
ж.р. - ой, - ей
с.р. - - ым, - им
Публикувано: 21 October 2008 - 09:22 PM
Публикувано: 21 October 2008 - 09:24 PM
Публикувано: 21 October 2008 - 09:27 PM
Вангелова много се ядосва на Методи и днеска той каза "Госпожо, часът свърши" и тя "Аве млъкни ве! Ти бавноразвиващ ли си??" ;D
Публикувано: 21 October 2008 - 09:29 PM
Цитат
Вангелова много се ядосва на Методи и днеска той каза "Госпожо, часът свърши" и тя "Аве млъкни ве! Ти бавноразвиващ ли си??" ;D
П.П.Оф пък неска имахме свободен и аз се прибрах у нас обаче закъснях с 10 мин. за следващия час - ЧП с ПЕТЛИЧКОВА и не влязох...
Публикувано: 21 October 2008 - 09:33 PM
А в часа като подреждахме 10 неща по темата "Бог е любов, защото..." и г-жата ми каза, че може и да не пиша, понеже и казах, че не съм християнка, а атеистка ;D А Стефан дебелия каза, че вярва в Бог Шива ;D И двамата не писахме нищо цял час... ;D Аз наистина съм атеистка, ама Стефан вярва в Шива, защото според него Бог няма да допусне човек да стане толкова дебел и затова ;D
И аз като закъснея не влизам ;D
ПП Ще помолим Петличкова на 52ри урок да изпита дебелия Стефан ;D Или гърбацията ;D (Стефан Гърбев ;D )
Публикувано: 21 October 2008 - 09:35 PM
Цитат
А в часа като подреждахме 10 неща по темата "Бог е любов, защото..." и г-жата ми каза, че може и да не пиша, понеже и казах, че не съм християнка, а атеистка ;D А Стефан дебелия каза, че вярва в Бог Шива ;D И двамата не писахме нищо цял час... ;D Аз наистина съм атеистка, ама Стефан вярва в Шива, защото според него Бог няма да допусне човек да стане толкова дебел и затова ;D
И аз като закъснея не влизам ;D
Публикувано: 21 October 2008 - 09:38 PM
Цитат
Публикувано: 21 October 2008 - 09:59 PM
Цитат
от тук

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 October 2008 - 10:04 PM
Публикувано: 21 October 2008 - 10:06 PM
Публикувано: 21 October 2008 - 10:52 PM
Цитат
Да де, ама се оказва, че модовете сте най - редовни, а и сте хора с опит и най - често правите забележки за такива неща. И детската градина като си научим урока и започва едно непрестанно повтаряне, понякога дори се стига до крайности (виж, наприер аз как си мислех, въпреки че ми бяхте обяснили за сънуването, че щом Спайк се тресе насън и няма родословие, значи автоматично е пътник). И вчера ми направи впечатление, че Инсулт направи забелешка на колегите дечурлига, че вместо с "добър ден" започват с кавги: "ама как може да заплождате и т.н.", т.е. редовната лекция.

Публикувано: 21 October 2008 - 10:55 PM
Цитат
Цитат
Да де, ама се оказва, че модовете сте най - редовни, а и сте хора с опит и най - често правите забележки за такива неща. И детската градина като си научим урока и започва едно непрестанно повтаряне, понякога дори се стига до крайности (виж, наприер аз как си мислех, въпреки че ми бяхте обяснили за сънуването, че щом Спайк се тресе насън и няма родословие, значи автоматично е пътник). И вчера ми направи впечатление, че Инсулт направи забелешка на колегите дечурлига, че вместо с "добър ден" започват с кавги: "ама как може да заплождате и т.н.", т.е. редовната лекция.