Тема за flood-ене
Публикувано: 31 October 2008 - 01:22 PM
Публикувано: 31 October 2008 - 01:28 PM
Цитат
Кучето е с нашийник, сложено във ваната и бива завързано максимално близо за крана в банята. Вие сте отзад, разбира се голи или само по фанелка, така или иначе ще сте целите мокри накрая.
Обкрачвам кучето изотзад и поливам с ръчния душ. После процедурата - шампоан, измиване.
За големи кучета е префектно. Това, че са вързани ги кара да седят мирно и да не драпат да излизат, а като ги обкрачите и усещат краката ви на хълбоците си ги успокоява и не мърдат много. Когато обработвате задната част - просто обкрачвате на обратно.
Главата се мие най-накрая и възможно най-бързо - повечето никак не обичат и търпението им изчезва яко дим, като почнете да им поливате главата. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 October 2008 - 01:30 PM
малко хард но е от сърце ;D

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 31 October 2008 - 01:33 PM
Публикувано: 31 October 2008 - 02:01 PM
Цитат
Публикувано: 31 October 2008 - 02:06 PM
Цитат
Ако тя не влезе вътре,къде ще се седи??
Yee 100-ната страница :yahoo: :P
Публикувано: 31 October 2008 - 02:12 PM
Е, за какво ви е да я влачите със себе си?
Освен ако нямате намерение да я записвате за е.оценка няма защо да тармозите кучето и себе си ;)
Идете без него и спокойно се насладете на изложбите..
Е, разбира се -ваша си работа..Но.. :-
Публикувано: 31 October 2008 - 02:14 PM
Цитат
Освен ако нямате намерение да я записвате за е.оценка няма защо да тармозите кучето и себе си ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 October 2008 - 02:14 PM
Цитат
И моето мение е такова, ама те си решават ;)
Дури, ти ще ходиш ли на изложбата :blink:?

Публикувано: 31 October 2008 - 02:17 PM
Съдията е голяма работа, много строг.. и от сега ме свива под лъжичката как ще се представим пред него..
Вътрешно се чувствам все едно ще ходя на световно!
Защото Пол Стентън е съдия съдил кучета по целия свят - голяма чест ще е за мен да ни отсъди пък ако ще и най - ниска оценка да ни даде..
Тренирахме преди малко - не е забравило кучето нещата..пък как ще се представим си е малко "Божа работа".
Само се моля да не падна в ринга.. :namigam:
Допълвам:тук има снимка на г - н Стентън.
http://www.ndbkc.com/
Публикувано: 31 October 2008 - 02:27 PM
Цитат
Допълвам:тук има снимка на г - н Стентън.
http://www.ndbkc.com/
^_^ Пожелавам ти да си стъпила здраво на земята!
Олеле, какъв е красив самоедаааааа :wub: :wub: :wub:

Публикувано: 31 October 2008 - 02:31 PM
:'( :'( :'( :'(
Публикувано: 31 October 2008 - 02:33 PM
Ама то си зависи от настилката каква ще е, дали няма да капе вода от тавана.. ;D
На една изложба в Академик София пред очите ми едно момиче, слабо, пъргаво така се излумбари в ринга, че дори връхлетя върху едно от ъъ указателните метални "колчета"..
БррРрр!
Да, съдията отиде подаде ръка, а през това време кучето подтичваше из ринга само..
Мн.неприятно..
*
Самоеда е BALDUIN OF LAVINJA ALPI (Балди) снимката е от Годишното Шоу на Шампионите на Клуба за Северни кучета ;)
*Маринчето невъзможно ми е да разбера желанието ти да завлечеш дворно куче не виждало градски условия на зооревюто..
Освен кучета - там ще има всякакви др.животинки + тълпи от хора..
Свивам рамене - с не разбиране..
И..си пожелавам да не се засека с несоциализирано кавказко куче опъващо се на синджир..
Публикувано: 31 October 2008 - 02:35 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ако тя не влезе вътре,къде ще се седи??
Yee 100-ната страница :yahoo: :P
Тя ще е с татко навън ;)
Вие си решавате,но според мен няма смисъл само да я разкарвате,за да седи на вън,ваше решение!
Публикувано: 31 October 2008 - 02:38 PM
Цитат
Ама то си зависи от настилката каква ще е, дали няма да капе вода от тавана.. ;D
На една изложба в Академик София пред очите ми едно момиче, слабо, пъргаво така се излумбари в ринга, че дори връхлетя върху едно от ъъ указателните метални "колчета"..
БррРрр!
Да, съдията отиде подаде ръка, а през това време кучето подтичваше из ринга само..
Мн.неприятно..
*
Самоеда е BALDUIN OF LAVINJA ALPI (Балди) снимката е от Годишното Шоу на Шампионите на Клуба за Северни кучета ;)
Въх ;D
Аз сега си стягам багажа, да ми е готов :blink: Автобуса ми е в 4 и половина B)

Публикувано: 31 October 2008 - 02:39 PM