Тема за flood-ене
Публикувано: 08 November 2008 - 08:52 PM
Представям си какво им е било...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 November 2008 - 06:37 PM
Цитат
Цитат
А аз искам да попитам: Имал ли е някой проблем с влизането във форума? :angry: Аз чак сега успях. Цял ден ми дава грешка.
И аз имах. А гледам хора са писали и по обяд... :rolleyes: Странна работа.
Публикувано: 09 November 2008 - 08:13 PM
Цитат
Хееей, хора, здравейте! :yahoo: Сега се връщам от село, имаше сбор ;D ;D
Взехме и Бъкчо - голяма лудня беше... ама сега е целия в тръни... обаче нямам сили да го изчистя ;D
Теди, нося ти ментова пръчка, утре ще ти дам ;D
Взехме и Бъкчо - голяма лудня беше... ама сега е целия в тръни... обаче нямам сили да го изчистя ;D
Теди, нося ти ментова пръчка, утре ще ти дам ;D
Публикувано: 09 November 2008 - 08:19 PM
Някой от по-възрастите може ли да ми помогне, имаме да питаме бабите си какви трудности са имали кагато са били млади, понеже чакам мойта баба да си говорим по скайп, но разбрах че си е отишла на село и не си е взела телефона, пък и незнам кога ще се върне, помагайте :chaika:
П.П Това е за часа по Психология ;)
П.П Това е за часа по Психология ;)
Публикувано: 09 November 2008 - 09:20 PM
Трудности в какъв смисъл? Добре че се обадих като много възрастна... ;D
С 10 стотинки е можело да си купиш и баничка и боза:Р
Мойта баба постоянно ми повтаря как учела на 30км от родния си град, налагало се да ходи пеша всеки ден...От тука следва затруднения поради недоразвита транспортна и образователна инфраструктура.
Споделяла беше, че и комунистите били голяма напаст. Убили попа на въпросното градче, причини-неясни.
Понеже били 5 деца, а майка й и баща й починали рано най-големите се грижели за всички.
Втората световна също не била особено приятна-бомбандировки...и пак бомбандировки, в тази война пък умира един от братята й-доста младичък, тялото му не е и намерено.
С 10 стотинки е можело да си купиш и баничка и боза:Р
Мойта баба постоянно ми повтаря как учела на 30км от родния си град, налагало се да ходи пеша всеки ден...От тука следва затруднения поради недоразвита транспортна и образователна инфраструктура.
Споделяла беше, че и комунистите били голяма напаст. Убили попа на въпросното градче, причини-неясни.
Понеже били 5 деца, а майка й и баща й починали рано най-големите се грижели за всички.
Втората световна също не била особено приятна-бомбандировки...и пак бомбандировки, в тази война пък умира един от братята й-доста младичък, тялото му не е и намерено.
Публикувано: 09 November 2008 - 09:59 PM
Благодаря ти, xael точно за такива трудности имах предвид, казаха ни че можем и да попитаме други хора какво знаят, какъв е бил живота преди 50 години например ;)
Публикувано: 09 November 2008 - 10:12 PM
Моята баба ми е казвала,че с брат и по-цял ден са били сами.Тя се е грижела за него.За благодарност той като по як я е потупвал от време на време.Сутрин в 5 часа е ходела да бере боб.След училище е ходела да полива градината,пасе прасето (знам,знам но е факт).Може да се каже,че днешните ни проблеми са незначително сравнение с техните. ;D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.