Тема за flood-ене
Публикувано: 09 November 2008 - 10:17 PM
Бабата на една приятелка, която живее до парк-хотел Москва, ми е разказвала, как "улиците" са били само кал - било е края на София. Носили са си обувките в пликче. А с гумени ботуши са джапали из калта, до трамвая, там са се преобували :blink:
И още, което не е проблем, а суперско. Мъжа ми си спомня как преди години в кв. Бъкстон, в гората е имало сърни, виждали са ги често. Сега дори на Витоша няма да видиш. :-
И още, което не е проблем, а суперско. Мъжа ми си спомня как преди години в кв. Бъкстон, в гората е имало сърни, виждали са ги често. Сега дори на Витоша няма да видиш. :-

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 November 2008 - 10:28 PM
Хей! Добър вечер! Завърнах се от село. :blink:
Оставихме малката там, колкото и да не исках. ;D
Страшна умница е! За един ден се научи, че трябва да пишка и ака на вестник! Нерон до годината правеше бели, бях се отчаяла. ;D
А сега на село, веднага щом се събуди, я изкарвах във двора. Тя отиваше в пръстта и там си свършваше работите. Вътре, в стаята не прави бели. И е голяма красавица! Взела е черти на майка си- ретривърски ;D. Има ушички на голдън. Ще я видим на какво ще прилича като поотрасне. :blink:
Доста я наснимах, да си я гледам... :wub:
Ах, много ми е сладка!
И как бяга след меен... Голямо сладурче.
Стига съм спамела толкова. ;D
Оставихме малката там, колкото и да не исках. ;D
Страшна умница е! За един ден се научи, че трябва да пишка и ака на вестник! Нерон до годината правеше бели, бях се отчаяла. ;D
А сега на село, веднага щом се събуди, я изкарвах във двора. Тя отиваше в пръстта и там си свършваше работите. Вътре, в стаята не прави бели. И е голяма красавица! Взела е черти на майка си- ретривърски ;D. Има ушички на голдън. Ще я видим на какво ще прилича като поотрасне. :blink:
Доста я наснимах, да си я гледам... :wub:
Ах, много ми е сладка!
И как бяга след меен... Голямо сладурче.
Стига съм спамела толкова. ;D

Публикувано: 09 November 2008 - 10:38 PM
Aмии тъкмо качвам клипчета на Сашка... ;D
Публикувано: 10 November 2008 - 10:25 AM
Ехо,здравейте ;D калк сте,още ли спите,какво правите?
Аз сега си боледувам и си пиша с едно момиче от Китай :blink: и са ще изведа кучето че няма какво да правя в къщи ;D
Аз сега си боледувам и си пиша с едно момиче от Китай :blink: и са ще изведа кучето че няма какво да правя в къщи ;D
Публикувано: 10 November 2008 - 10:52 AM
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub:
http://zazz.bg/play:1709496b
клипчето е толкова сладко,а някои знаели каква порода е кученцето?
http://zazz.bg/play:1709496b
клипчето е толкова сладко,а някои знаели каква порода е кученцето?
Публикувано: 10 November 2008 - 02:21 PM
Здравейте как сте ?
Аз да ви се похваля влюбих се в един от нашия клас той не знаеше поисках му скайпа писахме си след това и така лека по лека се поопознахме направих му клипче със снимки на сърчица и текст колко го харесвам и т.н и днеска му предложих и вече сме гаджета :Танц:
Аз да ви се похваля влюбих се в един от нашия клас той не знаеше поисках му скайпа писахме си след това и така лека по лека се поопознахме направих му клипче със снимки на сърчица и текст колко го харесвам и т.н и днеска му предложих и вече сме гаджета :Танц:
Публикувано: 10 November 2008 - 04:48 PM
Цитат
Цитат
... направих му клипче със снимки на сърчица и текст колко го харесвам и т.н ...
:Бляк!:
Я дай снимка да го видим.
:sarkastichen: :sarkastichen: :samoubiec:

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 10 November 2008 - 05:10 PM
ахаххаха
е, не съм го видяла...
иначе от сърчица, розови понита, пуфкави зайчета, подскачкайки по полета с маргарити....малко ми става лошо....
е, не съм го видяла...
иначе от сърчица, розови понита, пуфкави зайчета, подскачкайки по полета с маргарити....малко ми става лошо....

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 10 November 2008 - 05:12 PM
Цитат
ахаххаха
е, не съм го видяла...
е, не съм го видяла...