Публикувано: 06 November 2008 - 10:20 PM
Амии ще разкажа ей сегинка...
Амии след като загубихме Пухчо (няма да разказвам подробно-блъсна го кола :'( ), дълго време не сме мислили за друго животно, но след години ми стана самотно така самичка и отново исках коте, е-мама не беше много съгласна, но пък тати да.Но, винаги има едно тлъсто "НО"-Реших че искам котка точно началото на януари, когато най малко мога да си намера, а аз многомного исках и така всеки ден преди училище разглеждах сайтове, вестници, обяви и прочее, почти бях изгубила надежда скоро да си имам мърканче, и намерих една обява.Хората си имаха писанка-ангорка (е-баща неизвестен, ама за мен няма значение), от Владиславово, и започна едно мрънкане, слава богу тати ме заведе и така се сдобихме с КОТАНЧЕ.Да ама котанче, щото незнаем какво е.Веднага при ветеринаря-обезпаразитихме се, ваксинки и т.н, не успяхме да разберем пола ;D.Прибрахме се с коте, веднага го настаних в къщичката, която бяхме приготвили, и сега се чудехме как да го научим да пишка, където трябва, амии през 10 мин. беше занасяно в тоалетната ;D, хубаво ама първата работа беше прилежно извършена, зад леглото и без никой да усети, после веднъж уцелих времето и тя се облекчи на място и си се научи.Първата нощ беше в моята стая, обаче като не иска да си спи където и е мястото, идваше при мен, а мен ме беше страх да не я смачкам, и я свалях през 2 минути.Но тук проблемите не свършиха-открихме гъбички, мазахме се няколко месеца слава богу-излекувахме се...Междувременно се разбра че сме момиченце.От предишната ми котка се научихме да казваме "писюрка" незнам защо... И дойде дилемата за името, падна едно ровене в нета за имена и прочее, но аз исках да е нещо със буквата "С" (така ми дойде) и си измислих Сашка (това трябваше да е на шега, но си остана така ;D)ии това е нейната историйка.
П.П.Няма да споменавам в подробности двете й падания от балкона, когато щеше да ми се пръсне сърцето...