Цитат
Тема за flood-ене
Публикувано: 19 November 2008 - 09:42 PM
Публикувано: 19 November 2008 - 09:45 PM
Публикувано: 19 November 2008 - 09:58 PM
Цитат
П.П. Лелеее, чак сега видях това за Нова Година!
:izcherven: :wub: :drugarche: и :klati:
Много благодаря!
Мила и гальовна докторка търси нов дом.
Докторицата е леко досадна, поради която си черта на характера е и в това положение в момента. Опитваме да я овладеем. Ако вие имате нерви и търпение да я превъзпитате и желание да се грижите за нея - обадете се. :->)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 November 2008 - 08:25 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 November 2008 - 10:54 AM
Така че - мислете добре.
Важно изискване е кандидат-стопанина да има достъп до интернет, за да поддържаме връзка с осиновеното. Иначе няма кой да ни весели тук.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 20 November 2008 - 10:59 AM

Публикувано: 20 November 2008 - 11:13 AM
Отговарям на всички изисквания-имам интернет (даже ще я наказвам ако не го ползва :namigam:), обещавам да я кастрирам, като навърши нужната възраст, и даже ще си има две другарчета, и понеже те си разпределиха футьойлите за нея остава дивана :samodovolen:
Публикувано: 20 November 2008 - 11:22 AM
Слава на Бога, котката одобри катерушката. За сега май ще остана у приемното ми семейство - куче, котка и мъж.
Имаме и филмов мат'реал:
http://www.youtube.c...h?v=6okCdv0EeiM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 20 November 2008 - 11:32 AM
Егати мързеливото одобрение, кога и моите гадове ще станат толко спокойни...

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 20 November 2008 - 11:34 AM
Цитат
:sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen:
Ами той...Никога не е бил особено сръчен, скоклив, игрив и закачлив. Той малко е...смотан.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 20 November 2008 - 11:37 AM
Цитат
Такам, тогава преминаваме към кандидат номер две, да ви тестваме, сноби:

Характеристики:
20 npuзнaka, че сте циганин
1. Mucлume, чe "гeнumaлuя" e нaзвaнuemo нa uтaлuaнckuтe aвuoлuнuu.
2. Пoзвoлявaтe нa 13-гoguшнaтa cu gъщepя ga пyшu пpeg geцaтa cu.
3. Жeнeн cтe вeчe зa тpeтu nът, нo poднuнuтe вu пo жeнcka лuнuя ca cu вce cъщuтe.
4. Oтkakтo Toдop Жuвkoв yмpя, вeчe мeчтaeтe дa cтe kaтo Цap Kupo.
5. Чyдuтe ce kak noддъpжaт тoлkoвa чucтu oбщecтвeнuтe тoaлeтнu нa Цeнтpaлнa гapa.
6. Пoвeчeтo вu poднuнu yмupaт, cлeд kaтo kaжaт penлukaтa "Глeйтe ca kвo шe нaпpaвa!"
7. Знaeтe нauзycт cayндтpaka нa фuлмa "Cлoнът, мoя npuятeл!
8. Имaтe noвeчe oт eдuн бpaт, koйтo ce kaзвa Aceн.
9. Cмятaтe, чe Дoм Пepuньoн e бoc нa мaфuятa.
10. Bceku път koгaтo no няkakъв noвoд ce cъбupa цялaтa вu poдa, cu нaмupaтe нoвa любoвнuцa.
11. Cмятaтe, чe nocлeднuтe дyмu oт тekcтa нa нaцuoнaлнuя xuмн ca "Увaжaeмu зpuтeлu, npoгpaмaтa нa Kaнaл 1 зaвъpшu!"
12. Пpu nocлeднaтa бypя нaйлoнoвuтe пpoзopцu нa къщата вu ce uзnoкъcaxa.
13. Кoгaтo чuчo вu uдвa нa гocтu cъc cлyжeбнaтa кoлa, napкupa нa 50-uнa мeтpa, зaщoтo npeд вac e тяcнo u тoя гoлям opaнжeв кaмuoн нe ce cъбupa.
14. Дъpвeнuят гpeбeн нa npaбaбa вu uмa noвeчe здpaвu зъбu oт вac.
15. Кoгaтo xoдuтe дo тoaлeтнaтa, мuнaвaтe npeз външнaтa вpaтa.
16. Бaщa вu uдвa c вac дo yчuлuщe, зaщoтo yчu в no-дoлнuя клac.
17. Пoлuвaтe peдoвнo тeмeнyжкuтe, зacaдeнu в дeтcкoтo кopитo зa къnaнe.
18. He мoжeтe дa ce oжeнитe зa избpaницaтa нa cъpцeтo cи, зaщoтo зaкoнитe нe пoзвoлявaт бpaк мeждy бpaтoвчeди.
19. Cмятaтe, чe изpaзът "дa зapeдя миялнaтa мaшинa" oзнaчaвa "дa npaвитe ceкc cъc cъnpyгaтa cи".
20. Пo тoaлeтнaтa ви xapтия имa зaглaвия и cнимки.

Публикувано: 20 November 2008 - 11:47 AM
Цитат
Доставката ще обсъдим на лс.

Публикувано: 20 November 2008 - 11:49 AM
Цитат
Ми значи му е супер таз джаджа - хем си лежи, хем си играе. Че моите несмотани котки унищожиха едно цвете дето аз с целия ми стаж по морене на цветя + 3 питбула не можахме да уморим.
bushkata, язък че го изпуснах, тоз кандидат бива. За разлика от докторката няма да муфта за разни вещи, а ще ти носи все разни неща вкъщи, придобити оттук-оттам.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.