Цитат
Тема за flood-ене
Публикувано: 26 October 2008 - 01:40 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 October 2008 - 01:42 PM
Цитат
Цитат
Мерси,нещо бях прочела но явно не е така,мерси иначе :blink:
Публикувано: 26 October 2008 - 02:18 PM
Цитат
Баш мюзикъл си е. Бомба е филмчето... много готино.
Лошото е, че много неща с образа на Джак наизлязоха вече... аз си взех още отдавна, когато не беше толкова популярен и беше добре... сега обаче стана супер комерс и има какво ли не, чудят се вече къде още да сложат образа му - раници, чанти, портфейли, блузи, ключодържатели, чорапи, калъфи за тел, обеци, пръстени, гривни и т.н....
И после гледаш лапета по улиците, дето си нямат и идея какво е това, и които петък-събота са в Планета и прочие чалгарии, накичени с такива неща...
Аз лично адски се дразня.
Други произведения на Тим Бъртън някой да е гледал... ще съм благодарна да препоръча нещо :blink:.
Публикувано: 26 October 2008 - 02:36 PM
Цитат
Там където ние се разхождаме има един прекрасен циамец,сини очи точната окраска НО копирана опашка и част от върха на едното ухо го няма как то ми се вижда май е горено :mazohist:
Виждала съм го преди няколко месеца някои го е изхвърлил :'(
Котето е много хубаво,ще му направя утре другиден снимки и ще ви го покажа и ще поразпитам дали някои се грижи за него,ако не ще му търся дом :blink:!
Та днес го видях пак този красив сиамец,ето малко снимки,ще пусна една тама за него в "Без дом" тъй като никои не се грижи за него там (той се намира при блок 617, Люлин 6 :) ) Ако мога да го дам на някои да си го гледа и обича много ще съм много щастлива :blink:
Изгореното ухо :huh: :o

копираната опашка :huh: :o

Публикувано: 26 October 2008 - 02:52 PM
Ако някой го прибере ще е супер за него.
Опашките на сиамците са такива, не е кУпирана.
И изглежда млад.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 26 October 2008 - 03:02 PM
А за ушите просто така предположих (много Animal Planet гледам ;D ) сигурно са пострадали от битки
Публикувано: 26 October 2008 - 03:23 PM

Публикувано: 26 October 2008 - 03:33 PM
Цитат
Цитат
Баш мюзикъл си е. Бомба е филмчето... много готино.
Лошото е, че много неща с образа на Джак наизлязоха вече... аз си взех още отдавна, когато не беше толкова популярен и беше добре... сега обаче стана супер комерс и има какво ли не, чудят се вече къде още да сложат образа му - раници, чанти, портфейли, блузи, ключодържатели, чорапи, калъфи за тел, обеци, пръстени, гривни и т.н....
И после гледаш лапета по улиците, дето си нямат и идея какво е това, и които петък-събота са в Планета и прочие чалгарии, накичени с такива неща...
Аз лично адски се дразня.
Други произведения на Тим Бъртън някой да е гледал... ще съм благодарна да препоръча нещо :blink:.
И аз имам чанта с него... от новите ;D Яка е... :namigam:
Сега ще си дръпна филмчето-може пък да ми хареса. :blink:

Публикувано: 26 October 2008 - 04:13 PM
Цитат
Публикувано: 26 October 2008 - 04:21 PM
Цитат
Суини Тод е на Бъртън, Но на мен страшно много ми хареса Едуард с ръцете ножици. Corpse bride не ми хареса, иначе старите батмани също са на Бъртън. Big fish също ми хареса, сега като се сетих мисля пак да го гледам:)
Иначе Sleepy hollow, Charlie and the Chocolate Factory, Ed Wood също са хубави, но от филмите на Бъртън определено най-много ми харесва Едуард с ръцете ножици и Кошмар преди коледа.
Публикувано: 26 October 2008 - 05:40 PM
Цитат
Мда...
Цитат
Цитат
Суини Тод е на Бъртън, Но на мен страшно много ми хареса Едуард с ръцете ножици. Corpse bride не ми хареса, иначе старите батмани също са на Бъртън. Big fish също ми хареса, сега като се сетих мисля пак да го гледам:)
Иначе Sleepy hollow, Charlie and the Chocolate Factory, Ed Wood също са хубави, но от филмите на Бъртън определено най-много ми харесва Едуард с ръцете ножици и Кошмар преди коледа.
Аз сега го изгледах-интересно е :blink:
На Бъртан съм гледала май само това и... Чарли и шоколадовата фабрика. Даже днес се бях сетила за този филм... ;D

Публикувано: 26 October 2008 - 05:44 PM
Тези:
http://www.imdb.com/title/tt0096895/
http://www.imdb.com/title/tt0103776/
Оф, времето е отврат. След малко пак ще извеждам кучето, а като гледам какво е тъмно хич не ми се излиза, на тая тъмница по треволяците с него сме като крадци ;D
Публикувано: 26 October 2008 - 05:50 PM
Аз от изброените от xael освен Комшари преди Коледа значи съм гледала... Батманите, Едуард с ръцете ножици /жесток !!/, Суини Тод..
'Big fish', 'Charlie and the Chocolate Factory', 'Ed Wood' не съм ги гледала, задължително ще си ги дръпна и после ще казвам впечатления :P.
Ако някой знае други, да казва...
Публикувано: 26 October 2008 - 06:09 PM
Цитат
Със сигурност е мъжки нали?!
Възможно е и да е избягал,дам мъжки е със сигурност ;)
Цитат
Възможно е да го търсят,малко по-късно ще му пусна обяви :blink:
До колкото си спомням го видях за пръв път през май,а сега е октомври значи 6 месеца,но там хората от блока им дават храна и сега е много по-добре (дебел е) преди беше кожа и кости,но как домашна котка ще издържи през зимата,един човек ми предлагаше да го взема,явно само храна им дават нищо сдруго и по мазатета се крият... :rolleyes: