Тема за flood-ене
Публикувано: 24 December 2008 - 05:45 PM
Весело изкарване на празника и от мене! :wub:
Публикувано: 25 December 2008 - 02:55 AM
Весела Коледа. :blink:
Пък мен ме събуди гадинката с тръскаща се глава- след като му се скарах да заспива 5 пъти, станах и видях, че е зачервил едното ушо. :samoubiec: Винаги по Коледа ще стане гадост...утре(т.е. след няколко часа) остава и да намеря работещ вет, та да вземем капки. :(
Пък мен ме събуди гадинката с тръскаща се глава- след като му се скарах да заспива 5 пъти, станах и видях, че е зачервил едното ушо. :samoubiec: Винаги по Коледа ще стане гадост...утре(т.е. след няколко часа) остава и да намеря работещ вет, та да вземем капки. :(
Публикувано: 25 December 2008 - 08:56 AM
Сняяяг хора! :yahoo: Вали сняяяяг!Урааа тъкмо си мислех,че тази Коледа ще минем без но ето,че ставали чудеса. :meche:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 25 December 2008 - 05:25 PM

(Точка с много коса)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com