Тема за flood-ене
Публикувано: 01 December 2008 - 11:48 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 01 December 2008 - 11:51 AM
-Ти нали все искаш куче?
-Да-а-а
-А нали знаеш, че трябва грижи, ще го разхождаш ли?
-Да-а-а, разбира се!
-Айде тогава да потренираш хвани прахосмукачката и я разходи из хола!
-#@%&##$%#

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 01 December 2008 - 11:53 AM
Цитат
-Ти нали все искаш куче?
-Да-а-а
-Да-а-а, разбира се!
-#@%&##$%#
Цитат
Цитат
[tt]Бушката, остави я прахосмукачката, рано й е още ;D[/tt]
Препоръчвам кучешки разходки в 5 сутринта - страшно ободряват, направо почваш да си свиркаш...и да си говориш сам... :P
п.п. Нещо яко овъртолих поста си...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 December 2008 - 11:54 AM
Цитат
-Ти нали все искаш куче?
-Да-а-а
-Да-а-а, разбира се!
-#@%&##$%#
Влюбена съм в кавалера от аватара ти :) Истински Казанова е :wub:[/tt]
Публикувано: 01 December 2008 - 12:20 PM
Цитат
Влюбена съм в кавалера от аватара ти :) Истински Казанова е :wub:[/tt]

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 01 December 2008 - 01:37 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 December 2008 - 03:17 PM
А форумските дами (госпоИци ли, госпожи ли .. може да почерпят за милите думи ;) ) се събират тук сутрин, недоволни от настоящия дълъг и тежък работен ден или евентуално в късна вечер, ако се доредят.
Е, понякога са развеселени от разни алкохолни мисли и желания, пък друг път направо и не само мисли :rolleyes:
^_^
Да не се обиди някои :izcherven:
и да ме баМне :samoubiec:
Публикувано: 01 December 2008 - 03:54 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 01 December 2008 - 04:19 PM
Днес като се прибирах, се чудех къде да се помотам малко. ;D Та видях един зоомагазин- нов, чистичък, подреден, без животни (най-после!) с "униформен" :sarkastichen: продавач. Всичко както си трябва. Тя влязох вътре и почнах да разпитвам за противопаразитни каишки, витамини за подхранване на косъма (петнил), храни, каишки... ;D Абе общо взето си губех времето... Разочаровах се, като ми каза, че по принцип всички каишки излъчват силна, гадна миризма... :- Хубавото е, че каза, че няма проблем дори да се изкъпе кучето в морето с нея, но все пак е препоръчително да се махне ( :sarkastichen:)
Поспорихме с него малко за противопаразитните капки и стигнахме до заключение, че и двамата сме прави. ;D
И накрая, за да не ме намрази и напсува, че съм му губела времето в приказки, взех половин килограм роял канин макси за овчарки, да го видя моя дали ще я хареса. Даде ми също мерителна чашка и книжка за дневната дажба... ;D Също ми каза, че ако поръчам чувал от тази храна, ще направи 10% отстъпка. ;D
Много дружелюбен беше. Откъм играчки и лакомства нямаше кой знае какво, но след време знам ли...
Като цяло ми хареса самия магазин и дружелюбното обслужване. :blink:
Ой, пак роман изписах...
Ам... да се оплача... Ще имаме униформи.... :'( :'(

Публикувано: 01 December 2008 - 07:21 PM
Как сте вие иначе,какво правите,любимците.Аз преди малко се събуждам че цял ден бях по улиците по музей..дрън дрън ;D ;D
Представете си това някога е било нашийник за куче :o :o

Публикувано: 01 December 2008 - 07:42 PM
Наде (нали може да те наричам по име :P), говориш като влюбена. ;D
За униформите-щяха да ни слагат уж, ама се отказаха :yahoo: Сега в гимназията дето искам да кандидатствам още не са въвели, но скоро... :-
Victoria личи си. Даже много си личи!
Уф, днес пък правих класно по български: Трансформиращ преразказ на 10та глава от Немили-недраги от името на Македонски. И все пак мисля, че добре се справих. :blink:
Маринчето 11, снимката ми харесва B)
CaRrY голям сладур :blink: